| 

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

| 

| 

| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat   | 

| Autor | 
		Wiadomość | 

velines19 bywalec

| 

Wysłany: Pią 29 Sie 2014, 13:12    Temat postu: 23 sierpnia 2014 <3 | 
				     | 

| 

Zacznę od tego, że wstaliśmy rano lekko nerwowi, szybciutko zjeść śniadanie i odpoczynek. Przyszła ciotka do nas bo robiła zakupy w pobliżu wypiła kawę, a ja z moim mężem zajęliśmy się dekoracją domu i klatki schodowej. Później szybciutko na miasto do fryzjerki.. zeszło mi około godzinki i z powrotem do domu mojej teściowej, teraz i mojego bo miałam po sąsiedzku na 12 do znajomej kosmetyczki. Tam pazurki i makijaż i po 13 w końcu pojechałam do mojego rodzinnego domu. Oczywiście awantura o to, że za późno przyjechałam musiała być, choć miałam mnóstwo czasu bo ślub o 15.OO był. No więc przy ubieraniu pomagała mi siostra i świadkowa bo podczas mojego makijażu pan młody wraz ze świadkiem zdążyli pojechać po świadkową, która pojechała ze mną do domu. Ubrana stałam ponad pół godziny i nudziłam się w oczekiwaniu na pana młodego. Gdy przyjechał siostra, świadkowa i moja bratowa przyszła nie chciały wpuścić ich do środka bo musiał się wkupić w ich łaski.. haha a ja dalej czekałam. Gdy go zobaczyłam z bukietem dla mnie rozpłakałam się, ale musiałam pohamować łzy ze względu na makijaż. Później błogosławiny, zdjęcia z naszymi rodzinkami. I prosto do kościoła. 

Przed kościołem cudowna brama - antyterroryści porwali mi pana młodego.

W kościele było strasznie gorąco, wiele z niego nie pamiętam bo było mi duszno, ale najważniejsze, że prowadził nam ksiądz, którego sobie zażyczyłam. Na przysiędze znajomy z aparatem się do mnie uśmiechnął i zaczęłam się śmiać.. dobrze, że tego nie uchwycili. Później bukiet na ocznym ołtarzu poszliśmy zostawić następnie się podpisać i możemy wychodzić. Oczywiście na wyjściu stali chłopcy z konfetti jeden miał białe, a drugi czerwone. Białe wystrzeliło od razu a czerwone dopiero po chwili. Później dostałam monetą w głowę - okrutnie bolało. Gdy już zbieraliśmy monety siostra się przypomniała i zaczęła rzucać cukierki haha. 

Przy powitaniu na sali trafił mi się chleb z cukrem, mój dostał z solą  

Później szampan ktoś krzyczał, że nie wypiję całego, ale wypiłam   Zamiatanie po rozbiciu i wniesienie na salę. Jestem lekka więc z tym problemu nie było. Na sali powitanie szampanem, oczywiście kieliszki jeszcze większe były :/ upiłam trochę, a resztą zajął się mój mąż. Obiad był pyszny, ale miałam trochę za ciasną sukienkę bo przytyłam dwa kilo i nie zjadłam dużo. Później marsze dla gości wyszło śmiesznie, ale udało się. Tort... z tym była masa śmiechu bo kawałek podskoczył i spadł na stolik koło talerzyka - to już uchwycili nawet na filmikach   ale był pyszny! Pierwszy taniec wyszedł przepięknie, nawet nasi kochani goście wyszli na środek z bańkami i puszczali nam bańki mydlane. 

Ogłaszam wszem i wobec, że jestem szczęśliwą mężatką po weselu, które było bardziej udane niż się spodziewaliśmy!! _________________

| 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

Kithy maniak

| 

Wysłany: Pią 29 Sie 2014, 13:52    Temat postu:  | 
				     | 

| 

Super, wszystkiego naj naj na nowej drodze życia   Tort ważne, że cały nie obalił się   czekamy na foty   _________________
     | 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

olivia uzależniony

| 

Wysłany: Pią 29 Sie 2014, 14:01    Temat postu:  | 
				     | 

| 

Wszystkiego dobrego na nowej drodze życia!   _________________
   | 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

velvet88 uzależniony

| 

Wysłany: Pią 29 Sie 2014, 14:13    Temat postu:  | 
				     | 

| 

Gratulacje dla świeżo upieczonej żony    no i oczywiście czekam na fotki   _________________

| 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

kasia_90 guru

| 

Wysłany: Pią 29 Sie 2014, 19:47    Temat postu:  | 
				     | 

| 

Szczęścia!    I też czekam na fotki! Mogła byś dać chociaż jakiś zadatek   _________________

| 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

domcia192 guru

| 

Wysłany: Pią 29 Sie 2014, 19:58    Temat postu:  | 
				     | 

| 

Gratuluję   wszystkiego co najlepsze na nowej drodze życia   czekamy na zdjęcia   _________________ Jesteśmy parą od 22.04.2007r. ;** <3

Zaręczeni od 14 grudnia 2012r. ;*

| 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

velines19 bywalec

| 

Wysłany: Sob 30 Sie 2014, 18:41    Temat postu:  | 
				     | 

| 

Nie męczcie już   Dopiero co przyjechałam po całodniowej sesji ślubnej i jeszcze wszystkich pomysłów nie wykorzystaliśmy, więc będzie jeszcze jeden dzień   _________________

Ostatnio zmieniony przez velines19 dnia Wto 2 Wrz 2014, 11:24, w całości zmieniany 1 raz | 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

domcia192 guru

| 

Wysłany: Sob 30 Sie 2014, 19:15    Temat postu:  | 
				     | 

| 

Piękna suknia   Piękna jesteś   Gratuluję  jeszcze raz! _________________ Jesteśmy parą od 22.04.2007r. ;** <3

Zaręczeni od 14 grudnia 2012r. ;*

| 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

velines19 bywalec

| 

Wysłany: Nie 31 Sie 2014, 10:22    Temat postu:  | 
				     | 

| 

Dziękuje   _________________

| 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

Martylda maniak

| 

Wysłany: Nie 31 Sie 2014, 11:30    Temat postu:  | 
				     | 

| 

Wszystkiego dobrego na nowej drodze życia! Pięknie wyglądaliscie _________________

| 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

| 

|