Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Mamusiowe pogaduszki
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 163, 164, 165 ... 186, 187, 188  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Plotki i porady doświadczonych mam
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
pearl.jamka
guru
guru

PostWysłany: Wto 1 Mar 2016, 20:48    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Nie. Do roku pediatra kazał nie ruszać.
Zaś chirurg ma inne zdanie - naciągać, bo potem on ma robotę bo musi te napletki odklejać.

Słucham się pediatry.
Karolka12
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Wto 1 Mar 2016, 22:53    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dziekuje za info o diecie.
Ja znalazłam takie artykuły: http://m.edziecko.pl/edziecko/1,113155,3855207.html
http://www.1000dni.pl/1000-dni-zywienia-dziecka/0-6-miesiecy/karmienie-piersia/9-dieta-karmiacej-mamy
http://dziecisawazne.pl/karmienie-piersia-dieta/

Ja tez napletka nie dotykam. Moze sporadycznie ale to przy kapieli. A moze zlec swojemu Mężowi temat?

Ta ciemieniucha to pod ta sucha skora powinna byc normalna skora czy lekko zaciemieniona? Bo nam ten łupież coś konsystencje zmienia..

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
kasia_90
guru
guru

PostWysłany: Sro 2 Mar 2016, 6:58    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

U nas jak spojrzysz to jest normalna ale jak usuniesz to jest czerwonawa.
Co do napletka.. Mi pediatra kazała ale tylko ciuteńke. Prawie że wcale. A teściowa mówi że jej kiedyś kazali ściągać cały. Jak zaniedbała i poszła na wizytę to lekarz jak oderwał (bo niby przyrosło) to aż krew leciała :/

Powrót do góry
kasia_90
guru
guru

PostWysłany: Pią 4 Mar 2016, 6:45    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Mój okruszek wczoraj dał mi nieźle popalić ale za to dziś od rana śmiał się na głos. Pierwszy raz Very Happy kiedyś mu się wymsknęło ale tylko jednorazowo a dziś to szalał Very Happy oczywiście nie jest to jeszcze zwykly śmiech ale.. Very Happy

Powrót do góry
PatrycjaS19915
guru
guru

PostWysłany: Czw 10 Mar 2016, 12:37    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Kasia...ale przynosi wiele radości oczko

Zaś mnie tu długo nie było, nawet nie przekopuje tematu jakoś bardzo bo mam tylko chwilę uśmiech

U nas wszystko super, Ana rośnie jak na drożdżach, śliczna z niej dziewuszka. Nie mogę uwierzyć jak obserwuję jej rozwój. Jednego dnia czegoś nie umie a na następny tak po prostu zaczyna coś robić...

Zdrowa jest, byliśmy ostatnio do szczepienia i na kontroli u okulisty, bo martwiła mnie jedna rzecz. Według okulistki wszystko jest ok ale mam obserwować. Szczepienia też znosi dobrze, nie gorączkuje więc nie ma co marudzić. Chyba zaczyna się ból dziąseł przed ząbkowaniem bo tak agresywnie wpycha do buzi wszystko co jest w stanie chwycić że szok. We wtorek skończyła 3 miesiące i nie mogę uwierzyć jak ten czas pędzi...

Chętnie bym Wam pokazała jej zdjęcie, zwłaszcza że zrobiłam jej sesję na dzień kobiet, ale nie wiem czy mi się uda wlepić przez telefon oczko

Życzę Wam i waszym dzieciaczkom dużo zdrowia, uśmiechu, wytrwałości, przespanych nocy, jak najmniej bólu brzuszka i innych problemów Very Happy
Powrót do góry
PatrycjaS19915
guru
guru

PostWysłany: Czw 10 Mar 2016, 12:40    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

To ja się rozpisałam jak głupia a tu wyskoczył jakiś błąd i nie wysalało mi posta Evil or Very Mad

No nic widocznie za dużo napisałam... Trzymajcie się zdrowo razem ze swoimi dzieciaczkami uśmiech
Powrót do góry
kasia_90
guru
guru

PostWysłany: Czw 10 Mar 2016, 13:40    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Patrycja jest Twój post oczko ja czekam na zdjęcie choć jedno uśmiech bardzo dobrze że jest zdrowa i że wszystko jest ok uśmiech oby tak dalej oczko u nas raz lepszy raz gorszy dzień ale na dworze mały czuje się jak ryba w wodzie Very Happy nie narzekam bo ważne że zdrowy uśmiech

Powrót do góry
junona
kandydat
kandydat

PostWysłany: Czw 10 Mar 2016, 15:47    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jak ktoś ma teściową, która lubi sprawdzać czystość to polecam poczytać artykuł http://odzyskajdzien.pl/2467-inspekcja-tesciowej-triki-na-lsniacy-dom. Może się komuś przyda do zaskoczenia teściowej lśniącym domem czy mieszkaniem język
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
kasia_90
guru
guru

PostWysłany: Czw 10 Mar 2016, 17:03    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jeśli ktoś ma teściową lubiącą sprawdzać czystość to należy jej pokazać drzwi i poradzić by sprawdziła ją u siebie. Reklamuj sobie gdzieś indziej

Powrót do góry
pearl.jamka
guru
guru

PostWysłany: Czw 17 Mar 2016, 18:42    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ble. A my znów chorujemy. Tj. Luk ma kolejne zapalenie oskrzelików. Dupa blada, lekarka na 90% obstawia obciążenie genetyczne (zarówno ja, jak mój brat i mama mamy zdiagnozowaną astmę oskrzelową) i musimy się zgłosić do poradni pulmonologicznej i alergologicznej. Nosz jak nie urok to sraczka.
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Plotki i porady doświadczonych mam Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 163, 164, 165 ... 186, 187, 188  Następny
Strona 164 z 188

Skocz do: