Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Jaki prezent dla dziecka?
Goto page 1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Post new topic   Reply to topic    Forum ślubne :: strona główna -> Plotki i porady doświadczonych mam
View previous topic :: View next topic  
Author Message
gabi180
początkujący
początkujący

PostPosted: Sun 16 Oct 2016, 11:10    Post subject: Jaki prezent dla dziecka? Reply with quote

Za tydzień idę na chrzest dziecka mojego przyjaciela. Nie będę chrzestną, więc nie mam zamiaru kupować łańcuszka, ani srebrnej łyżeczki. Macie pomysł na jakiś super prezent na chrzciny? Co myślicie o sesji zdjęciowej dla maluszka? To świetna pamiątka! Very Happy

Last edited by gabi180 on Mon 24 Oct 2016, 18:08; edited 1 time in total
Back to top
View user's profile Send private message
kinka
kandydat
kandydat

PostPosted: Mon 24 Oct 2016, 10:47    Post subject: Reply with quote

Może bardziej coś przydatnego, jakieś meble dla dzieci? Tu możesz zoabczyć co tam się mieści w tej kategorii http://www.ceneo.pl/Meble_dzieciece_i_akcesoria Moja siostra marzyła o przewijaku, ale już ich nie było stać, wiec właśnie coś takiego dostała w prezencie od rodziców uśmiech
Back to top
Vudankim
kandydat
kandydat

PostPosted: Thu 3 Nov 2016, 15:26    Post subject: Reply with quote

A może coś specjalnie dla dziecka? Teraz wiele osób oferuje piękne, ręcznie robione zabawki, które mogą stanowić oryginalny prezent dla Malucha. Ja teraz robiłam zakupy na https://ida-swieta.art-madam.pl/ i byłam bardzo zadowolona z produktu.
Back to top
Martynna27
bywalec
bywalec

PostPosted: Sun 6 Nov 2016, 16:46    Post subject: Reply with quote

Takie rękawiczki to na pewno świetny upominek, ale raczej dla starszego dziecka. Sama póki co szukam czegoś dla 3 letniego malucha i zastanawiam się nad taką opcją jak www.listymikolaja.pl . Myślę sobie, że jeżeli dziecko najpierw przygotuje list oczywiście dotyczący tego, co chce otrzymać, a potem otrzyma odpowiedź, na pewno będzie bardzo szczęśliwe, nawet jeżeli nie o trzyma tego, czego sobie życzyło, bowiem i tak poczuje się wyróżnione.
Back to top
Nasturcja
kandydat
kandydat

PostPosted: Mon 14 Nov 2016, 16:15    Post subject: Reply with quote

Pomysł ze zdjęciami bardzo fajny, ale to bardziej dla rodziców żeby mieli pamiątkę, niż dla samego dziecka. Dodatkowo warto byłoby coś dokupić dla maluszka, teraz są dla dzieciaczków bardzo fajne klonowe gryzaki, no albo jakieś książeczki kontrastowe. W sklepie Foka Stara jest tego mnóstwo, szczególnie warto pooglądać zabawki dla niemowlaków. Na pierwsze zamówienie jest 5% rabat (kod: START2016), więc tym bardziej warto skorzystać. uśmiech
Back to top
slodkoslona
uzależniony
uzależniony

PostPosted: Tue 15 Nov 2016, 10:50    Post subject: Reply with quote

Jeśli chcesz, aby był to prezent "z jajem" to śmiało możesz przejrzeć koszulki dziecięce: https://cupsell.pl/katalog/dziecko. Wydaje mi się, że to prezent praktyczny i na pewno się przyda każdej mamie - w końcu dzieciaki szybko się brudzą więc zapas koszulek musi być oczko
Back to top
porcelanowa
gaduła
gaduła

PostPosted: Thu 24 Nov 2016, 9:28    Post subject: Reply with quote

Jeśli nie mają być to pieniądze wyrzucone w błoto to koniecznie zajrzyjcie na stronę sklepu Hipolit http://krajowy.biz/firma,hipolitwawpl. Mają oni w ofercie najróżniejsze zabawki edukacyjne dla dzieci w każdym wieku - zarówno dla niemowlaków, jak i dla dzieci w wieku przedszkolnym. Myślę, że będzie to dobra inwestycja.
Back to top
koraliczek
kandydat
kandydat

PostPosted: Tue 13 Dec 2016, 0:11    Post subject: prezent dla dziecka Reply with quote

Jeżeli zaś chodzi o nadchodzące święta, dla dziecka w wieku 5-9 lat idealnym prezentem będzie gra edukacyjna z serii Akademia Umysłu® JUNIOR (http://www.akademia-umyslu.pl/). Są to programy rozwijające pamięć i koncentrację oraz wspomagające edukację wczesnoszkolną. Moduł językowy umożliwia zmianę języka na język angielski w dowolnej chwili. Dzięki temu, że w angielskiej wersji językowej znajdują się treści znane już dzieciom w języku polskim, mają one możliwość szybko i łatwo nauczyć się ich znaczenia w nowym języku. Gry zawierają wiele elementów edukacyjnych, dostarczających wiedzy o otaczającym świecie, np. poznawanie gatunków zbóż, kwiatów, drzew, zwierząt, tradycji świątecznych, miast Polski, flag państw czy zasad sortowania odpadów. Dzięki temu dziecko poszerzy wiedzę z zakresu przyrody, geografii czy matematyki. Więcej informacji na temat gier można znaleźć tutaj: www.junior-akademia.pl.
Back to top
ela677
kandydat
kandydat

PostPosted: Tue 20 Dec 2016, 19:19    Post subject: Reply with quote

Na chrzest dobrym prezentem może być śpiworek do wózka. Zwłaszcza o tej porze roku jest bardzo przydatny. Znajdziesz taki na: https://babysdream.pl/spiworki-do-wozka-dla-dzieci . Mają duży wybór. Rodzice maleństwa na pewno będą zadowoleni z takiego prezentu.
Back to top
Coldi
gaduła
gaduła

PostPosted: Tue 25 Jul 2017, 19:38    Post subject: Reply with quote

Według mnie na rynku jest tak wiele fajnych rzeczy, że bez problemu znajdziesz coś ciekawego na prezent dla dziecka. Wiem, że teraz jest szał na zabawki z bohaterami z bajek. Więc jeżeli wiesz co lubi Twoja pociecha to szukaj zabawek właśnie z takimi bohaterami. Takie zabaweczki znajdziesz u nich http://mojulubionybohater.pl/promocje w bardzo dobrych cenach. Uważam, że warto sobie tam zajrzeć uśmiech
Back to top
Post new topic   Reply to topic    Forum ślubne :: strona główna -> Plotki i porady doświadczonych mam All times are GMT + 1 Hour
Goto page 1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
Page 1 of 6

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
Zamknij

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.

Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.

Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce