|
| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
Lusilla moderator

|
Posted: Mon 29 Sep 2014, 11:08 Post subject: |
|
|
Da mnie to też dziwna sytuacja Nie rozumiem tego. _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
pluszak guru

|
Posted: Mon 29 Sep 2014, 11:34 Post subject: |
|
|
A to mąż nie chce? Może gdzieś pisałaś, a ja teraz zaglądam tu sporadycznie... _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
april06 uzależniony

|
Posted: Mon 29 Sep 2014, 11:36 Post subject: |
|
|
może i jest trochę nie w porządku, ale bez przesady. owszem wolałabym żeby był świadomy starań ale póki co nie jest to możliwe. porozmawiam z nim przy odpowiedniej okazji
pluszak, po prostu wg męża teraz nie jest odpowiedni moment na dziecko, ja uważam że nigdy nie będzie idealnego momentu bo zawsze będzie "coś". poza tym leczenie trądziku uważam teraz bez sensu ale o tym już nie będę się rozpisywać  _________________

Last edited by april06 on Mon 29 Sep 2014, 11:43; edited 1 time in total |
|
| Back to top |
|
 |
pearl.jamka guru

|
Posted: Mon 29 Sep 2014, 11:41 Post subject: |
|
|
Ej no, ja swojemu mężowi też nie mówię kiedy mam dni płodne...po co ma się stresować. Taki seks na zawołanie kiepski jest.
Tyle, że u nas i on i ja chcemy dziecka.
April - ale mąż nie chce dziecka, czy jest mu to obojętne czy chce ale myśli, że na razie nie możecie? |
|
| Back to top |
|
 |
Karolina1984 guru

|
Posted: Mon 29 Sep 2014, 12:02 Post subject: |
|
|
| shadow's wife wrote: | | April, myślisz, że to w porządku wobec męża? |
No właśnie..... nie chcę nic mówić, u Piotrka w rodzinie była taka sytuacja, że się "starali", ale bez wiedzy męża właśnie.
Nie skończyło się to dobrze- zawsze kochał swoją drugą córkę etc- ale nie wybaczył nigdy braku szczerości i "wrobienia" w dzieciaka , zwłaszcza, że nie byli w ciekawej sytuacji finansowej.
Moim zdaniem to nie w porządku. _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
april06 uzależniony

|
Posted: Mon 29 Sep 2014, 12:18 Post subject: |
|
|
ja NIE CHCĘ wrobić męża w dziecko.
narazie do "starań" podchodzę na luzie, nie mam jakiegoś parcia, a niedługo, w odpowiednim momencie, z nim o tym porozmawiam. i z mojej strony to tyle tłumaczeń bo uważam że dyskusja jest tu bez sensu  _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
pearl.jamka guru

|
Posted: Mon 29 Sep 2014, 12:27 Post subject: |
|
|
| No skoro możesz zajść w ciąże, Ty uważasz to za starania a mąż nie zdaje sobie z tego sprawy - to jednak jak zajdziesz w ciążę bez jego wiedzy to chyba wrobienie.... ale może ja się nie znam. |
|
| Back to top |
|
 |
agattt moderator

|
Posted: Mon 29 Sep 2014, 12:29 Post subject: |
|
|
Popieram zdanie dziewczyn, ale każdy robi tak jak uważa... _________________
  |
|
| Back to top |
|
 |
annna guru

|
Posted: Mon 29 Sep 2014, 12:51 Post subject: |
|
|
Dla mnie to niepojęte Nigdy, przenigdy nie zachowałabym się tak wobec Męża - najważniejszej osoby w moim życiu. Wiem, że Mąż czegoś takiego by mi nie wybaczył. Decyzja o dziecku to nie jest tylko Twoja sprawa - Ty sobie zadecydowałaś, więc Ty się starasz.
Jak dla mnie masakra... Ale może jestem przewrażliwiona. _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
kasiaaa049 uzależniony

|
Posted: Mon 29 Sep 2014, 13:37 Post subject: |
|
|
Nie rozumiem jak niby można "wrobić" męża w dziecko?
Biorąc ślub każdy chyba spodziewa się tego, że prędzej czy później to dziecko będzie więc nie rozumiem dlaczego tak naskoczyłyście na Apirl... _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
Zamknij
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.
Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce