|
| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
pearl.jamka guru

|
Posted: Thu 30 Oct 2014, 14:01 Post subject: |
|
|
Na to już wpadłam - ale spytałam mamy czy im się w ogóle przyda, no i nie -bo już mają ze 3 takie koce....babcie zaszalały.
No nic, jeszcze trochę czasu mam, to coś wymyślę  _________________ Wiadro cierpliwości przyjmę! Pilnie! |
|
| Back to top |
|
 |
Kasztanowa guru

|
Posted: Thu 30 Oct 2014, 14:06 Post subject: |
|
|
Jak nie wiesz co kupic, to kup duza paczke pieluch  _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
pearl.jamka guru

|
Posted: Thu 30 Oct 2014, 14:09 Post subject: |
|
|
| Kasztanowa wrote: | Jak nie wiesz co kupic, to kup duza paczke pieluch  |
No to w standardzie.... ubranko + pieluchy + coś dla bobasa co potem będzie mogl się pobawić + prezent dla mamusi  _________________ Wiadro cierpliwości przyjmę! Pilnie! |
|
| Back to top |
|
 |
Rashel maniak

|
Posted: Thu 30 Oct 2014, 15:10 Post subject: |
|
|
Akurat z rozdawaniem pampersów bym uwazała, bo nie wiadomo jakie pasuja maluchowi. CHyba, że tego jesteś pewna
Ta żyrafka fajna  _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
nimfa moderator

|
Posted: Thu 30 Oct 2014, 15:12 Post subject: |
|
|
ja tam lubiłam ubranka dostawać...no i coś dla mamy mile widziane. Natomiast denerwowały mnie prezenty na potem...nie miałam gdzie trzymać zabawek którmi Dotka miałaby się bawić za rok!
teee a może taka książeczka dla maluchów, taką czarno - biała _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
MADI uzależniony

|
Posted: Thu 30 Oct 2014, 15:22 Post subject: |
|
|
Pearl my miałyśmy, została totalnie olana, chyba kotu dam niech spi😉 _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
pearl.jamka guru

|
Posted: Thu 30 Oct 2014, 18:59 Post subject: |
|
|
Rashel - no po prostu spytam
Na razie zostawię sobie temat otwarty, do porodu jeszcze 4tyg to coś wykminię  _________________ Wiadro cierpliwości przyjmę! Pilnie! |
|
| Back to top |
|
 |
Karolina1984 guru

|
Posted: Fri 31 Oct 2014, 11:40 Post subject: |
|
|
Słuchajcie- drobny prezent dla czterolatki ? Jedziemy jutro na 1 listopada do mojej rodziny, będzie moja chrześnica..... co oprócz wielkiej czekolady jej kupić ?  _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
MADI uzależniony

|
Posted: Fri 31 Oct 2014, 11:46 Post subject: |
|
|
Kolorowanki, naklejanki i tego tego typu książeczki są fajnym drobnym prezentem.
U nas w rodzinie jest zakaz kupowania dzieciom słodyczy niezależnie od wieku dziecka. _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
e-nina guru

|
Posted: Fri 31 Oct 2014, 11:58 Post subject: |
|
|
Ja tez nie lubię jak Lena dostaje słodycze,co do prezentu to kupiłabym jakąś książeczkę lub jakąś drobną zabawkę ,może pluszaka?dzieci w tym wieku lubią przytulanki.Szkoda ,ze masz tak mało czasu bo można by było kupić zestaw małej księżniczki tzn. lusterko,szczotka,spinki i inne tego typu drobiazgi albo zestaw spinek,gumek coś z biżuterii sztucznej dla małych dziewczynek.Ja bym kupiła coś w tym kierunku  _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
Zamknij
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.
Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce