Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Witajcie
Idź do strony 1, 2  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Przedstaw się!
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
kasiulka59
gaduła
gaduła

PostWysłany: Czw 19 Lut 2015, 10:10    Temat postu: Witajcie Odpowiedz z cytatem

Siemka:)
Jak widać w nicku mam na imię Kasia ,Katarzyna jak chcecie uśmiech Mam 24 lata ( ach ten czas szybko leci ) interesuję się literaturą czytam wszystko to co mi wpadnie w łapy jednak to romansidła mają tą większą moc przekonania mnie język ponadto dość nietypowo lubię motoryzację i szczerze to częściej z moim wole chodzić po działach z narzędziami, częściami samochodowymi ect niż za ciuchami kosmetykami i tego typu kobiecymi bajerami,co nie znaczy że nie chodzęVery Happy Obecnie studiuję. Myślę , że znajdę tu pomoc w organizacji własnego ślubu i wesela. Co prawda czas jeszcze jest ale czasem jedni mówią , że dużo czasu inni że mało i trzeba już zacząć ganiać za wszystkim. Kwestia poczucia własnego czasu. uuu sporo się rozpisałam chyba mam dziś wenę twórczą. Jeszcze raz witam wszystkich serdecznie:uśmiechuśmiech

"Małżeństwo – zdarzenie, po którym mężczyzna przestaje kupować kwiaty, a zaczyna kupować warzywa. "
A.Uniechowski
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
geoAsia
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Czw 19 Lut 2015, 10:23    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Kasiu, kiedy ślub? uśmiech

Powrót do góry
Gofix
kandydat
kandydat

PostWysłany: Czw 19 Lut 2015, 13:22    Temat postu: Trochę o mnie Odpowiedz z cytatem

Cześć ! Jestem Gosia, mam 21 lat (w maju). Obecnie studiuję zaocznie na UE we Wrocławiu i pracuję w firmie pakującej paczki. uśmiech Tutaj też mieszkam, niestety nie po katolicku, bo już razem z moim narzeczonym Jackiem. Jesteśmy ze sobą już ponad 4 lata. Nasze wesele za 1,5 roku, a my już w sumie większość mamy zaplanowane i przygotowane.
Jestem niepoprawną romantyczką, szaleję za Christianem Greyem i za Pretty Little Liars. Kocham Włochy a konkretnie Bibione- miejscowość turystyczną, gdzie niemalże co roku spędzam rodzinne wakacje. Dziecinna nie jestem, choć często tęsknię za rodzicami i rodzeństwem, których opuściłam ponad rok temu smutny Jak tylko znajduję wolną chwilę, wsiadam w pociąg i jestem u nich! oczko Tematy odchudzania nie są mi obce, non stop wałkuję ten temat, gdyż nienawidzę swojej figury! Moje starania na szczęście nie kończą się na gadaniu i narzekaniu bo codziennie biegam na zajęcia tabaty, itp. do Aquaparku, niedaleko którego mieszkam. uśmiech Nie mogę doczekać się naszego wesela i z niecierpliwością odliczam dni do tego wielkiego wydarzenia! <3

Jacuś <3
Powrót do góry
Gofix
kandydat
kandydat

PostWysłany: Czw 19 Lut 2015, 13:24    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Kasia! Ja uważam, że to najwyższy czas! uśmiech Sale są zazwyczaj zajmowane z rocznym, nawet półtorarocznym wyprzedzeniem. Nie mówiąc o orkiestrach, które grafiki mają napięte!

Jacuś <3
Powrót do góry
lerrea
kandydat
kandydat

PostWysłany: Czw 19 Lut 2015, 13:59    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dwie kolejne panny młode na 2016 rok, jak miło. uśmiech

My ustaliśmy dopiero datę w kościele (jest to bardzo oblegana parafia), a do końca wakacje chcemy mieć fotografa i kamerzystę Very Happy

Witajcie uśmiech
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Czw 19 Lut 2015, 16:22    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ooo witam kolejne dziewczyny z datą na 2016 rok. oczko
gaduła
gaduła

PostWysłany: Czw 19 Lut 2015, 17:53    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

No czas najwyższy na załatwianie uśmiech teraz w marcu wybije nam 7 lat razem więc pora na ślub. Co do organizacji to czekają nas nauki przedmałżeńskie. uśmiech ale to temat na inne forum uśmiech

"Małżeństwo – zdarzenie, po którym mężczyzna przestaje kupować kwiaty, a zaczyna kupować warzywa. "
A.Uniechowski
Powrót do góry
kasiulka59
gaduła
gaduła

PostWysłany: Czw 19 Lut 2015, 17:56    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Gofix napisał:
Kasia! Ja uważam, że to najwyższy czas! uśmiech Sale są zazwyczaj zajmowane z rocznym, nawet półtorarocznym wyprzedzeniem. Nie mówiąc o orkiestrach, które grafiki mają napięte!

Spoko sale zespół na sale i zespół do Kościoła oraz fotografa i kamerzystę mamy już zarezerwowane uśmiech termin i godzinę w Kościele też ,aczkolwiek wpisali nas na tył kalendarza bo nie mieli na 2016 ( byliśmy w okolicach września ub.r.) myślicie , że warto teraz się przejść by sprawdzić czy zapisali nas na 2016 czy wstrzymać się do czerwca?

A.Uniechowski
Powrót do góry
Kasia11889
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Czw 19 Lut 2015, 23:18    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Witajcie dziewczyny uśmiech kasiulka59 co do Twojego pytania, ksiądz nie mówił Wam kiedy macie przyjść sprawdzić? My byliśmy zaklepać datę w sierpniu 2014 to jeszcze nie miał kalendarza i też wpisał nas w tył zeszytu a kazał przyjść potwierdzić pod koniec października i już było si bo miał nas wpisanych normalnie w kalendarz Wink
gaduła
gaduła

PostWysłany: Pią 20 Lut 2015, 10:26    Temat postu: termin Odpowiedz z cytatem

Mówił właśnie coś o czerwcu by przyjść , ale obawiam się że może być za późno bo to jednak bazylika na cały powiat ;/ choć nie powiem maj nie jest zbytnio chodliwym miesiącem uśmiech Będziemy teraz szli do Kościoła odbyć nauki przedmałżeńskie to i załatwimy przepisanie terminu i godziny uśmiech

A.Uniechowski
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Przedstaw się! Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2  Następny
Strona 1 z 2

Skocz do: