|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Magdusia1988 kandydat

|
|
Powrót do góry |
|
 |
Rado kandydat

|
Wysłany: Sro 26 Lis 2014, 0:06 Temat postu: |
|
|
Pewnie, że pasuje. Będziesz wyglądać przepięknie:) _________________ Idealny dom weselny na Twoje wesele. Zajrzyj tu! |
|
Powrót do góry |
|
 |
Fotopump początkujący

|
Wysłany: Wto 13 Sty 2015, 14:21 Temat postu: |
|
|
No świetny pomysł, Ja akurat do slubu będę jechał oplem kadetem cabrio hahah Ale trudno. Nie stac mnie na więcej. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Simil początkujący

|
Wysłany: Wto 13 Sty 2015, 16:07 Temat postu: |
|
|
fajne auto, też rozważaliśmy podobne ale ostatecznie wyszło inne  _________________ strony ślubne dla narzeczonych |
|
Powrót do góry |
|
 |
limos początkujący

|
Wysłany: Czw 15 Sty 2015, 10:44 Temat postu: |
|
|
Jeżeli ktoś poszukuje stylowego samochodu retro, to zapraszam wszystkich forumowiczów do zapoznania się z naszą ofertą MM Limos. Do waszej dyspozycji posiadamy włoski kabriolet Alfa Romeo. Na naszej stronie czekają rabaty dla użytkowników forum (trzeba sprawdzać na bieżąco, bo co jakiś czas ulegają zmianie). _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
tomekprusik początkujący

|
Wysłany: Wto 20 Sty 2015, 7:29 Temat postu: |
|
|
mnie się marzy takim z okresu między wojennego, zabytkowy model |
|
Powrót do góry |
|
 |
meonline początkujący

|
Wysłany: Sro 28 Sty 2015, 18:25 Temat postu: |
|
|
niedawno korzystałam z usług www.Krakowskie-Limuzyny.pl i jestem ogromnie zadowolona bardzo elegancki i miły kierowca i jeszcze udało mi się utargować fajną cene  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Gofix kandydat

|
Wysłany: Czw 19 Lut 2015, 13:40 Temat postu: |
|
|
My postanowiliśmy iść pieszo, mamy tak blisko, że szkoda pieniędzy na wynajem auta Ale oczywiście limuzyna czy śliczny garbusek robią ciekawy klimat!  _________________
Jacuś <3 |
|
Powrót do góry |
|
 |
lerrea kandydat

|
Wysłany: Czw 19 Lut 2015, 15:01 Temat postu: |
|
|
Gofix napisał: | My postanowiliśmy iść pieszo, mamy tak blisko, że szkoda pieniędzy na wynajem auta  |
Świetny pomysł  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
dudzix kandydat

|
|
Powrót do góry |
|
 |