|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
atina guru

|
Wysłany: Wto 8 Gru 2015, 21:36 Temat postu: |
|
|
Patrycja trzyma nas w napięciu. Ciekawe jak jej idzie, albo jak jej poszło  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
PatrycjaS19915 guru

|
Wysłany: Wto 8 Gru 2015, 22:14 Temat postu: |
|
|
Przyjechałam do szpitala, przebadali mnie, okazało się że mam bardzo mało wód rzadkie skurcze i prawie w ogóle rozwarcia. Wzięli mnie na obserwację na oddział, podłączyli do KTG, zapis był bardzo zły, wody lały się cały czas i lekarz podjął decyzję o cc. Powiedział że w tym przypadku nie ma innej opcji i czasu... Oczywiście się poryczałam bo bardzo chciałam poród sn no ale życie dziecka najważniejsze. Także o 13.50 urodziła się Anastazja, 52 cm, 3030 gram i 10 punktów Jest cudowna, piękna, ma długie, kręcone kruczoczarne włoski Czuje się dobrze, jest grzeczna, już dwa razy ją karmiłam. Pięknie cyca pierś, jak na razie nie ma problemów i jak poje to od razu śpi.
Jedynie co to ja kiepsko się czuję, znieczulenie puściło dostaję leki p/bólowe ale brzuch boli. Trochę boję się jutra bo będzie trzeba wstać, zdejmą cewnik i w ogóle... No ale jakoś to będzie. Ważne że nasza Kruszynka jest już z nami cała i zdrowa. Jestem bardzo szczęśliwa  |
|
Powrót do góry |
|
 |
kasia_90 guru

|
Wysłany: Wto 8 Gru 2015, 22:19 Temat postu: |
|
|
Patrycja gratuluję ! Dochodź do siebie a królewna niech będzie zdrowa i silna! Masz już to za sobą nie ważne jak - ważne że całe i zdrowe  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kasztanowa guru

|
Wysłany: Wto 8 Gru 2015, 22:24 Temat postu: |
|
|
Gratulacje! Drobinka jak moja Córeczka Szybkiego powrotu do formy zycze  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
atina guru

|
Wysłany: Wto 8 Gru 2015, 22:33 Temat postu: |
|
|
Super gratuluję serdecznie. A jeśli chodzi o dzień jutrzejszy, to dasz radę. Na prawdę nie jest aż tak źle. W piątym dniu juz skakalam z Lenka jak płakała jeszcze raz gratuluję  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
ola_b maniak

|
Wysłany: Sro 9 Gru 2015, 8:21 Temat postu: |
|
|
Gratuluję 😊 Anastazjo witaj na świecie!! _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
ola_b maniak

|
Wysłany: Sro 9 Gru 2015, 8:21 Temat postu: |
|
|
Gratuluję 😊 Anastazjo witaj na świecie!! _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
only_hope maniak

|
Wysłany: Sro 9 Gru 2015, 9:10 Temat postu: |
|
|
Gratulacje  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
annna guru

|
Wysłany: Sro 9 Gru 2015, 9:48 Temat postu: |
|
|
Gratulacje! Anastazjo witaj po tej stronie brzuszka
Cale szczescie, ze nie czekaliscie dluzej w domu... nie wazne, ze cc, najwasniejsze, ze malutka jest zdrowa  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
velvet88 uzależniony

|
Wysłany: Sro 9 Gru 2015, 9:50 Temat postu: |
|
|
Gratulacje
Witaj na świecie Maleńka  _________________