| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat | 

| Autor | Wiadomość | 

| rozza gaduła

| 

|  Wysłany: Czw 7 Kwi 2016, 6:52    Temat postu: Jakie perfumy i zapachy preferujecie? |   |  
				| 
 |  
				| Wiadomo, ze są zapachy które są bardziej i mniej pociągające. Jakie stosujecie na co dzień, aby "zwabić faceta"  ? |  | 

| Powrót do góry |  | 

|  | 

| berka uzależniony

| 

|  Wysłany: Czw 7 Kwi 2016, 8:31    Temat postu: Re: Jakie perfumy i zapachy preferujecie? |   |  
				| 
 |  
				|  	  | rozza napisał: |  	  | Wiadomo, ze są zapachy które są bardziej i mniej pociągające. Jakie stosujecie na co dzień, aby "zwabić faceta"  ? | 

Takie jakie mi się podobają. Chociaż powiem Ci,ze mężczyźni mają coś z zapachami i jak kobieta ładnie pachnie to mają na nią chrapkę.... Fajne są:
 Sexual Attraction
 Love Desire
 Pheromone essence
 Chociaz najbardziej podobały mi się Love Desire. Obecnie mamy fazę na afrodyzjaki. Testujemy sobie Sex Elixir i powiem Ci,że bardzo fajne ! Dawno już nie mialam takiej ochoty na seks jak po tym środku.
 |  | 

| Powrót do góry |  | 

|  | 

| rozza gaduła

| 

|  Wysłany: Pon 11 Kwi 2016, 5:25    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				| A jak się to przyjmuje? I czy aby nie działa tak na Ciebie sam fakt,że bierzesz afrodyzjak. I to na Ciebie tak wpływa ?   
 No i czy jest to jedynie dla kobiet czy mężczyźni również mogą coś takiego sobie przyjmować?
 |  | 

| Powrót do góry |  | 

|  | 

| berka uzależniony

| 

|  Wysłany: Wto 12 Kwi 2016, 6:02    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				| W dużym skrócie działa tak, że bardziej się po nim chce jeżeli wiesz co mam na myśli   Czasami jak się ma kiepskie dni czy gdy stosuje się antykoncepcję hormonalną - lub po prostu wkracza się w wiek, to nie zawsze się chce.
 Jest to więc taki kobiecy wspomagacz
   A nie wiem czy na facetów działa - stosowałam jedynie na sobie
  |  | 

| Powrót do góry |  | 

|  | 

| szwagierka kandydat

| 

|  Wysłany: Pon 25 Kwi 2016, 10:19    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				| Davidoff Cool Water i Mexx Ice Touch - niezmiennie używam ich od wielu, wielu lat. Czasami kupuje inne zapachy, aczkolwiek zazwyczaj po kilku użyciach zaczynają mi śmierdzieć lub najzwyczajniej mi się nudzą. Dodam, że nigdy nie kupuję w Sephorze i Douglasie - tam upatruje sobie kolejny zapach, a później kupuje go np. na iperfumach (najlepszy sklep wg mnie) czy allegro o połowę taniej  |  | 

| Powrót do góry |  | 

|  | 

| MadziaK kandydat

| 

|  Wysłany: Pon 12 Lut 2018, 18:51    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				| Kocham perfumy Lempickiej i Escada Magnetism, są słodkie, zmysłowe, takie właśnie lubię. |  | 

| Powrót do góry |  | 

|  | 

| kasix86 uzależniony

| 

|  Wysłany: Sro 28 Lut 2018, 19:21    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				| Ja to kilka marek bardzo lubię, a tą znacie https://kontigo.com.pl/marki/calvin-klein.html ?  ck ma super perfumki, zawsze szukam jakiejś dobrej okazji żeby kupić. Warto bo jakościowo są 10 na 10 |  | 

| Powrót do góry |  | 

|  | 

| racionale kandydat

|  | 

| Powrót do góry |  | 

|  | 

| hikerouo kandydat

| 

|  Wysłany: Czw 24 Maj 2018, 13:59    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				| Czytałam i w sumie wiem z doświadczenia, że w czołówce tej kategorii jest zapach Chanel Mademoiselle. Bardzo wielu facetom podobają się wszelkie zapachy tej marki https://perfumy.pl/firm-pol-116-Yves-Saint-Laurent.html (są słodkie/kwiatowe). Ja myślę, że tutaj niestety niema żadnej reguły. Mój mąż np. uwielbia zapach  Wave z Hollistera  |  | 

| Powrót do góry |  | 

|  | 

| agabaga początkujący

| 

|  Wysłany: Nie 23 Wrz 2018, 19:29    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				| Żeby zwabić faceta stosuję urok osobisty:) A wracając do tematu perfum- bardzo lubię Cartier: https://perfumy.pl/firm-pol-31-Cartier.html. Nie dość, że zapach jest świeży i trwałyprzez co każda kobieta może się poczuć wyjątkowo, to jeszcze flakoniki są prześliczne! Trzymam je w łazience i każda koleżanka o nie pyta i się zachwyca:) |  | 

| Powrót do góry |  | 

|  | 

|  |