| 

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

| 

| 

| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat   | 

| Autor | 
		Wiadomość | 

VikiCristina początkujący

| 

Wysłany: Wto 23 Gru 2014, 9:16    Temat postu:  | 
				     | 

| 

| Arachnofobia no i agorafobia. Generalnie jakaś strachliwa jestem :/ | 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

zegarynka początkujący

| 

Wysłany: Sro 28 Sty 2015, 12:05    Temat postu:  | 
				     | 

| 

Ja się boję również pająków, co jak widzę dość często występuje. I clownów! Są straszne, okropne. 

Kiedyś jeszcze dentysty się bałam, ale to była raczej kwestia złych doświadczeń, bo jak znalazłam dobrą dentystkę to mi przeszło. | 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

rusnacci bywalec

| 

Wysłany: Czw 24 Wrz 2015, 14:18    Temat postu:  | 
				     | 

| 

A ja mam taką fobię, że się boję, że ktoś zawirusuje mi komputer i będzie mógł mnie podglądać przez kamerkę, dlatego zaklejam ją taką mini karteczką samoprzylepną     serio... _________________

| 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

efkalinka maniak

| 

Wysłany: Czw 24 Wrz 2015, 14:26    Temat postu:  | 
				     | 

| 

Boję się tirów i śmierci.

A najbardziej boję się oglądać horrorów. To aż przerażający strach. _________________

| 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

rusnacci bywalec

| 

Wysłany: Czw 24 Wrz 2015, 14:48    Temat postu:  | 
				     | 

| 

| efkalinka napisał: | 	 		  Boję się tirów i śmierci.

A najbardziej boję się oglądać horrorów. To aż przerażający strach. | 	  Co do horrorów to ja sama jestem sobie winna... ogólnie lubię w horrorach to,że jest jakaś tajemnica czy akcja i choć wiem, że potem przez kilka miesięcy bd miała schizy i będę się strasznie bała to i tak oglądam :/ _________________

| 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

efkalinka maniak

| 

Wysłany: Pią 25 Wrz 2015, 6:54    Temat postu:  | 
				     | 

| 

Ja właśnie dlatego nie. Ja wtedy wszędzie widzę te małe dziewczynki. ALe nie trzeba mi horrorów puszczać. Wystarczy, że siedzimy ze znajomymi i ktoś mi powie, że na balkonie widzi jakąś dziewczynkę. Ja potrafię się wtedy rozpłakać. Bo wiem, że jej tam nie ma, ale będę jej się bać pół roku. _________________

| 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

rusnacci bywalec

| 

Wysłany: Pią 25 Wrz 2015, 7:57    Temat postu:  | 
				     | 

| 

| efkalinka napisał: | 	 		  | Ja właśnie dlatego nie. Ja wtedy wszędzie widzę te małe dziewczynki. ALe nie trzeba mi horrorów puszczać. Wystarczy, że siedzimy ze znajomymi i ktoś mi powie, że na balkonie widzi jakąś dziewczynkę. Ja potrafię się wtedy rozpłakać. Bo wiem, że jej tam nie ma, ale będę jej się bać pół roku. | 	  Haha najgorsza była Samara z The Ring   dobrze wiedzieć, że nie tylko ja jestem taka strachliwa  . _________________

| 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

efkalinka maniak

| 

Wysłany: Pią 25 Wrz 2015, 8:28    Temat postu:  | 
				     | 

| 

| rusnacci napisał: | 	 		   	  | efkalinka napisał: | 	 		  | Ja właśnie dlatego nie. Ja wtedy wszędzie widzę te małe dziewczynki. ALe nie trzeba mi horrorów puszczać. Wystarczy, że siedzimy ze znajomymi i ktoś mi powie, że na balkonie widzi jakąś dziewczynkę. Ja potrafię się wtedy rozpłakać. Bo wiem, że jej tam nie ma, ale będę jej się bać pół roku. | 	  Haha najgorsza była Samara z The Ring   dobrze wiedzieć, że nie tylko ja jestem taka strachliwa  . | 	  

ta to mieszkała przy moim pokoju pól roku. Jak szłam w nocy do toalety to zamykałam oczy, witałam się z nią i biegałam od włącznika światła jednego do drugiego. W jasności jej nie było.  _________________

| 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

rusnacci bywalec

| 

Wysłany: Pią 25 Wrz 2015, 9:24    Temat postu:  | 
				     | 

| 

| efkalinka napisał: | 	 		  

ta to mieszkała przy moim pokoju pól roku. Jak szłam w nocy do toalety to zamykałam oczy, witałam się z nią i biegałam od włącznika światła jednego do drugiego. W jasności jej nie było.  | 	  Hahahaaha   to bieganie od włącznika do włącznika też dobrze znam  . Rano jestem hero niczego się nie boję, a jak się ściemni to wyobrażam sobie takie rzeczy, że może kiedyś sama horror wyreżyseruje  / _________________

| 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

efkalinka maniak

| 

Wysłany: Pią 25 Wrz 2015, 9:27    Temat postu:  | 
				     | 

| 

Ja już panikuję, bo mój ukochany niedługo wyjeżdża na 3 dni!  do pracy i będę musiała spać sama. Dobrze, że mam psa. Wmawiam sobie, że jakby coś było to on by zaczął szczekać.  _________________

| 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

| 

|