|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
domcia192 guru

|
Wysłany: Wto 14 Kwi 2015, 19:45 Temat postu: |
|
|
Analizuję, analizuję, analizuję Kolejny tatuaż. Szukam inspiracji. _________________ Jesteśmy parą od 22.04.2007r. ;** <3
Zaręczeni od 14 grudnia 2012r. ;*
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
geoAsia uzależniony

|
Wysłany: Sro 15 Kwi 2015, 11:15 Temat postu: |
|
|
Mel_Si napisał: | Jak dobrze, że jest już piątek. Nowa praca mnie jakoś wykańcza psychicznie, za dużo stresu i nerwów. Mam jednak nadzieję, że wszystkiego pomału się nauczę. I jeszcze ten dojazd... eh... za dużo czasu zajmuje. Ale mimo wszystko cieszę się, że mam tę pracę Przydałoby mi się jeszcze jakieś fajne autko... |
Jak daleko masz tą pracę?
Ja miałam masakryczny dojazd do pracy.. Teraz odkąd mam autko jest luzik. _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Mel_Si gaduła

|
Wysłany: Czw 16 Kwi 2015, 19:33 Temat postu: |
|
|
geoAsia napisał: | Jak daleko masz tą pracę?
Ja miałam masakryczny dojazd do pracy.. Teraz odkąd mam autko jest luzik. |
Wiesz, przy dobrych wiatrach autobusem i tramwajem dojazd zajmuje mi godzinę czasu, ale zdarza się, że i 1,5 godz, a dziś to nawet 2 godz.!, bo nie miał kto po mnie podjechać do sąsiedniej miejscowości...
20 km to niby niewiele, ale dojazd komunikacją miejską jest poniżej krytyki... Autem bym była w 15-20 minut.
Ale na razie nie mam co kupować samochodu... Jeszcze nie wiem, co będzie z tą pracą w czerwcu..., no i funduszy za bardzo nie mam, nie dość, że wesele za pasem, to jeszcze same imprezy rodzinne nas czekają (wesele kuzyna R, komunia, chrzest i jeszcze pewnie coś, o czym jeszcze nie wiem) i remont w mieszkaniu  _________________ Dum spiro, spero...
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
pearl.jamka guru

|
Wysłany: Pią 17 Kwi 2015, 10:18 Temat postu: |
|
|
My jutro jedziemy oglądać brykę. VW Touran - jak będzie ok, to bierzemy, bo już mnie zmęczył temat poszukiwań. Miał być japończyk, ale cudów nie ma najwyraźniej.
Tymczasem druga część zasadzeń balkonowych dziś poziomki, groszek cukrowy (uprawa młodego), rukola i stokrotki. Ahh jesze ze 2 tygodnie i pelargonie i fuksje...ahh nie mogę się doczekać  _________________ Wiadro cierpliwości przyjmę! Pilnie! |
|
Powrót do góry |
|
 |
e-nina guru

|
Wysłany: Pią 17 Kwi 2015, 11:23 Temat postu: |
|
|
ja pelargonie już mam w domu,ale też czekam na cieplejsze dni żeby je wynieść na taras.W tym roku odmiana po kilku latach z surfiniami  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
pearl.jamka guru

|
Wysłany: Pią 17 Kwi 2015, 13:29 Temat postu: |
|
|
Ja zachorowałam na fuksje - tak zaaranżowałam przestrzeń na balkonie, że mam miejsce w miare zaciecione, więc powinna się utrzymać. Musiałam przearanżować przestrzeń tak, żeby mi się leżaczek z Łukaszem ładnie w cieniu mieścił - bo od rana sobie może spać na balkonie zamiast w sypialni (tu muszę pochwalić 3 piętro - akurat mamy korony drzew przed balkonem i jest super - wrażenie parku bo do ulicy daleko) _________________ Wiadro cierpliwości przyjmę! Pilnie! |
|
Powrót do góry |
|
 |
lamika88 uzależniony

|
Wysłany: Pią 17 Kwi 2015, 16:27 Temat postu: |
|
|
Zazdroszczę Wam balkoników... Ja mam taki mały, że jak cokolwiek na nim zasadzę lub zawieszę to nie będzie gdzie usiąść albo prania rozwiesić... Ale przynajmniej mam balkon  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
domcia192 guru

|
Wysłany: Pią 17 Kwi 2015, 20:54 Temat postu: |
|
|
Balkon to jest to ja mam ogromny balkon 4,5 x 1 i mam tam krzesła stolik kwiatki ale zazdraszczam niektórym dziewczynom tarasów i ogrodów  _________________ Jesteśmy parą od 22.04.2007r. ;** <3
Zaręczeni od 14 grudnia 2012r. ;*
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
olivia uzależniony

|
Wysłany: Sob 18 Kwi 2015, 8:19 Temat postu: |
|
|
Weekend. Wolny. Cudownie.
Cały tydzień miałam zabiegany. To teraz odpoczynek jest czymś fantastycznym. _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Mani_ani guru

|
Wysłany: Sob 18 Kwi 2015, 17:52 Temat postu: |
|
|
Przypadkiem natrafiłam na zdjęcia kotów Ragdoll, poczytałam o nich co nieco i ubolewam nad tym, że kosztują ponad 1 tys. złotych... Szkoda, że raczej nigdy nie będzie mi dane mieć takiego kociaka, bo nawet gdyby było nas stać, to trochę szkoda przeznaczać tyle pieniędzy na zakup kota.  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|