|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
PatrycjaS19915 guru

|
Wysłany: Pon 20 Paź 2014, 8:34 Temat postu: |
|
|
Korcia totalnie nie znam się na kwiatach to fakt róże są mało wytrzymałe. Jak tak patrzę to w sumie miałaś dużo ładniej upięte włosy niż ja
Tynka dobra fryzjerka nawet z krótkimi da radę, ja obcięłam włosy miesiąc temu w tą sobotę idziemy na wesele i ciekawa jestem co fryzjerka mi wyczaruje na głowie Nic się nie martw |
|
Powrót do góry |
|
 |
geoAsia uzależniony

|
Wysłany: Pon 20 Paź 2014, 9:06 Temat postu: |
|
|
korcia chciałabym coś w tym stylu. Nie chcę mieć welonu więc kwiatek tej wielkości dobry rozwiązaniem, a fryzurka super (mam włosy do łopatek, więc może uda się coś w tym stylu) _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
korcia1802 uzależniony

|
Wysłany: Pon 20 Paź 2014, 9:28 Temat postu: |
|
|
geoAsia raczej napewno się da, bo takie fryzury to z różnych długości się da ja np. mam długie włosy i dużo ich, to musiała mi najpierw fryzjerka gumką ścisnąć a dopiero potem je ukłądać bo inaczej by mi nie wytrzymały zbyt długo bo ciężkie są zresztą myślę, że dobry fryzjer to wyczaruje piękną fryzurę i z krótkich  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
velines19 bywalec

|
Wysłany: Pon 20 Paź 2014, 15:01 Temat postu: |
|
|
Korcia fryzurka jest cudowna  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
geoAsia uzależniony

|
Wysłany: Wto 4 Lis 2014, 19:13 Temat postu: |
|
|
Ja mam takie powiązane pytanie - jak myślicie ile przed ślubem trzeba w ogóle zamówić makijażystkę i fryzjerkę? Nie chciałabym się spóźnić. Wiem, że każda jest inaczej oblegana, ale może jak było u was? _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
domcia192 guru

|
|
Powrót do góry |
|
 |
geoAsia uzależniony

|
Wysłany: Wto 4 Lis 2014, 20:06 Temat postu: |
|
|
Tam zadałam to pytanie to usłyszałam odpowiedź, że mam tu napisać.. _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
domcia192 guru

|
Wysłany: Wto 4 Lis 2014, 20:12 Temat postu: |
|
|
To dziwne bo to temat do fryzur, a tam do makijażu i fryzur i nawet sformułowane jest odpowiednio. No ale skoro tak Ci powiedziały to mogę Ci powiedzieć jak to u mnie wyglądało. Mianowicie ja makijaż i fryzjera umawiałam już na rok wcześniej, jak tylko ustaliliśmy datę i godzinę w kościele. Z racji tego, że to był czerwiec i sezon był w pełni. _________________ Jesteśmy parą od 22.04.2007r. ;** <3
Zaręczeni od 14 grudnia 2012r. ;*
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Escherichia guru

|
Wysłany: Wto 4 Lis 2014, 21:35 Temat postu: |
|
|
Ale tamten dotyczy makijażu i fryzury próbnej - testowania różnych fryzur, makijaży, czy i kiedy warto się na takie coś umówić. Tutaj jest temat ogólnie o fryzurkach ślubnych
Ja do swojej fryzjerki umówiłam się na... 3 dni przed ślubem I nie miałam przedtem żadnej fryzury próbnej  _________________ Aut inveniam viam aut faciam
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
domcia192 guru

|
Wysłany: Wto 4 Lis 2014, 21:49 Temat postu: |
|
|
Ja te nie miałam żadnej próbnej fryzury czy makijażu Nie było kiedy ani okazji przy okazji że tak powiem. _________________ Jesteśmy parą od 22.04.2007r. ;** <3
Zaręczeni od 14 grudnia 2012r. ;*
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|