|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
pearl.jamka guru

|
Wysłany: Wto 1 Mar 2016, 20:48 Temat postu: |
|
|
Nie. Do roku pediatra kazał nie ruszać.
Zaś chirurg ma inne zdanie - naciągać, bo potem on ma robotę bo musi te napletki odklejać.
Słucham się pediatry. _________________ Wiadro cierpliwości przyjmę! Pilnie! |
|
Powrót do góry |
|
 |
Karolka12 uzależniony

|
|
Powrót do góry |
|
 |
kasia_90 guru

|
Wysłany: Sro 2 Mar 2016, 6:58 Temat postu: |
|
|
U nas jak spojrzysz to jest normalna ale jak usuniesz to jest czerwonawa.
Co do napletka.. Mi pediatra kazała ale tylko ciuteńke. Prawie że wcale. A teściowa mówi że jej kiedyś kazali ściągać cały. Jak zaniedbała i poszła na wizytę to lekarz jak oderwał (bo niby przyrosło) to aż krew leciała :/ _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
kasia_90 guru

|
Wysłany: Pią 4 Mar 2016, 6:45 Temat postu: |
|
|
Mój okruszek wczoraj dał mi nieźle popalić ale za to dziś od rana śmiał się na głos. Pierwszy raz kiedyś mu się wymsknęło ale tylko jednorazowo a dziś to szalał oczywiście nie jest to jeszcze zwykly śmiech ale..  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
PatrycjaS19915 guru

|
Wysłany: Czw 10 Mar 2016, 12:37 Temat postu: |
|
|
Kasia...ale przynosi wiele radości
Zaś mnie tu długo nie było, nawet nie przekopuje tematu jakoś bardzo bo mam tylko chwilę
U nas wszystko super, Ana rośnie jak na drożdżach, śliczna z niej dziewuszka. Nie mogę uwierzyć jak obserwuję jej rozwój. Jednego dnia czegoś nie umie a na następny tak po prostu zaczyna coś robić...
Zdrowa jest, byliśmy ostatnio do szczepienia i na kontroli u okulisty, bo martwiła mnie jedna rzecz. Według okulistki wszystko jest ok ale mam obserwować. Szczepienia też znosi dobrze, nie gorączkuje więc nie ma co marudzić. Chyba zaczyna się ból dziąseł przed ząbkowaniem bo tak agresywnie wpycha do buzi wszystko co jest w stanie chwycić że szok. We wtorek skończyła 3 miesiące i nie mogę uwierzyć jak ten czas pędzi...
Chętnie bym Wam pokazała jej zdjęcie, zwłaszcza że zrobiłam jej sesję na dzień kobiet, ale nie wiem czy mi się uda wlepić przez telefon
Życzę Wam i waszym dzieciaczkom dużo zdrowia, uśmiechu, wytrwałości, przespanych nocy, jak najmniej bólu brzuszka i innych problemów  |
|
Powrót do góry |
|
 |
PatrycjaS19915 guru

|
Wysłany: Czw 10 Mar 2016, 12:40 Temat postu: |
|
|
To ja się rozpisałam jak głupia a tu wyskoczył jakiś błąd i nie wysalało mi posta
No nic widocznie za dużo napisałam... Trzymajcie się zdrowo razem ze swoimi dzieciaczkami  |
|
Powrót do góry |
|
 |
kasia_90 guru

|
Wysłany: Czw 10 Mar 2016, 13:40 Temat postu: |
|
|
Patrycja jest Twój post ja czekam na zdjęcie choć jedno bardzo dobrze że jest zdrowa i że wszystko jest ok oby tak dalej u nas raz lepszy raz gorszy dzień ale na dworze mały czuje się jak ryba w wodzie nie narzekam bo ważne że zdrowy  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
junona kandydat

|
|
Powrót do góry |
|
 |
kasia_90 guru

|
Wysłany: Czw 10 Mar 2016, 17:03 Temat postu: |
|
|
Jeśli ktoś ma teściową lubiącą sprawdzać czystość to należy jej pokazać drzwi i poradzić by sprawdziła ją u siebie. Reklamuj sobie gdzieś indziej _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
pearl.jamka guru

|
Wysłany: Czw 17 Mar 2016, 18:42 Temat postu: |
|
|
Ble. A my znów chorujemy. Tj. Luk ma kolejne zapalenie oskrzelików. Dupa blada, lekarka na 90% obstawia obciążenie genetyczne (zarówno ja, jak mój brat i mama mamy zdiagnozowaną astmę oskrzelową) i musimy się zgłosić do poradni pulmonologicznej i alergologicznej. Nosz jak nie urok to sraczka. _________________ Wiadro cierpliwości przyjmę! Pilnie! |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|