|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Justyna*** maniak

|
Wysłany: Pią 11 Wrz 2015, 10:53 Temat postu: |
|
|
Eee, test można robić miedzy 24 a 28 tc. Ja robiłam chyba w 28 i żałuję ze nie poszłam wcześniej bo wykryli mi cukrzycę i w sumie mogłam być na diecie już wcześniej. Ale jak lekarz kazał w 24 to może tak idź. Szybciej będzie z głowy
Natomiast to ze dostalas 75 g to dobrze. Takie są rekomendacje PTD. I trzypunktowa krzywa? Niektórzy lekarze dają jeszcze 50 albo dwupunktowa i zwyczajnie źle robią no bo nie zaznajomili się z aktualnymi wytycznymi.
Tydzień przed badaniem nie ograniczaj cukrów po to żeby wynik był lepszy Staraj się codziennie zjeść trochę cukrów prostych. |
|
Powrót do góry |
|
 |
PatrycjaS19915 guru

|
Wysłany: Pią 11 Wrz 2015, 11:33 Temat postu: |
|
|
Tak jak pisze Justyna trzeba zrobić do 28 tc, ja robiłam w 26 i też dostałam 75g a nie 50.
Kasztanowa mnie młoda wczoraj wieczorem też boksowała jak szalona, normalnie zaczęło mnie naciągać, nie jadłam nawet kolacji bo mi niedobrze było. Dzisiaj na szczęście ruchy są standardowe, zobaczymy co będzie po południu  |
|
Powrót do góry |
|
 |
pearl.jamka guru

|
Wysłany: Pią 11 Wrz 2015, 14:22 Temat postu: |
|
|
Fajnie się czyta wasze posty ale cieszę się, że jestem po drugiej stronie barykady. No i patrząc na Wasze suwaczki widać jak czas ucieka szybko. Ahhh..
Kasia - nie schizuj!!
Obciążenie robiłam tak jak dziewczyny, bodaj ok 27tc i 75gi pomiar na czczo, po godzinie i po dwóch. _________________ Wiadro cierpliwości przyjmę! Pilnie! |
|
Powrót do góry |
|
 |
PatrycjaS19915 guru

|
Wysłany: Pią 11 Wrz 2015, 15:18 Temat postu: |
|
|
Nie dziwię się Pearl, też bym już chciała być po drugiej stronie Chociaż ten stan też jest bardzo przyjemny  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Justyna*** maniak

|
Wysłany: Pią 11 Wrz 2015, 17:24 Temat postu: |
|
|
Ja bym chętnie jeszcze raz sie tu poudzielala w charakterze ciężarówki
Patrycja, Karolka, zróbcie sobie suwaczki. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kasztanowa guru

|
Wysłany: Pią 11 Wrz 2015, 19:30 Temat postu: |
|
|
Robi się między 24 a 28tc. Ja też miałam 75g teraz i pobieranie na czczo, po godzinie i po dwoch. _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
pearl.jamka guru

|
Wysłany: Pią 11 Wrz 2015, 19:42 Temat postu: |
|
|
Justyna - tego Ci życzę
Ja już podziękuję za trzecią ciążę i dziecko. Zwierzę się Wam, że ostatnio nawet chęci na mizianie były, ale pomyślałam, że jak nam gumka pęknie i zajdę w ciążę to chyba popełnię sepuku, i od razu klimat opadł. Czekam na okres i spiralkę i wtedy to mogę  _________________ Wiadro cierpliwości przyjmę! Pilnie! |
|
Powrót do góry |
|
 |
Asiulaaa019 guru

|
Wysłany: Sob 12 Wrz 2015, 20:14 Temat postu: |
|
|
PatrycjaS19915 napisał: | Nie dziwię się Pearl, też bym już chciała być po drugiej stronie Chociaż ten stan też jest bardzo przyjemny  |
Ciesz się obecnym stanem i delektuj ciszą a także snem
Ja czasem tęsknie do tych chwil  _________________

|
|
Powrót do góry |
|
 |
PatrycjaS19915 guru

|
Wysłany: Nie 13 Wrz 2015, 7:33 Temat postu: |
|
|
Dobrze nie marudzę już nawet mąż mówi żebym korzystała z ostatku spokoju także muszę słuchać dobrych rad  |
|
Powrót do góry |
|
 |
pearl.jamka guru

|
Wysłany: Nie 13 Wrz 2015, 9:04 Temat postu: |
|
|
Może trafisz na dziecko śpiące w nocy Luk ma 2 m-ce skończone i pięknie przesypia nocki. Karmię go o 22 a potem dopiero o 4-5 się budzi na papu, zje i idzie spać dalej do 8 (wcześniej budził się jeszcze koło 1) . W nocy wstaję mniej niż w ciąży do toalety  _________________ Wiadro cierpliwości przyjmę! Pilnie! |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|