Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

DJ czy ORKIESTRA
Idź do strony 1, 2  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Przygotowania do ślubu
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Aanulka
kandydat
kandydat

PostWysłany: Sob 28 Lis 2015, 9:42    Temat postu: DJ czy ORKIESTRA Odpowiedz z cytatem

Drogie czytelniczki,
Sala załatwiona, kościół zaklepany. Niby największy stres związany z organizacją za mną, ale problemów i pytań ciąg dalszy uśmiech.
Głosy w moim środowisku są podzielone. Jedni mówią, że DJ lepszy na wesele, inni że orkiestra. Powiedzcie mi, kto wg Was lepiej zagra na naszym weselu i jak wygląda kwestia kosztów uśmiech.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
efkalinka
maniak
maniak

PostWysłany: Sob 28 Lis 2015, 17:49    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja mam DJ-a, polecają mi go wszędzie. Jest tańszy, świetnie prowadzi imprezę i co chwilę ktoś ze znajomych dzwoni, że był na jego weselu i było super. No i zagra mi wszystko co chce i na pewno nie zepsuje. Oprócz tego żadnych przerw.
Jak będziesz chciała namiary to pisz priv, bo nie będę tutaj reklamowaćuśmiech

Powrót do góry
tynka2506
maniak
maniak

PostWysłany: Nie 29 Lis 2015, 8:18    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

My mieliśmy DJ nie wiem czy tańszy od orkiestry bo nie wiem ile kosztuje orkiestra ale zapłaciliśmy 2 500 zł, ale przynajmniej wiem za co:) Od zawsze chciałam DJ nad orkiestrą się nawet nie zastanawiałam jak byliśmy z mężem na targach ślubnych i usłyszałam co niektóre kapele to myślałam że padnę ze śmiechu że ludziom nie jest wstyd, wierzę że są też świetne orkiestry które nie muszą się reklamować dlatego o nich nie słyszałam.

Powrót do góry
Aanulka
kandydat
kandydat

PostWysłany: Pon 30 Lis 2015, 15:00    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ale czy DJ potrafi zabawić gości? I nie chcę, żeby na moim weselu była jakaś "łupanka" jak w klubach. To się da uzgodnić? Czy jest muzyka którą DJ gra i konieć?
Powrót do góry
efkalinka
maniak
maniak

PostWysłany: Pon 30 Lis 2015, 15:16    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Aanulka napisał:
ale czy DJ potrafi zabawić gości? I nie chcę, żeby na moim weselu była jakaś "łupanka" jak w klubach. To się da uzgodnić? Czy jest muzyka którą DJ gra i konieć?

Spokojnie, DJ, która gra w klubie nie ma nic wspólnego z tym na weselu. Np. tez co Ci podałam gra sety tematyczne, lata 60-te, 80-te. Sama mam podać mu co chcę, żeby było, a czego ma nie być.
No i co najważniejsze on jest dodatkowo wodzirejem. Przebiera się, prowadzi imprezę. Np. na początku goście tańczą poloneza i on prowadzi. Na ostatnim weselu na jakim byłam z zespołem nikt nie prowadził imprezy. Oni tylko grali i nic nie robili....

Powrót do góry
tynka2506
maniak
maniak

PostWysłany: Pon 30 Lis 2015, 19:28    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jest tak jak mówi efkalinka
DJ na weselu to nie taki jak gra w klubach, z tym że to jest tak jak z orkiestrą są różne profesjonaliści i amatorzy.

Mój prowadził różne zabawy nawet mieliśmy karaoke... pełen profesjonalizm.

Powrót do góry
lilou
kandydat
kandydat

PostWysłany: Sro 2 Gru 2015, 21:00    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

My też wybraliśmy dj. Zależało nam na muzyce non stop bez niezręcznej ciszy np podczas posiłków. Dodatkowo plus jest taki, że ma znacznie większy repertuar niż zwykła orkiestra i logistycznie to znacznie mnie osób dodatkowych do wyżywienia uśmiech
My wybraliśmy dj, który gra w duecie z ojcem dzięki czemu mamy zapewnioną biesiadę tradycyjną przy stolikach jak i zabawę na parkiecie przy naszych ulubionych hiciorach. Dj weselny zazwyczaj jest też wodzirejem więc przeprowadzi całą imprezę i oczepinowe zabawy uśmiech
kandydat
kandydat

PostWysłany: Pią 4 Gru 2015, 12:42    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

My zdecydowaliśmy, że jednak zespół i muzyka na żywo jak tu. Mają świetny wokal i do tego wodzirej na pewno zabawi gości...
Powrót do góry
Aanulka
kandydat
kandydat

PostWysłany: Pią 11 Gru 2015, 9:57    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Sugerując się Waszymi radami wybrałam DJ uśmiech. Jestem bardzo zadowolona i podoba mi się to w jaki sposób chce porwać gości do zabawy uśmiech. Mam nadzieję, że wszystko wypali uśmiech
Powrót do góry
efkalinka
maniak
maniak

PostWysłany: Pią 11 Gru 2015, 14:48    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A kogo wybrałaś? Tak z ciekawości:)

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Przygotowania do ślubu Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2  Następny
Strona 1 z 2

Skocz do: