|
| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
dżejdżej początkujący

|
Posted: Tue 15 Jul 2014, 17:59 Post subject: Szukam DJ na wesele Długołęka k/Wrocławia 13.09.2014 |
|
|
Witam!
Szukam dj'a na wesele w Długołęce koło Wrocławia:)
POPR.MOD/ |
|
| Back to top |
|
 |
DjAdus kandydat

|
Posted: Thu 17 Jul 2014, 6:57 Post subject: DJ ADUS |
|
|
Akurat ten termin mam wolny i chętnie u Was zagram.
Zapraszam na www.djadus.pl
OPINIE:
http://weselebielsko.pl/topic.php?id=126
GOOGLE PLUS:
https://plus.google.com/+%C5%81ukaszAdamekdjadus/posts
Zapewniam najwyższej klasy nagłośnienie, gram z legalnych płyt z certyfikatem do publicznego odtwarzania, wykonuje dekoracje światłem oraz zapewniam pełną animację również w zakresie zabaw które są na poziomie (z elementami również iluzji ).
MUZYKA TO MOJA PASJA ZAPRASZAM DO WSPÓŁPRACY.
W tym terminie zapewniam dojazd w cenie - szczegóły djadus@gazeta.pl _________________ Bo życie za krótkie jest na pomyłki ! |
|
| Back to top |
|
 |
klasz kandydat

|
Posted: Sun 10 Aug 2014, 19:19 Post subject: DJ |
|
|
Polecamy się również w wersji DJ.
Część utworów możliwa we własnym wykonaniu.
Akordeon w przerwach i wiele więcej.
Zapraszam!
www.klasz.szczecin.pl _________________ muzyka umysł rozjaśnia...
|
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
Zamknij
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.
Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce