| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
grigor81 początkujący

|
Posted: Fri 30 Dec 2016, 21:18 Post subject: Napoje ile i akie |
|
|
| Może ktoś mi podpowiedzieć ile będzie mi potrz0ebnych napojów na wesele ok 45 osób? |
|
| Back to top |
|
 |
Alinka22 bywalec

|
Posted: Wed 11 Jan 2017, 9:37 Post subject: |
|
|
Hmmm nie powinno być tego dużo, dobrze też wypytac co lubią pić  |
|
| Back to top |
|
 |
Slubiweselle kandydat

|
Posted: Wed 11 Jan 2017, 9:52 Post subject: |
|
|
| Jeżeli dobrze rozumiem to napoje kupujesz osobno, tak? W takim razie skup się zarówno na sokach jak i tych gazowanych standardowo: Coca-Cola, Fanta i Sprite. A co z alkoholem, czy też kupujesz go osobno? |
|
| Back to top |
|
 |
grigor81 początkujący

|
Posted: Wed 11 Jan 2017, 20:12 Post subject: |
|
|
| Tak kupuje sam alkohol i napoje. Chodzi mi jaka ilość będzie odpowiednia by było akurat. |
|
| Back to top |
|
 |
MonikaMic początkujący

|
Posted: Thu 12 Jan 2017, 9:48 Post subject: |
|
|
| Trudno oszacować, jak się nie zna przekroju osobowego takiej grupy. Czy dużo będzie dzieci, czy to sami dorośli? Większość wujków i cioć lubiących wypić, czy raczej młodzi? |
|
| Back to top |
|
 |
Slubiweselle kandydat

|
Posted: Thu 16 Feb 2017, 11:59 Post subject: |
|
|
| Średnio licz ten minimum litr napojów na osobę o ile nie więcej i tak jak pisałam: warto skupić się na tych najbardziej popularnych napojach jak coca cola i sprite, bo najszybciej schodzą. |
|
| Back to top |
|
 |
żelka kandydat

|
Posted: Fri 19 May 2017, 13:06 Post subject: |
|
|
Zapytaj w lokalu ile mniej wiecej schodzi, jak się to liczy, oni mają przecież doświadczenie to powinni wiedzieć. Ale jak wesele latem to napoje schodzą więc raczej więcej niż mniej. Zawsze jak zostanie to będzie na chrzciny takie rzeczy się szybko nie psują. I chyba w niektórych hurtowniach jest opcja zwrotu tego co nieotwarte i zostało, to tez jakaś opcja ale trzeba dopytać bo nie jestem pewna. |
|
| Back to top |
|
 |
berka uzależniony

|
Posted: Wed 24 May 2017, 7:00 Post subject: |
|
|
| Zauważyłam tendencje z rezygnacji z wódki na rzecz innych alkoholi. |
|
| Back to top |
|
 |
Cukiernia-Radzikowski kandydat

|
Posted: Sun 28 May 2017, 8:51 Post subject: |
|
|
| Może niekoniecznie rezygnacja z wódki, ile po prostu lekkie urozmaicenie bo przecież nie każdy przepada za czystym gatunkiem alkoholu, prawda? Co do napojów to bardzo ciężko stwierdzić ile to dokładnie będzie, ale na jedna osobę licz te 2 litry soków. |
|
| Back to top |
|
 |
Zamarlik-Jubiler_pl kandydat

|
Posted: Mon 24 Jul 2017, 23:24 Post subject: |
|
|
| Zależy od tego ile osób będzie zainteresowana żeby pić napoje, oraz jak dużo ewentualnie by pili. Zawsze lepiej kupić trochę wiecej niż jakby miało nagle ich zabraknąć na weselu. |
|
| Back to top |
|
 |
|