Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Forumowe "ciężarówki" II
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 719, 720, 721 ... 778, 779, 780  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Ciąża, poród, połóg
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
marlenqa
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Wto 6 Paź 2015, 13:18    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A ja dziś jadę na badania prenatalne, możne maleństwo pokaże już kim jest. Jeszcze muszę zrobić usg swojego serca i Holtera- w ciąży powróciły mi kołatania serducha i dla spokoju ducha muszę zrobić te badania

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
PatrycjaS19915
guru
guru

PostWysłany: Wto 6 Paź 2015, 17:00    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Kasztanowa gratulacje, wystawiła na Was dupkę ale dzięki temu macie już pewność oczko Bardzo ładne imię.

Marlenqa mam nadzieję że wszystko będzie dobrze, trzymam kciuki.
Powrót do góry
atina
guru
guru

PostWysłany: Wto 6 Paź 2015, 17:43    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

marlenqa napisał:
A ja dziś jadę na badania prenatalne, możne maleństwo pokaże już kim jest. Jeszcze muszę zrobić usg swojego serca i Holtera- w ciąży powróciły mi kołatania serducha i dla spokoju ducha muszę zrobić te badania

Na pewno będzie dobrze. Dużo zdrowia życzę. uśmiech

Powrót do góry
kasia_90
guru
guru

PostWysłany: Sob 10 Paź 2015, 15:31    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Coś mnie dziś brzuch pobolewa Confused Chciałam iść na spacer ale nie wiem czy iść smutny

Powrót do góry
PatrycjaS19915
guru
guru

PostWysłany: Nie 11 Paź 2015, 17:17    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja się ostatnio też beznadziejnie czuję w nocy jak się obudzę i przekręcę z boku na bok, dość mocno boli mnie podbrzusze a dzisiaj jakoś dodatkowo promieniuje do pachwin smutny Trzeci dzień pod rząd boli mnie też głowa, ale to bardziej zatoki mam podrażnione. Jutro jadę do położnej pobrać ten wymaz na posiew to zapytam czy mogę coś brać na te zatoki bo jest coraz gorzej.

Moja przyjaciółka urodziła wczoraj. Bidulka męczyła się ponad 20 godzin ale na szczęście udało się bez cesarki. Z synkiem wszystko dobrze, ona jest bardzo wymęczona ale ważne że nie było komplikacji. Zaczynam coraz częściej myśleć o swoim porodzie, szybko przeleci do tego czasu...
Powrót do góry
kasia_90
guru
guru

PostWysłany: Nie 11 Paź 2015, 17:26    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

No Pati chyba 2 miesiące Ci zostały nie? Pokazuj brzusio!

Powrót do góry
annna
guru
guru

PostWysłany: Pon 12 Paź 2015, 10:07    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

PatrycjaS19915 napisał:

Moja przyjaciółka urodziła wczoraj. Bidulka męczyła się ponad 20 godzin ale na szczęście udało się bez cesarki.

Czemu na szczescie? Bardzo nie chciala cc? Ja tam nie jestem jakas przeciwniczka cc albo oredowniczka porodu sn. Jak dla mnie wskazania lekarskie, zdrowie dziecka i moje jest najwazniejsze. Sama mam wade wzroku, wade serca, a w ciazy rowniez problemy z kregoslupem, wiec jak lekarz da przeciwskazania do sn, to plakac nie bede uśmiech Ale ja to w ogole chyba jestem troche inna, bo uwazam, ze kobieta powinna sama zadecydowac. Jesli sie panicznie boi porodu naturalnego, to dlaczego ktos ja ma zmuszac? Skoro wolno jej zdecydowac np. jak ma karmic dziecko, czy piersia czy mm, to czemu o porodzie nie moze? uśmiech

Powrót do góry
kamilka
maniak
maniak

PostWysłany: Pon 12 Paź 2015, 12:40    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

No taki paniczny strach przed porodem siłami natury dla niektórych lekarzy też jest wskazaniem do cesarskiego cięcia uśmiech mój doktor pytał mnie, czy chcę rodzić normalnie (jakby cc było nienormalne język ). Ja mu powiedziałam, że tak, ale najważniejsze jest dla mnie, żeby urodzić bezpiecznie, jak trzeba będzie ciąć to ok, choć wolałam tego uniknąć. Ale przyznam szczerze, że to było tydzień przed porodem i miałam lekkiego pietra oczko Boże, jak mnie wtedy korciło, żeby go o cesarkę poprosić język

Powrót do góry
pearl.jamka
guru
guru

PostWysłany: Pon 12 Paź 2015, 15:11    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

To ja z kolei panicznie sie balam ze bedzie trzeba robic cc. Z pewnoscia po cc nie siedzialabym po paru godzinach od urodzenia mlodego po turecku na lozku bez zadnego bolu.
kasia_90
guru
guru

PostWysłany: Pon 12 Paź 2015, 16:14    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A koleżanka miała cc i na drugi dzień już chodziła i mogła przy dzieciaku robić spokojnie. Więc chyba zależy

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Ciąża, poród, połóg Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 719, 720, 721 ... 778, 779, 780  Następny
Strona 720 z 780

Skocz do: