|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
efkalinka maniak

|
Wysłany: Wto 3 Lis 2015, 11:29 Temat postu: |
|
|
Ale 50 zł to za nocleg czy za miejsce na sali? Musisz mieć swój catering? Nie słyszałam o tej sali. A kiedyś tam mieszkałam. _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Aanulka kandydat

|
Wysłany: Wto 3 Lis 2015, 13:03 Temat postu: |
|
|
cena za przyjęcie weselne, to widełki 120-150 zl/os w zależności od menu. Za noclegi płacimy 50 zł od osoby. Jest 5 pokoi w których prześpi się 20 osób+ ewentualne dostawki. A salę możesz sobie wygooglować . "Dolina Zielona" ul. Zagłoby 7 ZG. Jest bardzo przestronna sala, 3 wejścia, dodatkowa sala, gdyby bylo bardzo dużo osób, piękny duży ogród . Nie ma cateringu, ponieważ na sali są kucharze. Nie pobierają korkowego, ani talerzykowego, zabawa do 5 rano i cały obiekt mamy na wyłączność . _________________ Idealna żona- to kobieta,
która ma idealnego męża.
Booth Tarkington,
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
efkalinka maniak

|
Wysłany: Wto 3 Lis 2015, 13:59 Temat postu: |
|
|
A już znalazłam. Tak czy siak cena naprawdę ok:). Przy takiej cenie, polecam skusić się na lepsze menu, bo łatwo zagłodzić gości. Pod Aniołami w Sulechowie znajomi wybrali tańsze menu i goście po weselu chcieli iść na kebaba... więc lekki dramat:P.
Cieszę się, że jesteś zadowolona. _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Aanulka kandydat

|
Wysłany: Wto 3 Lis 2015, 14:08 Temat postu: |
|
|
Nie no jedzenia bedzie duuuuzo. bedzie zaje**scie . Juz sie nie moge doczekac . _________________ Idealna żona- to kobieta,
która ma idealnego męża.
Booth Tarkington,
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
efkalinka maniak

|
Wysłany: Wto 3 Lis 2015, 14:20 Temat postu: |
|
|
Ja tak samo swojego. Ciągle oglądam filmy z mojej sali i myślę o ślubie. A czas leci jak szalony! _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Aanulka kandydat

|
Wysłany: Pon 9 Lis 2015, 20:30 Temat postu: |
|
|
Dziś załatwiliśmy termin w kościele, jutro idziemy podpisać umowę na salę i będzie już troszkę mniej stresu:). Przynajmniej na chwilkę . Pokoje też już załatwione, bo są razem z salą. Wszystko zaczyna wyglądać pięknie  _________________ Idealna żona- to kobieta,
która ma idealnego męża.
Booth Tarkington,
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
efkalinka maniak

|
Wysłany: Wto 10 Lis 2015, 9:26 Temat postu: |
|
|
Aanulka napisał: | Dziś załatwiliśmy termin w kościele, jutro idziemy podpisać umowę na salę i będzie już troszkę mniej stresu:). Przynajmniej na chwilkę . Pokoje też już załatwione, bo są razem z salą. Wszystko zaczyna wyglądać pięknie  |
Super Aniu! Bardzo się cieszę _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|