|  | 

| Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
 |  

| 

| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |  
		| Autor | Wiadomość |  
		| Karolcia25 bywalec

| 

|  Wysłany: Sro 26 Maj 2010, 13:49    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				| głowa do góry,w końcu wesele robi sie po to,by świetnie się bawić i mieć wspomnienia do końca życia.Na pewno zdąrzysz,nie martw się 	  | moje_niebo napisał: |  	  | do mojego slubu zostało 3tygodnie i juz zaczynam miec dosyc tego calego wesela  tak malo czasu a jeszcze nic nie zalatwione (mi sie tak wydaje) zaczynam po woli histeryzować | 
  |  |  
		| Powrót do góry |  |  
		|  |  
		| Karolcia25 bywalec

| 

|  Wysłany: Sro 26 Maj 2010, 13:50    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				| świetny pomysł,że zaśpiewasz mężowi,na pewno się wzruszy i ucieszy.Szkoda,że ja nie umiem spiewać 	  | marlena1023 napisał: |  	  | Jakiegoś oryginalnego pomysłu nie mam, ale z racji tego że głos mam w miarę możliwy i sprawdzony to zamierzam wyskoczyć z piosenką dla lubego i napewno będzie to piosenka Paulli "Od dziś" a poza tym chcemy zorganizować małą rozrywkę naszym gościom przy pierwszym tańcu   Niech to będzie niezapomniane wesele
   A CO!
  | 
  |  |  
		| Powrót do góry |  |  
		|  |  
		| marlena1023 kandydat

| 

|  Wysłany: Sro 26 Maj 2010, 19:54    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				| Karolcia25 to moje śpiewanie to już nie jest takie pewne wyjaśniłam to we wcześniejszym poście _________________

|  |  
		| Powrót do góry |  |  
		|  |  
		| niepoprawny maniak

|  |  
		| Powrót do góry |  |  
		|  |  
		| ala_818 kandydat

| 

|  Wysłany: Sro 3 Maj 2017, 20:02    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				| Co do kabaretu i karaoke to podziwiam. Nie miałabym na to wszystko odwagi. Pomysł oryginalny ale czy kabaret nie wieje trochę kiczem? _________________
 Szukasz tłumacza? albo copywritera? Napisz do mnie
  |  |  
		| Powrót do góry |  |  
		|  |  
		| szylwia kandydat

| 

|  Wysłany: Czw 4 Maj 2017, 14:15    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				| Ja sie nie spotkałam z kabaretem na weselu więc chyba jednak nie jest to kiczowate. Uważam że każda forma urozmaicenia wesela jest fajna, byle nie przesadzić bo co za dużo to niezdrowo a potem goście powiedzą że sie młodym w głowach poprzewracało  karaoke troche ryzykowne, u mnie raczej mało kto chciałby śpiewac publicznie a po alkoholu jak już nabiorą odwagi to może lepiej nie :p ze śpiewaniem bardzo dobry pomysł ale stres chyba też olbrzymi i może nie wyjść tak jak zaplanowaliśmy. |  |  
		| Powrót do góry |  |  
		|  |  
		| majer09 początkujący

| 

|  Wysłany: Pon 22 Maj 2017, 8:25    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				| To jest bardzo trudna sprawa. Myślę, że jeszcze nikt nie znalazł złotej recepty. _________________
 Kiedy nie ma się dobrej odpowiedzi na pytanie, pozostaje odpowiedź szczera.
 |  |  
		| Powrót do góry |  |  
		|  |  
		| mafalda09 początkujący

| 

|  Wysłany: Czw 1 Mar 2018, 13:01    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				| Prezentacja, to bardzo dobry pomysł  _________________
 spodnie dsquared2
 |  |  
		| Powrót do góry |  |  
		|  |  
		| ola_z_printu początkujący

| 

|  Wysłany: Czw 26 Lip 2018, 10:21    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				| Możesz wręczyć Panu młodemu prezent, który będzie dla niego zaskoczeniem. Może to być fotoksiążka z waszymi romantycznymi zdjeciami albo z opowieścią waszej miłosnej historii. Jeśli podoba Ci się mój pomysł, zapraszam do Printu, mamy spory wybór szablonów : https://printu.pl/fotoksiazka/. |  |  
		| Powrót do góry |  |  
		|  |  
		| skolimtex początkujący

| 

|  Wysłany: Czw 30 Sie 2018, 16:00    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				| Koniecznie jakoś sexy się ubierz  Na przykład jakaś sukienka bez pleców czy coś ;D Tu masz ciekawe biustonosze do sukienki bez pleców https://sensuali.pl/21-biustonosze  Może się przydać ;D _________________
 Rządzimy materią, bo rządzimy umysłami. Rzeczywistość mieści się w mózgu.
 |  |  
		| Powrót do góry |  |  
		|  |  
		|  |  

| 

| Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach