Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Organizacja ślubu i wesela
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Przygotowania do ślubu
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
kalalola
początkujący
początkujący

PostWysłany: Sro 3 Wrz 2014, 14:23    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A ja polecam wszystkim rozejrzeć się po okolicy - na pewno macie gdzieś obok konsultantów ślubnych, którzy mają doświadczenie i kwalifikacje do tego, aby Wam pomóc wesoły

Ja nie zastanawiałam się ani chwili! uśmiech I nie żałuję!
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Bolec834
początkujący
początkujący

PostWysłany: Czw 4 Wrz 2014, 15:37    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Nie odłączą częścią wesela i ślubu jest kamerowanie tego wydarzenia. Osobiście ostatnio spotkałem się z kamerowaniem wydarzenia z drona. Naprawdę bardzo mi się to podobało. Pod adresem : www.wynajmijdrona.pl można się zapoznać z ofertą. Bo naprawdę warto uśmiech
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
ZygfrydSala
początkujący
początkujący

PostWysłany: Pią 5 Wrz 2014, 9:23    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja nie lubiię i nie toleruje kamerowania.Zdjęcia za to muszą być dobre aby pamiątke mieć.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
zlotalinia
początkujący
początkujący

PostWysłany: Czw 18 Wrz 2014, 9:57    Temat postu: Ciekawa opinia... Odpowiedz z cytatem

Mogę podzielić się z Wami swoim doświadczeniem i z tego co widzę konsultanci ślubni bardzo dobrze radzą sobie na naszym Wrocławskim rynku. My jesteśmy małą pracownią złotniczą i też z nimi współpracujemy. Jest dużo niezdecydowanych lub mocno zapracowanych osób i wtedy taki konsultant jest pomocny. Sami byliśmy świadkami gdzie moda para bardzo liczyła się ze zdaniem konsultantki. Miała ona duże doświadczenie w temacie i doradzała im trochę jak "Mama" co było bardzo miłe.
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Przygotowania do ślubu Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3
Strona 3 z 3

Skocz do: