Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
kamila33 kandydat

|
Wysłany: Sob 9 Sie 2014, 20:09 Temat postu: Zużyte tonery - jak się ich pozbyć? |
|
|
Witajcie, mam takie pytanko do tych co dużo drukują - co robicie ze zużytymi tonerami/pojemnikami po tuszach? Słyszałyście o skupowaniu pustych tonerów: Pytam, bo trochę mi się tego nazbierało i nie wiem co z tym zrobić, a do kosza ot tak nie wywalę. A do Tesco mam spory kawał drogi (tam podobno specjalne pojemniki na to mają) i nie zmotoryzowana jestem:) |
|
Powrót do góry |
|
 |
bambino13 kandydat

|
Wysłany: Pon 11 Sie 2014, 20:30 Temat postu: |
|
|
ja tam zawsze zanosiłam do Tesco, ale patrzę, że znalazłaś fajny sposób, bo jak wyślę im te tonery to parę złotych wpadnie  |
|
Powrót do góry |
|
 |
marekwisniewski0 kandydat

|
Wysłany: Pon 18 Sie 2014, 13:20 Temat postu: |
|
|
Dzięki za stronę, i widzę, że bardzo fajnie jest to pomyślane, że mozna zamówić kuriera UPS i wysłać tonery do skupu. Ja wcześniej z tego nie korzystałem, tylko odstawiałem tonery na półkę. A z cennika wyczytałem, że za tonery do Lexmarka dużo płacą. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Jolie początkujący

|
Wysłany: Pon 12 Sty 2015, 17:35 Temat postu: |
|
|
Z Tego co się orientowałam to w sieci nie brakuje ofert różnych firm, które zajmują się skupem zużytych tonerów. Wystarczy poszukać tego w najbliższej okolicy  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Mikreso24 początkujący

|
Wysłany: Sro 21 Sty 2015, 9:59 Temat postu: |
|
|
Zawsze wysyłam zużyte tonery do skupu przez kuriera  _________________ budowa domu |
|
Powrót do góry |
|
 |
sebajedrzejczak początkujący

|
Wysłany: Wto 13 Wrz 2016, 11:40 Temat postu: |
|
|
Są skupy tonerów, które oferują zapłatę w zamian za oddanie zużytych tonerów. Jest to bardzo opłacalne szczególnie jeśli dużo drukujemy, można na tym dużo zaoszczędzić.
Ostatnio zmieniony przez sebajedrzejczak dnia Pią 23 Wrz 2016, 14:01, w całości zmieniany 2 razy |
|
Powrót do góry |
|
 |
kamila33 kandydat

|
Wysłany: Wto 20 Wrz 2016, 10:05 Temat postu: |
|
|
A słyszeliście o firmie adaso? Bardzo wygodny sposób na pozbycie się pustych tonerów a przy okazji na zarobek. |
|
Powrót do góry |
|
 |
klarka12 maniak

|
Wysłany: Wto 24 Lip 2018, 9:26 Temat postu: |
|
|
Mnie natomiast bardzo interesuje, gdzie kupujecie tonery? Muszę wymienić toner ze swojej drukarki na nowy. Na pewno chcę, aby to były oryginalne tonery, a nie zamienniki. Ciekawą ofertę znalazłam na https://drukson.pl/20-tonery-oryginalne . Co o niej sądzicie? Ktoś skorzystał? Ceny wydają się być fajne, opinie o sklepie też nienajgorsze. |
|
Powrót do góry |
|
 |
TomBud50 kandydat

|
Wysłany: Pon 19 Lip 2021, 11:38 Temat postu: |
|
|
Najlepiej utylizować tonery w firmie której kupowaliśmy nasze produkty. Tonerlublin.pl sami zachęcając swoich klientów, aby korzystając z takiej możliwości oddawali zużyte tonery, a w zamian mogą otrzymać rabat na nowe produkty. |
|
Powrót do góry |
|
 |
nikodem_pe początkujący

|
Wysłany: Pon 19 Lip 2021, 13:13 Temat postu: |
|
|
Ja zawsze oddaję zużyte w sklepie, w którym kupuję nowe, oni wiedzą jak je zutylizować |
|
Powrót do góry |
|
 |
|