|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Asiulaaa019 guru

|
Wysłany: Czw 25 Cze 2015, 8:20 Temat postu: |
|
|
a miałaś jakieś plamiennia/krwawienia?
Mnie często bolał brzuch.
Niby to normalne.
Lekarz mi mówił że jak nie ma plamień to mam się nie martwić.
Macica się powiększa, rozciąga i może pobolewać brzuch.
Jednak jeśli się niepokoisz zadzwoń do lekarza. _________________

|
|
Powrót do góry |
|
 |
kasia_90 guru

|
Wysłany: Czw 25 Cze 2015, 8:35 Temat postu: |
|
|
Miałam plemienia ale od tygodnia ich nie ma. Rano już mnie nie bolał. Ale zazwyczaj boli właśnie tam _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Karolka12 uzależniony

|
Wysłany: Czw 25 Cze 2015, 8:37 Temat postu: |
|
|
Jest szansa, że właśnie z prawego jajnika miałaś owulację i ciałko żółte, które zostało po uwolnieniu komórki produkując niestworzone ilości progesteronu się powiększyło...
Ale może lepiej niech bardziej doświadczone koleżanki potwierdzą moją teorię.
Na 1 usg, w 7 tygodniu pani mi sprawdziła jajniki i na moim lewym jajniku było bardzo duże ciałko żółte co świadczy o tym, że właśnie z tego jajnika było jajeczko, które tak pięknie zamieniło się w Malutka  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
kasia_90 guru

|
Wysłany: Czw 25 Cze 2015, 8:57 Temat postu: |
|
|
Ale to juz 10 tydzień. Miałam stresa normalnie. Ostatnio na wizycie mówiłam mojemu lekarzowi ale nie skomentował tego. Bo wiem że dzidzia jest właśnie bliżej tamtej strony i mówiłam że może to dlatego. Ale zero komentarza _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
pearl.jamka guru

|
Wysłany: Czw 25 Cze 2015, 9:09 Temat postu: |
|
|
Jak nie komentował, to znaczy,że wsio ok i może tak być. Być może za bardzo wsłuchujesz się w swoje ciało - mam obecnie to samo i w sumie ciężko to zlikwidować.
Jak nie urodzę do soboty to chyba padnę. Panna młoda dostała na głowę - naprawdę - wiem jak to jest, wiem, że się człowiek stresuje, ale obwiniać brata za to, że w ogóle śmiał się chajtać przed nią i teraz ona ma przefikane, bo rodzice ciągle porównują to jest już ponad moje obecne poczucie cierpliwości i wyrozumiałości. _________________ Wiadro cierpliwości przyjmę! Pilnie! |
|
Powrót do góry |
|
 |
kasia_90 guru

|
Wysłany: Czw 25 Cze 2015, 9:16 Temat postu: |
|
|
Haha a Ty się nie zapytałaś o zgodę czy możecie wziąć ślub w danym terminie? Jak mogłaś.. Kurde nie wiem ale to takie niepokojące niby to nie był ból jak na @ tylko takie kłucie ale nie małe..dziś chyba mi już nic nie ma ale leżę żeby nie wywoływać wilka z lasu. Do tego wczoraj z tym bólem miałam mega wzdęty brzuch, mdłości i piersi bolały. A dziś nic _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
pearl.jamka guru

|
Wysłany: Czw 25 Cze 2015, 9:24 Temat postu: |
|
|
Kasia, leż, włącz serial i oderwij się trochę
Czy jak się idzie na porodówkę to można mieć żele na paznokciach u nóg? Bo czytam, że powinno się mieć niepomalowane paznokcie, ale nie chcę zrywać żelu z paznokci u stóp  _________________ Wiadro cierpliwości przyjmę! Pilnie! |
|
Powrót do góry |
|
 |
PatrycjaS19915 guru

|
Wysłany: Czw 25 Cze 2015, 10:04 Temat postu: |
|
|
Pearl mi lekarka powiedziała, że nie powinno się mieć nawet przezroczystego lakieru, ani na stopach ani na dłoniach, bo może to źle odbijać światło, a wygląd paznokci, ich zasinienie może świadczyć o wskazaniu do cesarki jeżeli lekarz będzie się wahał.
Kasia tak jak pisze Pearl weź się oderwij, zajmij czymś bo zwariujesz. Mnie lewa strona (tamto jajeczko zapłodnione) bolała do 12 tc i to nie raz kłuło jak cholera. Potem miałam 3 tygodnie spokoju, a od tygodnia tak mnie męczy że masakra ale to już po obu stronach, więc luz. Nie panikuj bo zgłupiejesz  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Karolka12 uzależniony

|
|
Powrót do góry |
|
 |
kasia_90 guru

|
Wysłany: Czw 25 Cze 2015, 10:12 Temat postu: |
|
|
Aha no to jak to normalne to jest to pocieszające. Dzięki A tak w temacie tych paznokci to w czasie ciąży można malować nie? _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|