|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
paula_139 maniak

|
Wysłany: Nie 18 Sty 2015, 11:54 Temat postu: |
|
|
Też byłam Panią z recepcji i ta opcja nie przejdzie,poza tym ona jest tam jedna,a ponad to jestem jedną z tych walnietych matek które dziecka nie powierza obcemu nawet na 10minut. Młody w wózku nie wytrzyma zacznie krzyczeć albo płakać.: ( Może coś jeszcze wymyślę. Narazie dzwonię pytać czy się miejsce nie zwolnilo. Swoją drogą czy któraś z Was jest mi w stanie powiedzieć czy prolaktyna na ogólnie wpływ na długość cykli? I z tego co się dowiedziałam moja babcia miała identycznie z długimi I niereguralnymi cyklami nawet po 2ciążach. _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Elmuszka moderator

|
Wysłany: Nie 18 Sty 2015, 12:26 Temat postu: |
|
|
pearl.jamka napisał: | Idź z dzieckiem - na koniec wizyt. Pani w recepcji sie nim zajmie. |
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
pearl.jamka guru

|
Wysłany: Nie 18 Sty 2015, 12:26 Temat postu: |
|
|
Teraz spojrzałam na suwaczek - takiego malca to można do gabinetu zabrać.
Ja przez lata nie miałam z kim młodego zostawiać i wszędzie go brałam ze sobą - nidy nikt nie miał z tym problemu, acz i tak przeważnie wchodził ze mną do gabinetu. Choć nie wiem jak to jest w publicznych placówkach - nie korzystam. U mojego gina pani od zapisywania przypilnowuje nawet niemowlaki, które panie biorą ze sobą, bo nie mają z kim zostawić a muszą np. skontrolować podwozie po porodzie.
Zresztą, ja tam przewyrodna matka jestem. Mam nadzieję, że mi nie pierdolnie w odwrotną stronę przy drugim dziecku, bo będę musiała iść na leczenie do psychiatry (odnoszę to TYLKO I WYŁĄCZNIE DO SIEBIE) _________________ Wiadro cierpliwości przyjmę! Pilnie!
Ostatnio zmieniony przez pearl.jamka dnia Nie 18 Sty 2015, 12:38, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
 |
kamilka maniak

|
Wysłany: Nie 18 Sty 2015, 12:29 Temat postu: |
|
|
U mnie prolaktyna nie wpływała na długość cykli. Tzn przed zajściem w ciążę miałam 28 dniowe, a kilka miesięcy po łyżeczkowaniu ok 26. Ale nie wydłużyły się, bo pewnie najbardziej o to Ci chodzi _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
kasia_90 guru

|
Wysłany: Nie 18 Sty 2015, 17:14 Temat postu: |
|
|
Moja mama też zawsze miała rozregulowane cykle a po pierwszej ciąży były już co do dnia regularne kuło mnie dziś cały dzień prawie podbrzusze po prawej stronie _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
PatrycjaS19915 guru

|
Wysłany: Nie 18 Sty 2015, 18:25 Temat postu: |
|
|
No a ja zrobiłam test i skoro wyszła 1 krecha to po bąblu pewnie nici...chyba, że nagle stanie się jakiś cud i okaże się że jednak będzie.
Niech ten cholerny @ przychodzi jak ma przyjść bo mnie coś trafi  |
|
Powrót do góry |
|
 |
kasia_90 guru

|
Wysłany: Nie 18 Sty 2015, 18:37 Temat postu: |
|
|
Nie fajnie ale trzymam kciuki dalej! Obyś za długo nie czekała na dwie kreseczki  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kithy maniak

|
Wysłany: Nie 18 Sty 2015, 19:37 Temat postu: |
|
|
Ja dzisiaj ostatni dzień brania clo, jutro zapisuję się do gina na środę/czwartek, zobaczymy co będzie  _________________
   |
|
Powrót do góry |
|
 |
annna guru

|
Wysłany: Nie 18 Sty 2015, 21:22 Temat postu: |
|
|
Dziewczyny, czy nie ma tematu o poronieniach czy ja po prostu jestem ślepa? Piszę tutaj, bo nie znalazłam niczego takiego. Chociaż temat staraczkowy to zupełnie coś innego.
Byłam wczoraj na wizycie. Niestety mój dzidziuś przestał się rozwijać, zatrzymał się na 6 tygodniu, od ostatniej wizyty nie urósł ani o milimetr Dwie lekarki na dwóch różnych sprzętach badały, ale nie znalazły akcji serduszka... Więc diagnoza jest jedna...
Cały dzień wczoraj przepłakałam. Dziś się trzymam, ale jak tylko o tym mówię, to znowu ryczę. Dlatego mój post może taki suchy, wybaczcie.
Mam odstawić leki podtrzymujące, bo natura sama powinna się tutaj zatroszczyć. Tyle dobrze - zabiegu bym chyba nie przeżyła...
Trzymam kciuki za wszystkie z Was, które się starają! W końcu nam wszystkim się uda - wierzę w to! _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
pearl.jamka guru

|
Wysłany: Pon 19 Sty 2015, 0:23 Temat postu: |
|
|
annna napisał: | Dziewczyny, czy nie ma tematu o poronieniach czy ja po prostu jestem ślepa? Piszę tutaj, bo nie znalazłam niczego takiego. Chociaż temat staraczkowy to zupełnie coś innego.
Byłam wczoraj na wizycie. Niestety mój dzidziuś przestał się rozwijać, zatrzymał się na 6 tygodniu, od ostatniej wizyty nie urósł ani o milimetr Dwie lekarki na dwóch różnych sprzętach badały, ale nie znalazły akcji serduszka... Więc diagnoza jest jedna...
Cały dzień wczoraj przepłakałam. Dziś się trzymam, ale jak tylko o tym mówię, to znowu ryczę. Dlatego mój post może taki suchy, wybaczcie.
Mam odstawić leki podtrzymujące, bo natura sama powinna się tutaj zatroszczyć. Tyle dobrze - zabiegu bym chyba nie przeżyła...
Trzymam kciuki za wszystkie z Was, które się starają! W końcu nam wszystkim się uda - wierzę w to! |
Ogólnie gdzieś jest.
Ściskam mocno :*
Trzymaj się dzielnie. Podziwiam za decyzję o braku łyżeczkowania, bo mnie by dobiło to czekanie. _________________ Wiadro cierpliwości przyjmę! Pilnie! |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|