Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Z pamiętnika naczeczonej czyli Aga88 szykuje się do ślubu :D
Idź do strony Poprzedni  1, 2

Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum ślubne :: strona główna -> Przygotowania do ślubu
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
olivia
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Wto 9 Wrz 2014, 12:43    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja mam taki sam problem z jasną karnacją i opalaniem.

Ale jak kiedyś potrzebowałam być ładnie opalona do sukienki to po prostu duże filtry, dodatkowo brązujące i dało radę.
Chociaż Ty masz ślub zimną to wtedy chyba ew. jakieś solaria wchodzą w grę.
guru
guru

PostWysłany: Wto 9 Wrz 2014, 13:13    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja mam jasną karnację, śnieżnobiałą suknię i miałam opalać się przed ślubem, ale jakoś mi to nie wychodziło, a teraz nie ma pogody. Solarium niebezpieczne, samoopalacze mogą zostawić plamy a jak nie to brudzą ubrania, słońca brak... Więc nadeszła pora na samoakceptację uśmiech Jasna karnacja przy białej sukni nie jest taka zła, a poza tym staje się coraz modniejsza uśmiech

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
kasia_90
guru
guru

PostWysłany: Wto 9 Wrz 2014, 18:47    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Nie mam ale czytałam o tym, ale to jest tak że na początku kolor jest mega mocny a po paru dniach blednie. Nie wiem, ja bym na Twoim miejscu nie kombinowała tym bardziej jak masz ślub zimą to będziesz się bardzo "rzucała w oczy" tym bardziej po jakiejś solarce czy samoopalaczach bo nie da się ukryć że kolor po takim "opalaniu" jest całkiem inny

Powrót do góry
Escherichia
guru
guru

PostWysłany: Wto 9 Wrz 2014, 18:53    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dziewczyny o opalaniu i sposobach na bycie opaloną bez opalania jest cały temat w dziale Uroda. Wystarczy poszukać uśmiech

Co do samej idei zakładania wątków poszczególnych narzeczonych - jak dla mnie ok, ale musi to być jakoś sensownie rozwiązane, bo jeśli będziecie zadawać wszystkie pytania w swoich wątkach to w sumie większość tematów na forum padnie - to raz. A dwa - ciężko też będzie znaleźć coś konkretnego, jeśli ktoś by miał taką potrzebę (ja np. czasami przekopywałam jakieś stare wątki w poszukiwaniu konkretnej informacji). Kalendaria ślubów zostały właśnie z tego powodu zamknięte, że wszystkie dyskusje, pytania czy wybory pojawiały się tam, zamiast w konkretnych, przygotowanych do tego tematach. Dlatego moim zdaniem przede wszystkim pytanie do moderatorek: czy takie wątki mogą funkcjonować i w jakiej formie miałoby to być uśmiech

W mamusiowych wątkach też była chyba kilka razy zwracana uwaga, że pewne tematy są po ileś razy wałkowane w czyichś wątkach, chyba to szczepienia były a sam wątek nim poświęcony leżał odłogiem.

Powrót do góry
ruda_wiewiórka
moderator
moderator

PostWysłany: Sro 10 Wrz 2014, 8:22    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dziewczyny na forum jest kilkadziesiąt użytkowniczek.
Jeśli teraz każda założy temat to z forum zrobi się śmietnisko.
Jak zauważyła Esche - temat o opalaniu jest, tak samo jak o rajstopach, bukietach, salach, sukienkach i innych rzeczach. Wystarczy na serio poszukać a odpowiedzi na te tematy znalazłybyście szybko i bez potrzeby powielania tematów.

Ja widzę jedno rozwiązanie tego pomysłu, ale to do przedyskutowania z moderatorami jeszcze.

Jak na razie proszę Was, żebyście szukały odpowiedzi w odpowiednich tematach, wyszukiwarka nie gryzie, serio.

Powrót do góry
agattt
moderator
moderator

PostWysłany: Sro 10 Wrz 2014, 9:04    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dziewczyny zapraszam do dyskusji:
http://forum.slub-wesele.pl/viewtopic.php?p=633812#633812

Powrót do góry
agattt
moderator
moderator

PostWysłany: Sro 10 Wrz 2014, 11:24    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Zamykam (przynajmniej chwilowo) na prośbę autorki.

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum ślubne :: strona główna -> Przygotowania do ślubu Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Strona 2 z 2

Skocz do: