|
| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
hopeemu początkujący

|
Posted: Sun 19 Jun 2016, 21:56 Post subject: Kto przed panią młodą? |
|
|
Do ołtarza prowadzi mnie tata bo tak chce narzeczony będzie czekał na mnie przy ołtarzu. Chciałabym, żeby przede mną i moim tatą były sypane kwiatki i niesione obrączki. Tylko jest problem bo nie ma nieść obrączki 4 letnia dziewczynka a przed nią 10 letnia ma sypać kwiatki i nie wiem czy to tak może być? Ogólnie słyszałam, że to chłopiec powinien nieść obrączki, proszę doradźcie  |
|
| Back to top |
|
 |
don_kichot kandydat

|
Posted: Wed 5 Sep 2018, 10:07 Post subject: |
|
|
To może być zarówno chłopiec jak i dziewczynka wg uznania lub razem jako parka _________________ "Najbardziej palącą potrzebą ludzkiej natury jest pragnienie bycia ważnym." – Prof. John Dewey |
|
| Back to top |
|
 |
KarolinaSound początkujący

|
Posted: Mon 8 Oct 2018, 12:46 Post subject: |
|
|
| Niedługo biorę ślub i marzę o tym, żeby do połowy drogi do ołtarza odprowadził mnie mój tata i przekazał mnie w ręce mojego wybranka. |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
Zamknij
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.
Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce