|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Mani_ani guru

|
Wysłany: Wto 24 Lut 2015, 20:52 Temat postu: |
|
|
Na siniaki jest żel z arniką, ale nie wiem czy można stosować arnikę w okolicach oczu .. _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Joasia87 bywalec

|
Wysłany: Sro 25 Lut 2015, 9:44 Temat postu: |
|
|
Są żelr z arniką pod oczy,łagodzą obrzęki i zasinienia wokół oka. _________________ Budyniek
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
geoAsia uzależniony

|
Wysłany: Sro 25 Lut 2015, 14:57 Temat postu: |
|
|
Aaaa! Mam tą pracę. Jutro umowa i badania i od pon nowa robota  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kasia11889 uzależniony

|
Wysłany: Sro 25 Lut 2015, 16:00 Temat postu: |
|
|
geoAsia świetne wieści Gratulację i tylko pozazdrościć tak szybkiego rozwoju sytuacji  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
kasia_90 guru

|
Wysłany: Sro 25 Lut 2015, 16:20 Temat postu: |
|
|
Wzięło mnie na oglądanie naszego filmu ze ślubu  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
tynka2506 maniak

|
Wysłany: Sro 25 Lut 2015, 17:45 Temat postu: |
|
|
geoAsia napisał: | Aaaa! Mam tą pracę. Jutro umowa i badania i od pon nowa robota  |
Cieszę się , że się udało.
Ja dzisiaj odpoczywam ostatnio zmiany w firmie strasznie mnie męczą teraz tak naprawdę ogarniam dwie firmy ale w sobotę ma być rekrutacja więc kogoś zatrudnią z tym , że jeszcze trzeba będzie tą osobę przeszkolić co oczywiście ja muszę zrobić i troszkę mi to rozwala rytm dnia. Jestem taka zmęczona , że oznajmiłam Ł , że on dziś robi naleśniki. _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
olivia uzależniony

|
Wysłany: Sro 25 Lut 2015, 18:45 Temat postu: |
|
|
geoAsia, super! Gratulacje!
Ja dzisiaj i w pracy i u ortodonty na kontroli. Zapisałam się już na wyrwanie zęba i na zakładanie aparatu, także niech już będzie po tym bo jakoś stresuję się i tym wyrywaniem i zakładaniem... Ale jak się zaczeło to trzeba dokończyć.  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
geoAsia uzależniony

|
Wysłany: Czw 26 Lut 2015, 15:07 Temat postu: |
|
|
Dzisiaj podpisałam dokumenty, jutro badania lekarskie. Eh.. no i muszę kupić własny samochód, bo do nowej pracy mam bardzo słaby dojazd;/
Rozglądam się, ale nic się nie znam na tym.. _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
domcia192 guru

|
Wysłany: Pią 27 Lut 2015, 9:14 Temat postu: |
|
|
W końcu laptop naprawiony. Aż zapomniałam jak się używa klawiatury, jak się korzystało z tableta i komórki a teraz leżę i szukam jakieś pracy i ja dla siebie.  _________________ Jesteśmy parą od 22.04.2007r. ;** <3
Zaręczeni od 14 grudnia 2012r. ;*
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
geoAsia uzależniony

|
Wysłany: Pią 27 Lut 2015, 11:47 Temat postu: |
|
|
Myślałam Domcia, że masz robotę