|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Kithy maniak

|
Wysłany: Wto 30 Wrz 2014, 10:28 Temat postu: |
|
|
ahahahahahahahahahaha:rotfl:
Już widzę jak zaciągam wtedy mego przyszłego : ej sorry chodź sprawdzimy czy czasem coś nie ukrywasz zanim pójdziemy przed ołtarz!!
Żenada naprawdę żenada  _________________
   |
|
Powrót do góry |
|
 |
kingarej kandydat

|
Wysłany: Pon 6 Paź 2014, 19:53 Temat postu: |
|
|
Wtedy to już chyba nawet nie byłoby problemu, bo już nie było by narzeczonego  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Wed-HandMade początkujący

|
|
Powrót do góry |
|
 |
Mel_Si gaduła

|
Wysłany: Pon 13 Paź 2014, 21:58 Temat postu: |
|
|
Pomarańcz, biel, ecru - to będą nasze kolory przewodnie  _________________ Dum spiro, spero...
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
incia początkujący

|
Wysłany: Pon 27 Paź 2014, 19:44 Temat postu: |
|
|
Fiolet! - nasz kolor przewodni :) Chcielibysmy ciemniejszy fiolet, ale żeby nie było tak ciemno, to połączymy pewnie troszkę z takim wrzosowym i białym kolorem :) _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
sylwia_sylwia87 kandydat

|
Wysłany: Pon 27 Paź 2014, 20:25 Temat postu: |
|
|
A ja nie mogę się zdecydować.
Na dzień dzisiejszy mam taki dylemat: malinowy, fuksja, koralowy, pudrowy róż.
Chyba będzie fuksja, bo najbardziej mi pasuje do bieli aczkolwiek wszystko zależy od butów, w jakim kolorze znajdę wygodne i ładne. _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
kasiulka59 gaduła

|
Wysłany: Sob 21 Lut 2015, 10:57 Temat postu: kolor dekoracji |
|
|
Mam do Was pytanie czy musi być tak że dekoracja sali ,auta , korona bukiet młodej oraz zaproszenia muszą bądź powinny być w tej samej gamie kolorystycznej?
Przykładowo sala w kolorach biało pomarańczowym to i auto też w biało pomarańczowe kwiaty ,bukiet to samo i zaproszenia też biało pomarańczowe
Nie wiem czy tak powinno być czy też nie a sama zmysłu dekoratorskiego nie posiadam:P _________________
"Małżeństwo – zdarzenie, po którym mężczyzna przestaje kupować kwiaty, a zaczyna kupować warzywa. "
A.Uniechowski |
|
Powrót do góry |
|
 |
Escherichia guru

|
Wysłany: Sob 21 Lut 2015, 11:59 Temat postu: |
|
|
Moim zdaniem nie musi tak być, choć coraz więcej par stawia na jeden, dwa kolory których się trzyma. Ja sama miałam zaproszenia z motywem czerwonych róż, miałam czerwone róże w bukiecie oraz dekoracje na sali też były w odcieniach czerwieni. Ale u nas to jakoś spontanicznie wyszło, że kolorem przewodnim będzie czerwień. Wcześniej nie mieliśmy jakiejś konkretnej wizji kolorystycznej.
Jeśli nie masz koloru, który chciałabyś wkomponować w ślubne dekoracje to jak dla mnie nie ma co się zmuszać "bo inni tak robią" i lepiej szukać tego, co Ci się podoba niż na siłę dopasowywać wszystko pod jakiś konkretny kolor. _________________ Aut inveniam viam aut faciam
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
kasiulka59 gaduła

|
Wysłany: Sob 21 Lut 2015, 12:08 Temat postu: |
|
|
Dekoracje sali mamy w cenie ( chyba że zadecydujemy że chcemy własną dekoratorkę , ale po co skoro dekoracja jest w cenie sali) i jest ona biało-pomarańczowa co w sumie pasowało by mi skoro mam zamiar mieć herbaciane róże do ślubu.
Chyba że coś się zmieni  na sali  _________________
"Małżeństwo – zdarzenie, po którym mężczyzna przestaje kupować kwiaty, a zaczyna kupować warzywa. "
A.Uniechowski |
|
Powrót do góry |
|
 |
Escherichia guru

|
Wysłany: Sob 21 Lut 2015, 12:22 Temat postu: |
|
|
My też dekorację sali mieliśmy w cenie ale mieliśmy kilka kolorów do wyboru. Jeśli planujesz herbaciane róże a dekoracja sali jest biało-pomarańczowa to jak najbardziej możecie pójść w pomarańcz jako kolor przewodni. _________________ Aut inveniam viam aut faciam
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|