|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
marlenqa uzależniony

|
Wysłany: Wto 6 Paź 2015, 13:18 Temat postu: |
|
|
A ja dziś jadę na badania prenatalne, możne maleństwo pokaże już kim jest. Jeszcze muszę zrobić usg swojego serca i Holtera- w ciąży powróciły mi kołatania serducha i dla spokoju ducha muszę zrobić te badania _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
PatrycjaS19915 guru

|
Wysłany: Wto 6 Paź 2015, 17:00 Temat postu: |
|
|
Kasztanowa gratulacje, wystawiła na Was dupkę ale dzięki temu macie już pewność Bardzo ładne imię.
Marlenqa mam nadzieję że wszystko będzie dobrze, trzymam kciuki. |
|
Powrót do góry |
|
 |
atina guru

|
Wysłany: Wto 6 Paź 2015, 17:43 Temat postu: |
|
|
marlenqa napisał: | A ja dziś jadę na badania prenatalne, możne maleństwo pokaże już kim jest. Jeszcze muszę zrobić usg swojego serca i Holtera- w ciąży powróciły mi kołatania serducha i dla spokoju ducha muszę zrobić te badania |
Na pewno będzie dobrze. Dużo zdrowia życzę.  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
kasia_90 guru

|
Wysłany: Sob 10 Paź 2015, 15:31 Temat postu: |
|
|
Coś mnie dziś brzuch pobolewa Chciałam iść na spacer ale nie wiem czy iść  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
PatrycjaS19915 guru

|
Wysłany: Nie 11 Paź 2015, 17:17 Temat postu: |
|
|
Ja się ostatnio też beznadziejnie czuję w nocy jak się obudzę i przekręcę z boku na bok, dość mocno boli mnie podbrzusze a dzisiaj jakoś dodatkowo promieniuje do pachwin Trzeci dzień pod rząd boli mnie też głowa, ale to bardziej zatoki mam podrażnione. Jutro jadę do położnej pobrać ten wymaz na posiew to zapytam czy mogę coś brać na te zatoki bo jest coraz gorzej.
Moja przyjaciółka urodziła wczoraj. Bidulka męczyła się ponad 20 godzin ale na szczęście udało się bez cesarki. Z synkiem wszystko dobrze, ona jest bardzo wymęczona ale ważne że nie było komplikacji. Zaczynam coraz częściej myśleć o swoim porodzie, szybko przeleci do tego czasu... |
|
Powrót do góry |
|
 |
kasia_90 guru

|
Wysłany: Nie 11 Paź 2015, 17:26 Temat postu: |
|
|
No Pati chyba 2 miesiące Ci zostały nie? Pokazuj brzusio! _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
annna guru

|
Wysłany: Pon 12 Paź 2015, 10:07 Temat postu: |
|
|
PatrycjaS19915 napisał: |
Moja przyjaciółka urodziła wczoraj. Bidulka męczyła się ponad 20 godzin ale na szczęście udało się bez cesarki. |
Czemu na szczescie? Bardzo nie chciala cc? Ja tam nie jestem jakas przeciwniczka cc albo oredowniczka porodu sn. Jak dla mnie wskazania lekarskie, zdrowie dziecka i moje jest najwazniejsze. Sama mam wade wzroku, wade serca, a w ciazy rowniez problemy z kregoslupem, wiec jak lekarz da przeciwskazania do sn, to plakac nie bede Ale ja to w ogole chyba jestem troche inna, bo uwazam, ze kobieta powinna sama zadecydowac. Jesli sie panicznie boi porodu naturalnego, to dlaczego ktos ja ma zmuszac? Skoro wolno jej zdecydowac np. jak ma karmic dziecko, czy piersia czy mm, to czemu o porodzie nie moze?  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
kamilka maniak

|
Wysłany: Pon 12 Paź 2015, 12:40 Temat postu: |
|
|
No taki paniczny strach przed porodem siłami natury dla niektórych lekarzy też jest wskazaniem do cesarskiego cięcia mój doktor pytał mnie, czy chcę rodzić normalnie (jakby cc było nienormalne ). Ja mu powiedziałam, że tak, ale najważniejsze jest dla mnie, żeby urodzić bezpiecznie, jak trzeba będzie ciąć to ok, choć wolałam tego uniknąć. Ale przyznam szczerze, że to było tydzień przed porodem i miałam lekkiego pietra Boże, jak mnie wtedy korciło, żeby go o cesarkę poprosić  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
pearl.jamka guru

|
Wysłany: Pon 12 Paź 2015, 15:11 Temat postu: |
|
|
To ja z kolei panicznie sie balam ze bedzie trzeba robic cc. Z pewnoscia po cc nie siedzialabym po paru godzinach od urodzenia mlodego po turecku na lozku bez zadnego bolu. _________________ Wiadro cierpliwości przyjmę! Pilnie! |
|
Powrót do góry |
|
 |
kasia_90 guru

|
Wysłany: Pon 12 Paź 2015, 16:14 Temat postu: |
|
|
A koleżanka miała cc i na drugi dzień już chodziła i mogła przy dzieciaku robić spokojnie. Więc chyba zależy _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|