|
| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
mery0007 początkujący

|
Posted: Mon 5 Jun 2017, 18:57 Post subject: |
|
|
Hej, Może zainspiruje was biżuterią artystyczną?
Polecam stronę www.jw.crealio.pl z ciekawą galerią i do zakładki kontaktu mile widziane opinie:) |
|
| Back to top |
|
 |
ZlotaLinia_com bywalec

|
Posted: Thu 8 Jun 2017, 9:33 Post subject: |
|
|
Szeroki wybór biżuterii ślubnej i nie tylko, znajdziecie także na naszej stronie ZlotaLinia.com teraz mamy kilka nowych kolekcji  |
|
| Back to top |
|
 |
Maria.Waszk kandydat

|
Posted: Tue 13 Jun 2017, 11:08 Post subject: |
|
|
Perły oczywiście mogą być na sukni, ale sznur pereł symbolizuje łzy, dlatego lepiej tego unikać. _________________ Ślub to wyjątkowe wydarzenie, każda z nas chce wtedy wyglądać wyjątkowo Suknie ślubne Czeladź - Po prostu |
|
| Back to top |
|
 |
rozza gaduła

|
Posted: Thu 22 Jun 2017, 12:10 Post subject: |
|
|
| Maria.Waszk wrote: | | Perły oczywiście mogą być na sukni, ale sznur pereł symbolizuje łzy, dlatego lepiej tego unikać. |
Sama słyszałam,że nawet pojedyncze perły symbolizuja łzy. Jednak nie wierzę w takie rzeczy. Czy ktos jeszcze naprawdę bierze pod uwagę takie głupie przesądy?
Jestem zdania,że biżuterię powinnyśmy wybierawć taką jaka nam sie podoba. I najlepiej jakbyśmy mogły ją dopasować do ubrań również i po ślubie
Sama miałam na uszach takie delikatne migdałki:
https://www.artemiro.pl/sklep/kolczyki-swarovski-maly-migdal-crystal-ab-srebrne/
W kolorze srebrnym.
Z naszyjnika już zrezygnowałam bo uznałam,że suknia jest ozdobna i kolczyki wystarczą  |
|
| Back to top |
|
 |
tatamka początkujący

|
Posted: Sun 28 Jan 2018, 13:51 Post subject: |
|
|
| Ja sobie zrobię tylko paznokcie i włosy w salonie urody lublin |
|
| Back to top |
|
 |
MayaMa początkujący

|
Posted: Mon 26 Mar 2018, 21:22 Post subject: |
|
|
Ja idę w białej sukni, sorki...jeszcze nie umiem dodawać tu zdjęć.
Dodatki chcę mieć w kolorze intensywnego niebieskiego.
Taki komplecik sobie wymyśliłam : http://allegro.pl/komplet-z-krysztalow-swarovski-346-capri-blue-i6851747166.html
Bukiet i butonierka dla mojego misia będzie z białych lilij z szafirową wstążką, ale żadnych kokard.
Dziewczyny, jak dodaje się tu zdjęcia?  |
|
| Back to top |
|
 |
miela początkujący

|
Posted: Fri 6 Apr 2018, 14:34 Post subject: |
|
|
Ja nie znam się na tym temacie. Nie będę mógł w tym obszarze pomóc... _________________ Życie pełne jest sprzeczności, a mu uczymy się do końca swoich dni, jak je godzić. |
|
| Back to top |
|
 |
miela początkujący

|
Posted: Fri 6 Apr 2018, 14:37 Post subject: |
|
|
Znakomicie! Dzięki wielkie za ciekawe porady w tym obszarze tematycznym, przydadzą się  _________________ Życie pełne jest sprzeczności, a mu uczymy się do końca swoich dni, jak je godzić. |
|
| Back to top |
|
 |
graz bywalec

|
|
| Back to top |
|
 |
Sundiamore bywalec

|
Posted: Sun 19 Aug 2018, 20:06 Post subject: |
|
|
Jeżeli chodzi o wybór biżuterii ślubnej to moim zdaniem tutaj ważne będzie to aby nie przesadzić z ilością dodatków. Kolczyki oraz naszyjnik jak najbardziej i to zestaw który zawsze się sprawdzi, chętnie pomożemy i doradzimy podczas wyboru  _________________ http://sklep.sundiamore.pl
 |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
Zamknij
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.
Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce