Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
tofmagda początkujący

|
Wysłany: Wto 29 Gru 2015, 11:17 Temat postu: witam wszystkich szczesliwych :* |
|
|
Mam na imię Magda. Mam 21 lat. Mój chłopak Maciej ma 25. jestesmy ze soba prawie 3 lata. (dokladnie od 4stycznia 2013) Oswiadczył mi się we wigilie. A ja odmówiłam, chodz nadal jestesmy razem.  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Meg95 kandydat

|
Wysłany: Wto 29 Gru 2015, 17:58 Temat postu: |
|
|
Czemu odmówiłaś ? Masz wątpliwości? |
|
Powrót do góry |
|
 |
tofmagda początkujący

|
Wysłany: Sro 30 Gru 2015, 9:40 Temat postu: |
|
|
Tak mam:(
nie jestem jakas materialistką, ale nie dostawałam prezentów i kwiatow od swojego faceta, i co inego gdyby nie mial pieniedzy wtedy bym to rozumiala .
Raz po wyplacie kupil pierscionek na zareczyny i to srebrny zwykly, stac by go bylo dolozyc 50 zl na zloty. Nie oczekuje zeby to kosztowalo nie wiadomo ile. ale 80 zl za pierscionek zareczynowy, syac by go bylo na cos wiecej. |
|
Powrót do góry |
|
 |
efkalinka maniak

|
Wysłany: Sro 30 Gru 2015, 18:46 Temat postu: |
|
|
tofmagda napisał: | Tak mam:(
nie jestem jakas materialistką, ale nie dostawałam prezentów i kwiatow od swojego faceta, i co inego gdyby nie mial pieniedzy wtedy bym to rozumiala .
Raz po wyplacie kupil pierscionek na zareczyny i to srebrny zwykly, stac by go bylo dolozyc 50 zl na zloty. Nie oczekuje zeby to kosztowalo nie wiadomo ile. ale 80 zl za pierscionek zareczynowy, syac by go bylo na cos wiecej. |
Dobrze, że odmówiłaś, bo ewidentnie nie dojrzałaś do małżeństwa:). _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
przyszlapannamloda kandydat

|
Wysłany: Pią 1 Sty 2016, 23:38 Temat postu: |
|
|
Hej, witaj na forum  _________________ http://www.conrad.pl |
|
Powrót do góry |
|
 |
Meg95 kandydat

|
Wysłany: Nie 3 Sty 2016, 15:38 Temat postu: |
|
|
To prawda . Nie dojrzałaś do małżeństwa Dojrzyj emocjonalnie. Wieszcz pisał: "Miej serce i patrzaj sercem . Najważniejsze jest niewidoczne dla oczu" ... Nie piszę tego, żeby Ci dopiec, ale to widocznie nie ten moment...
Ja też byłam na początku księżniczką wiecznie się czegoś domagającą i mającą poczucie , że jej tylko się coś należy... Życia weryfikuje, mam nadzieję, że i Ciebie-dla Twojego dobra . Jeśli na prawdę kogoś kochasz robisz to bezwarunkowo |
|
Powrót do góry |
|
 |
prrussa początkujący

|
Wysłany: Czw 7 Sty 2016, 12:06 Temat postu: |
|
|
Ja w przeciwieństwie do Ciebie chciałam najtańszy jako symbol miłości.. _________________ jak pozbyć się trądziku |
|
Powrót do góry |
|
 |
razzoww początkujący

|
Wysłany: Pon 11 Sty 2016, 9:27 Temat postu: |
|
|
czesc, nazywam się Martyna i w tym roku wychodzę za mąż _________________ tabletki na trądzik |
|
Powrót do góry |
|
 |
rkowalczyk kandydat

|
|
Powrót do góry |
|
 |
|