Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
M4rt4 początkujący

|
Wysłany: Sob 20 Lut 2016, 12:49 Temat postu: termin! Maj czy wrzesien ?;) |
|
|
Hej , Hej! Mój wymarzony miesiąc czerwiec jest już zajęty, wiec zdecydować musimy między 13.05.2017 a 23.09.2017 . Który z tych terminów byście wybrali ? Niby taka głupota a mózg mi paruje od myślenia. Zatem ratuuuuunku  |
|
Powrót do góry |
|
 |
monimoni bywalec

|
Wysłany: Wto 23 Lut 2016, 15:29 Temat postu: |
|
|
w Maju możesz ugrać jakieś zniżki od zespołu/fotografa itepe, bo mało osób decyduje się na ślub w Maju bo nie ma literki R. No i moim zdaniem są piękniejsze kwiaty dostępne niż we wrześniu  |
|
Powrót do góry |
|
 |
roko20 bywalec

|
Wysłany: Czw 25 Lut 2016, 19:37 Temat postu: |
|
|
My z narzeczoną mieliśmy podobny dylemat. Wygrał argument: w lato można zrobić lepszy wieczór panieński niż przed majem:) |
|
Powrót do góry |
|
 |
kasiulka59 gaduła

|
Wysłany: Sro 6 Kwi 2016, 18:26 Temat postu: |
|
|
monimoni napisał: | w Maju możesz ugrać jakieś zniżki od zespołu/fotografa itepe, bo mało osób decyduje się na ślub w Maju bo nie ma literki R. No i moim zdaniem są piękniejsze kwiaty dostępne niż we wrześniu  |
Żebyś się nie zdziwiła My dwa lata temu wszystko rezerwowaliśmy a obecnie ceny skoczyły o jakieś 50 %. A w maju się pobieramy i niestety żadnych zniżek a mam wrażenie że same zwyżki _________________
"Małżeństwo – zdarzenie, po którym mężczyzna przestaje kupować kwiaty, a zaczyna kupować warzywa. "
A.Uniechowski |
|
Powrót do góry |
|
 |
Monella kandydat

|
Wysłany: Czw 7 Kwi 2016, 6:57 Temat postu: |
|
|
Zdecydowanie maj Nie ma co wierzyć w zabobony! 😃 |
|
Powrót do góry |
|
 |
tynka2506 maniak

|
Wysłany: Czw 7 Kwi 2016, 20:59 Temat postu: |
|
|
A ja bym wybrała wrzesień _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Martynna27 bywalec

|
Wysłany: Pon 11 Kwi 2016, 15:49 Temat postu: |
|
|
Ja tak sobie myślę, że jednak w maju będzie fajniejszy klimat na wesele. Wszędzie pełno kwiatów, drzewa powinny jeszcze kwitnąc, przynajmniej niektóre, ogólnie mówiąc to taka przyjemna dość pora. Z resztą jeżeli macie dylemat z terminem, w jakim urządzić ślub, a także innymi kwestiami organizacyjnymi, sporo odpowiedzi i porad można znaleźć na stronie http://www.weselinka.pl/ . Mnie bardzo by się one przydały, kiedy sama organizowałam własne wesele:) |
|
Powrót do góry |
|
 |
rusnacci bywalec

|
|
Powrót do góry |
|
 |
kasiulka59 gaduła

|
Wysłany: Wto 12 Kwi 2016, 15:32 Temat postu: |
|
|
Jesień jest cudna zwłaszcza w lesie ale najgorzej z pogodą trafić choć i wiosna bywa kapryśna Ja to się obawiam by w maju śnieg nie spadł
Ankieta wypełniona  _________________
"Małżeństwo – zdarzenie, po którym mężczyzna przestaje kupować kwiaty, a zaczyna kupować warzywa. "
A.Uniechowski |
|
Powrót do góry |
|
 |
rusnacci bywalec

|
Wysłany: Wto 12 Kwi 2016, 15:36 Temat postu: |
|
|
kasiulka59 napisał: |
Jesień jest cudna zwłaszcza w lesie ale najgorzej z pogodą trafić choć i wiosna bywa kapryśna Ja to się obawiam by w maju śnieg nie spadł
Ankieta wypełniona  |
Dziękuję bardzo ;* ja na pogodę w ogóle nie patrzę bo w końcu nie mam na to wpływu. Jak będzie padać to będę miała okazję wyjść w pięknym białym koronkowym parasolu  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
|