|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
pluszak guru

|
Wysłany: Sro 7 Sty 2015, 14:21 Temat postu: |
|
|
Ogarniam zamówienia z długiego weekendu, dziecko śpi, więc mogę chwile się skupić
A seriali nie znoszę, nie wiem jak można oglądać np 1000 odcinków o dupie marynie i jeszcze to przeżywać Chyba nigdy nie oglądałam żadnego Ale oczywiście nie mam nic do oglądania  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
geoAsia uzależniony

|
Wysłany: Sro 7 Sty 2015, 14:46 Temat postu: |
|
|
pearl.jamka napisał: | No a ja właśnie chcę śnieg!! I sanki  |
o tak, uwielbiam narty, sanki, robienie bałwana itp. Cieszę się, że żyję w strefie klimatu gdzie jest ciepłe lato i mroźna zima. Nie mogłabym żyć gdzieś gdzie jest tylko jedno, albo tylko drugie.
Ja dzisiaj mam zakwas po nartach, na lewym przedramieniu.
Dzisiaj byłam na praktykach, jutro prowadzę już lekcje. A we wtorek egzamin.. i nie chcę mi się uczyć:/ _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
pearl.jamka guru

|
Wysłany: Sro 7 Sty 2015, 15:22 Temat postu: |
|
|
Ja lubię dobry serial ale rzadko który wciąga na maksa.
Miałam dziecku kupić lego za 50zł - bo dostał od babci na ten cel. No i co? Mamusia oczywiście dołożyła drugie tyle, żeby kupić fajniejszy zestaw. Ja pitole...kiedy to się skończy? Nie umiem się opanować. _________________ Wiadro cierpliwości przyjmę! Pilnie! |
|
Powrót do góry |
|
 |
e-nina guru

|
Wysłany: Sro 7 Sty 2015, 15:54 Temat postu: |
|
|
pearl.jamka napisał: | Jak dla mnie to można wyciąć lato albo inaczej - wszystkie temperatury powyżej 23C  |
AMEN  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
domcia192 guru

|
Wysłany: Sro 7 Sty 2015, 18:06 Temat postu: |
|
|
Odpoczywam po obiadku zrobionym przez męża i zbieram się w sobie do prasowania trochę ie nazbierało _________________ Jesteśmy parą od 22.04.2007r. ;** <3
Zaręczeni od 14 grudnia 2012r. ;*
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
pearl.jamka guru

|
Wysłany: Sro 7 Sty 2015, 18:34 Temat postu: |
|
|
Ogarnęłam pranie i wnerwia mnie, że mój mąż po godzinach w pracy siedzi i nawet nikt mu za to nie odda wolnego (już nie wspominam o zapłacie za nadgodziny). On jednak durnowaty czasem jest ;/ _________________ Wiadro cierpliwości przyjmę! Pilnie! |
|
Powrót do góry |
|
 |
geoAsia uzależniony

|
Wysłany: Czw 8 Sty 2015, 13:03 Temat postu: |
|
|
Wróciłam z praktyk. Na 14 do fryzjera mam wizytę, więc trochę się zrelaksuję. Dzisiaj dostałam stypendium i od razu kupiłam maskę do włosów i inne włosowe kosmetyki. Mam jakąś manię na włosy... tyle kasy na to idzie. Ale wyglądają zdrowo i szybko rosną, więc no coś za coś. _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
tynka2506 maniak

|
Wysłany: Czw 8 Sty 2015, 17:49 Temat postu: |
|
|
Mój Ł wyjechał w delegację więc jestem sama.
mam tyle pracy w pracy no i na uczelni sesja się zaczyna muszę zrobić stronę internetową na zaliczenie... ale nie wiem jak się do tego zabrać... _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Joasia87 bywalec

|
Wysłany: Czw 8 Sty 2015, 18:00 Temat postu: |
|
|
u mnie tez sesja i te egzaminy..zachcialo mi sie jeszcze studiów _________________ Budyniek
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
geoAsia uzależniony

|
Wysłany: Czw 8 Sty 2015, 19:07 Temat postu: |
|
|
Joasia87 napisał: | u mnie tez sesja i te egzaminy..zachcialo mi sie jeszcze studiów |
o to to. Mi został ostatni miesiąc, a nie mogę tego dociągnąć  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|