|  | 

| Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
 |  

| 

| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |  
		| Autor | Wiadomość |  
		| slodkoslona uzależniony

| 

|  Wysłany: Sro 19 Lip 2017, 16:31    Temat postu: Konsultanci ślubni |   |  
				| 
 |  
				| Coraz bardziej modne jest korzystanie z konsultantów slubnych. Nie powiem bo to jest bardzo duże ułatwienie , gdy ktoś jest zabiegany i nic innego nie ma do roboty to może organizować wszystko sam ale korzystając z pomocy profesjonalisty nie mamy tyle na głowie. Jak sie zdecydujesz to tutaj http://zaprojektujwesele.pl/#kategorie mozesz znaleźć konsultatna ze swojej okolicy |  |  
		| Powrót do góry |  |  
		|  |  
		| darolka22 początkujący

| 

|  Wysłany: Czw 20 Lip 2017, 9:50    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				| szkoda tylko, że koszty takiej usługi są dość wysokie. Choć przyznaję, że chętnie oddałabym organizację wesele w czyjeś ręce |  |  
		| Powrót do góry |  |  
		|  |  
		| foto-white kandydat

| 

|  Wysłany: Sro 26 Lip 2017, 9:43    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				| Ja organizowałam wesela sama i co prawda było dużo bieganiny i załatwiania, ale dałam radę! Moim zdaniem szkoda pieniędzy... ale z drugiej strony kto bogatemu zabroni      _________________
 Szukasz fotografa na ślub - zerknij www.whiteberry.com.pl
 |  |  
		| Powrót do góry |  |  
		|  |  
		| Klaudia.Skrzypiecka kandydat

| 

|  Wysłany: Czw 27 Lip 2017, 13:54    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				| No bez przesady, ogarnięcie wesela jest w zasięgu każdego. Przecież nie będę płacić specjaliście za wybór zaproszeń ślubnych. Bez przesady. _________________
 Życie jest piękne, gdy żyć się umie.
 Gdy jedno serce drugie rozumie.

Dla wszystkich zainteresowanych tym, czym się zajmuję: http://studio-tapet.pl/fotografia-slubna-kalisz.php
 |  |  
		| Powrót do góry |  |  
		|  |  
		| oksimt początkujący

| 

|  Wysłany: Czw 3 Sie 2017, 16:15    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				| czesc hej hej  |  |  
		| Powrót do góry |  |  
		|  |  
		| Palac-Romantyczny kandydat

| 

|  Wysłany: Pon 28 Sie 2017, 14:28    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				| Moim zdaniem jeżeli chodzi o konsultantów ślubnych, to dobry pomysł jeżeli sami nie mamy czasu ani pomysłu na organizację przyjęcia i pilnowania formalności, wówczas takie usługi są naprawdę bardzo dobrą opcją. |  |  
		| Powrót do góry |  |  
		|  |  
		| śnieżka początkujący

| 

|  Wysłany: Pon 28 Sie 2017, 14:36    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				| A mi się wydaje, że jak ktoś ma pieniądze na konsultanta, to może być fajna sprawa. Mnie bardzo stresuje organizowanie wszystkiego i jestem bardzo niezdecydowana  Dlatego myślę, że byłoby mi łatwiej, jakby ktoś większość zrobił za mnie, jednak no szkoda mi było funduszy. |  |  
		| Powrót do góry |  |  
		|  |  
		|  |  

| 

| Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach