| 

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

| 

| 

| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat   | 

| Czy podobają się Tobie opisane na blogu zaręczyny zorganizowane przez Www.Fotobudeczki.Pl? | 

| Tak | 

| 
			   33%  | 
			  [ 1 ] | 

| Nie | 

| 
			   66%  | 
			  [ 2 ] | 

| Nie mam zdania | 

| 
			   0%  | 
			  [ 0 ] | 

| 

| Wszystkich Głosów : 3 | 

| 

| Autor | 
		Wiadomość | 

Hermenegilda początkujący

| 

Wysłany: Nie 21 Lut 2016, 15:30    Temat postu: Zaręczyny przed fotobudką | 
				     | 

| 

Chciałbym opisać Wam pomysł na zaręczyny, który nie należy do tych "standardowych"   

Na naszej stronie http://www.fotobudeczki.pl zareklamowaliśmy organizowane przez nas akcje niespodzianki. 

Zainteresował się tym materiałem pewien Pan, który chciał się oświadczyć ale nie miał totalnie pomysłu na aranżacje i realizacje tego dnia.

Ułożyliśmy dwa scenariusze, z czego wybrał jeden z udziałem obiektu weselnego i naszej fotobudki.

Na tym zdjęciu są ujęte kolejno reakcje Gosi na wyświetlane etapami na fotobudce oświadczyny

Jak to wyglądało? Co się wydarzyło? Lepiej będzie jak wskoczycie na bloga  i przeczytacie pierwszy DŁUGI wpis na samym dole strony   Tutaj zajmie pół strony, więc bez sensu przeklejać.     

Zaczyna się od zdania:

"17/01/2016 admin

Fotobudka na imprezę, event, wesele.

Owszem, to już przetarty szlak...."

Miłej lektury    Kliknijcie ankiete i zostawcie prosze komentarz pod artykułem na blogu. To nam pomoże tworzyć coraz to ciekawsze projekty 'Akcji niespodzianek'   | 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

Judytka_Tom bywalec

| 

Wysłany: Pon 21 Mar 2016, 10:40    Temat postu:  | 
				     | 

| 

Super pomysł   _________________ Don't give up! | 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

Sundiamore bywalec

| 

Wysłany: Pią 29 Kwi 2016, 6:51    Temat postu:  | 
				     | 

| 

Generalnie fotobudka jako pomysł na jedną z atrakcji weselnych to fajne i ciekawe rozwiązanie,natomiast pierwsze słyszę aby wplatać w to również zaręczyny,to faktycznie musi być dosyć ciekawe i zarazem oryginalne:) _________________ http://sklep.sundiamore.pl

| 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

Hermenegilda początkujący

| 

Wysłany: Czw 23 Cze 2016, 18:49    Temat postu:  | 
				     | 

| 

ooo... Dzięki za słowa uznania   To była ciężka misja, ponieważ pierwotnie zaręczyny miały się odbyć na plaży-fotobudka na środku pustej plaży? WTF?   Wykonaliśmy wiele podejść próbnych jak przetransportować fotobudke jak najbliżej plaży, a w efekcie dostarczyć ją na jej środek. Gdy wszystko zostało dopięte na ostatni guzik i Pan chcący się oświadczyć schodził do auta celem dostarczenia nam pierścionka(miał być ukryty w fotobudce), okazało się, że auto zostało skradzione i musieliśmy przełożyć akcje. W późniejszym terminie była paskudna pogoda, więc wspomógł nas Folwark Dajak  

Generalnie mamy fajne narzędzie do wykonywania przeróżnych akcji niespodzianek i nie tylko.

Co do wesel... Jakiś czas temu napisałem obszerny post na www.fotobudeczki.pl/blog na temat fotobudki na weselu w zestawieniu z poniekąd tańszą alternatywą, polaroidem. Ta sama kasa, a goście nie mają pamiątki na własność no bo przecież polaroid odbitek nie robi   Jeśli chcecie zamówić fotograficzną atrakcje na wesele, to fotobudka jest atrakcją jedyną w swoim rodzaju.

Co myślicie o iluzjonistach weselnych? Wykazujecie chociaż minimalne zainteresowanie taką atrakcją? Miał ktoś? Bardzo mnie to ciekawi-nigdy nie widziałem, a taki człowiek na 100% by wyczarował z powietrza pierścionek na środku pustyni   _________________ Wynajem fotobudek na każdą okazję   | 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

Alinka22 bywalec

| 

Wysłany: Pon 3 Paź 2016, 11:24    Temat postu:  | 
				     | 

| 

Według mnie ciekawym pomysłem jest skok ze spadochronem itp   i wtedy oświadczyny, to jest nietypowe. | 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

Sundiamore bywalec

| 

Wysłany: Pon 7 Lis 2016, 13:53    Temat postu:  | 
				     | 

| 

Nietypowe na pewno, ale sam anie wiem czy chciałabym aż tak oryginalne i ekstremalne zaręczyny.. Wolę jednak coś bardziej tradycyjnego i stonowanego, to w końcu ma być Nasz Wielki Dzień   _________________ http://sklep.sundiamore.pl

| 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

kuroka kandydat

| 

Wysłany: Pon 26 Mar 2018, 7:57    Temat postu:  | 
				     | 

| 

| Jak dziewczyna lubi takie "cuda", to pomysł fajny. Jak nie - to średnio będzie zadowolona. | 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

| 

|