A ja polecam wszystkim rozejrzeć się po okolicy - na pewno macie gdzieś obok konsultantów ślubnych, którzy mają doświadczenie i kwalifikacje do tego, aby Wam pomóc
Ja nie zastanawiałam się ani chwili! I nie żałuję!
Nie odłączą częścią wesela i ślubu jest kamerowanie tego wydarzenia. Osobiście ostatnio spotkałem się z kamerowaniem wydarzenia z drona. Naprawdę bardzo mi się to podobało. Pod adresem : www.wynajmijdrona.pl można się zapoznać z ofertą. Bo naprawdę warto
Wysłany: Czw 18 Wrz 2014, 9:57 Temat postu: Ciekawa opinia...
Mogę podzielić się z Wami swoim doświadczeniem i z tego co widzę konsultanci ślubni bardzo dobrze radzą sobie na naszym Wrocławskim rynku. My jesteśmy małą pracownią złotniczą i też z nimi współpracujemy. Jest dużo niezdecydowanych lub mocno zapracowanych osób i wtedy taki konsultant jest pomocny. Sami byliśmy świadkami gdzie moda para bardzo liczyła się ze zdaniem konsultantki. Miała ona duże doświadczenie w temacie i doradzała im trochę jak "Mama" co było bardzo miłe. _________________ Biżuteria z duszą
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Idź do strony Poprzedni1, 2, 3
Strona 3 z 3