|  | 

| Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
 |  

| 

| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |  
		| Autor | Wiadomość |  
		| lauraire guru

| 

|  Wysłany: Sro 13 Cze 2012, 10:37    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				| Oj tam, nie ma złotej zasady i dobrego przepisu na udany związek, czy to dwa podobne charaktery, czy dwa zupełnie inne. Z autopsji wiem, że przeciwne charaktery jakoś tak fajnie się uzupełniają u mnie w rodzinie wszystkie pary działają na tej zasadzie i wszystkie są bardzo szczęśliwymi małżeństwami
  ale na to nie ma reguły ! 
 Wątpliwości, teraz nie mam żadnych i w dniu ślubu chyba też nie będę mieć, ale jak sobie pomyśle i wyobrażę ten dzień to już mi się w brzuchu kręci, a co dopiero jak już nadejdzie
  na pewno będę musiała wypić jakąś smecte czy coś takiego w ten dzień, różnie ludzie na stres reagują  |  |  
		| Powrót do góry |  |  
		|  |  
		| pearl.jamka guru

| 

|  Wysłany: Sro 12 Lut 2014, 11:07    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				| Ja tam nie mam żadnych wątpliwości.  _________________
 Wiadro cierpliwości przyjmę! Pilnie!
 |  |  
		| Powrót do góry |  |  
		|  |  
		| Mani_ani guru

| 

|  Wysłany: Sro 12 Lut 2014, 11:13    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				| Ja nie mam wątpliwości  Przeszliśmy przez mnóstwo trudnych chwil i w tych najtrudniejszych zdarzało się, że tylko On stał przy mnie. _________________

|  |  
		| Powrót do góry |  |  
		|  |  
		| rik87rr kandydat

| 

|  Wysłany: Wto 13 Maj 2014, 11:02    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				| Jeśli już decydujemy się na ten krok to powinniśmy być pewni że tego chcemy a nie mieć wątpliwości przynajmniej aby nie ranić drugiej osoby |  |  
		| Powrót do góry |  |  
		|  |  
		| Angela27.06.2015 gaduła

| 

|  Wysłany: Wto 13 Maj 2014, 16:19    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				| Nie mam żadnych wątpliwości czy do mojego narzeczonego, czy do wesela. Wiadomo zdarzają się jakieś drobne sprzeczki itp. ale zawsze po kłótni następuje słońce i jest lepiej   Wiem, że to ten mój jedyny! Nie chce innego!

|  |  
		| Powrót do góry |  |  
		|  |  
		| paulinas kandydat

| 

|  Wysłany: Sro 14 Maj 2014, 14:35    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				| Dopadło i mnie. Nie wiem czy to brak wiosny czy może ciągle dochodzące problemy. Otóż od wczoraj mam wątpliwości. Parą jesteśmy od 7 lat. Od 2 mieszkamy razem. Poznaliśmy się w liceum, ślub 13 września tego roku. A może to moja pierwsza miłość, która niestety się do mnie odezwała? Sama nie wiem. Wpadliśmy w ciąg życia codziennego, jak każdy. Zdarzają się kłótnie, to chyba normalne. Ale od pewnego momentu czuje, że tak naprawdę jestem sama. Żyjemy obok siebie, nie ze sobą. Przesadzam? Wracam z pracy, przygotowuję obiad, podaję, sprzątam i cisza, mój M. najczęściej śpi bo przecież jest zmęczony po pracy (przecież ja nie pracuję codziennie tak jak on. Ba! On do pracy ma 3 minuty, ja 30 km komunikacją miejską).Wczoraj uświadomiłam sobie, że po co to wszystko. Kochamy się, cieszymy się na samą myśl o ślubie. Ale co mi z tego? Zmęczenie mnie dopada pomimo 24 lat. Czuje, że to wszystko idzie nie w tą stronę w którą powinno…
 A może to tylko zwykłe zawirowania ? Sama nie wiem…  Chyba psycholog mi potrzebny.
 |  |  
		| Powrót do góry |  |  
		|  |  
		| pearl.jamka guru

| 

|  Wysłany: Sro 14 Maj 2014, 16:08    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				| 7 lat - pierwszy kryzys. 
 Trzeba rozmawiać, rozmawiać i rozmawiać. Gdzieś już tu z dziewczynami pisałyśmy, że zawsze się godzić przed zaśnięciem - żeby zakończyć dzień w zgodzie - choć to czasami szalenie trudne.

No i ta pierwsza miłość - przeważnie gdzieś tam sentyment zostaje, ale to już przeszłość  i lepiej do niej nie wracać.
		|  |  
		| Izabella267 bywalec

| 

|  Wysłany: Pią 18 Lip 2014, 21:06    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				| Ja żadnych wątpliwości nie miałam, jedynie ogromny stres. Wątpliwości zdarzają się chyba rzadko  Chyba tylko wtedy kiedy ma się też wątpliwości co do tego, czy się tego kogoś kocha czy nie? _________________

|  |  
		| Powrót do góry |  |  
		|  |  
		| kingarej kandydat

| 

|  Wysłany: Nie 9 Lis 2014, 14:00    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				| Ja się nie zgodzę, wątpliwości ma każdy z nas, nie mów, że nie przeszło Ci przez myśl, żeby zrezygnować ze ślubu, że może ktoś inny jest Ci "pisany". |  |  
		| Powrót do góry |  |  
		|  |  
		| nimfa moderator

| 

|  Wysłany: Nie 9 Lis 2014, 15:31    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				|  	  | kingarej napisał: |  	  | Ja się nie zgodzę, wątpliwości ma każdy z nas, nie mów, że nie przeszło Ci przez myśl, żeby zrezygnować ze ślubu, że może ktoś inny jest Ci "pisany". | 

Mnie tam nigdy nie przeszło przez myśl, żeby odwołać ślub, co więcej nawet teraz 4 lata po ślubie nigdy nie myślałam, że lepiej było nie wychodzić za mąż.

|  |  
		| Powrót do góry |  |  
		|  |  
		|  |  

| 

| Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach