| 

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

| 

| 

| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat   | 

| Autor | 
		Wiadomość | 

Basia34 początkujący

| 

Wysłany: Czw 27 Sie 2009, 20:53    Temat postu: Biżuteria ślubna | 
				     | 

| 

Suknia wybrana, teraz tylko dodatki... zastanawiam się tylko na jaką biżuterię postawić. Chciałabym, żeby była wyrazista, a jednocześnie delikatna i szykowna...

Ostatnio na <ciach> odkryłam prześliczne kolczyki, takie brzoskwiniowe, kryształowe sopelki - symbol k_43_a (wpiszcie w wyszukiwarce), sądzicie, że będą pasować do białej ślubnej sukni?

| 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

ruda87 guru

| 

Wysłany: Czw 27 Sie 2009, 22:15    Temat postu:  | 
				     | 

| 

te ze zdjęcia? są śliczne, uwielbiam ten kolor    do białej sukni będą dobre pod warunkiem, że reszta dodatków będzie w podobnym lub tym samym kolorze czyli naszyjnik/bransoletka, bukiet... może jakieś elementy sukienki - nie wiem, jaką masz    | 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

Soze kandydat

| 

Wysłany: Czw 27 Sie 2009, 22:44    Temat postu: Re: Biżuteria ślubna | 
				     | 

| 

| Basia34 napisał: | 	 		  Suknia wybrana, teraz tylko dodatki... zastanawiam się tylko na jaką biżuterię postawić. Chciałabym, żeby była wyrazista, a jednocześnie delikatna i szykowna...

Ostatnio na <ciach> odkryłam prześliczne kolczyki, takie brzoskwiniowe, kryształowe sopelki - symbol k_43_a (wpiszcie w wyszukiwarce), sądzicie, że będą pasować do białej ślubnej sukni?

| 	  

Ile płaca od posta w twojej agencji?    | 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

MissIndependent moderator

| 

Wysłany: Pią 28 Sie 2009, 11:37    Temat postu:  | 
				     | 

| 

powiem tak, na ogół nie mam osobiście nic przeciwko reklamom, ale osoby, które ledwo się zarejestrują i już w pierwszym poscie zaczynają reklamować różne rzeczy (i to w dodatku niby tak od niechcenia) są irytujące   _________________

| 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

Basia34 początkujący

| 

Wysłany: Pon 31 Sie 2009, 9:36    Temat postu:  | 
				     | 

| 

Reklama? Przepraszam, ale nie mogąc początkowo wkleić zdjęcia chciałam pokazać o jakie kolczyki mi chodzi i poznać Waszą opinię na ich temat. Moja koleżanka np. jest do tego koloru sceptycznie nastawiona.

Jaka sukienka?  Długa, o prostym kroju, lekko rozszerzana ku dołowi, skromna, bez zbędnych dodatków, ale właśnie o taką prostotę mi chodziło. | 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

Adrian Laski początkujący

| 

Wysłany: Sro 2 Wrz 2009, 9:22    Temat postu:  | 
				     | 

| 

| Ja juz co prawda po ślubie,ale moge powiedziec ze ładna bizuteria jest tez na goldmasterze. Jakis czas temu z moja ówczesna narzeczona szukalismy własnie kolczyków. | 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

MissIndependent moderator

| 

Wysłany: Sro 2 Wrz 2009, 10:19    Temat postu:  | 
				     | 

| 

| Basia34 napisał: | 	 		  | Moja koleżanka np. jest do tego koloru sceptycznie nastawiona. | 	  

kolor jak kolor. po prostu utarło się, ze kobiety na ślub wybierają biel i srebro/złoto w biżuterii, perełki, cyrkonie, brylanty... albo takie bardziej klasyczne podstawowe kolory (czerwone rubiny, zielone szmaragdy) choć to już rzadziej. jeśli cały komplet biżuterii będziesz miała w takim stylu jak te kolczyki to bedzie to bardzo łądnie wyglądać. _________________

| 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

ruda87 guru

| 

Wysłany: Sro 2 Wrz 2009, 10:37    Temat postu:  | 
				     | 

| 

ja już sobie postanowiłam, że do swojej wymarzonej sukni ubiorę komplet, który dostałam na zeszłoroczne urodziny od mojego Andrzeja    Jako że suknia jest ecru / cappucino (większość z Was widziała) to bursztyn ze srebrem powinien pasować     No i mam już wtedy odklepane 'coś starego'     Jak podłącze aparat z komórki do komputera to pokarze Wam fotki     | 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

metka moderator

| 

Wysłany: Sro 2 Wrz 2009, 10:43    Temat postu:  | 
				     | 

| 

ruda - ja nie widziałam Twojej sukni! pochwalisz się raz jeszcze?        

a co do biżu, to albo dostane od mojej kumpeli albo sama sobie zrobię... akurat tutaj mam duuuuużo doświadczenia    _________________
   | 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

ruda87 guru

| 
		 | 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

|