|
| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
annna guru

|
Posted: Sat 9 Aug 2014, 12:36 Post subject: |
|
|
April bardzo mi przykro, trzymaj się! _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Asiulaaa019 guru

|
Posted: Sat 9 Aug 2014, 18:58 Post subject: |
|
|
April  _________________

|
|
| Back to top |
|
 |
lauraire guru

|
Posted: Sat 9 Aug 2014, 21:28 Post subject: |
|
|
April, współczuję Ci strasznie, jest mi bardzo przykro czytając to Trzymaj się dzielnie  |
|
| Back to top |
|
 |
PatrycjaS19915 guru

|
Posted: Sat 9 Aug 2014, 21:59 Post subject: |
|
|
April szczerze współczuję Trzymaj się  |
|
| Back to top |
|
 |
april06 uzależniony

|
Posted: Sun 10 Aug 2014, 16:06 Post subject: |
|
|
dziękuję wam. niby byłam świadoma że to nastąpi (mama bardzo chorowała), ale jak już nastąpiło to i tak nie dowierzałam, byłam w szoku że "to już". cóż, trzeba teraz przywyknąć do "nowej rzeczywistości"... choć cały czas mam wrażenie że mama jest w domu z tatą
muszę też zacząć szukać nowej pracy. z poprzedniej zrezygnowałam 25 lipca, m.in. dlatego że miałam zajmować się mamą żeby tata mógł pracować. zdążyłam być z nią tylko 4 dni...  _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
kasia_90 guru

|
Posted: Sun 10 Aug 2014, 16:28 Post subject: |
|
|
Musi być to ciężkie ale jak w większości przypadków potrzeba jest czasu Moja mama dziś wyjeżdża i znów długo jej nie będzie o ile wogóle przyjedzie  _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Martylda maniak

|
Posted: Sun 10 Aug 2014, 19:49 Post subject: |
|
|
april
nie jesteśmy w stanie przygotować się do śmierci bliskiej osoby, nawet jeśli chorowała. Mój tata też ciężko chorował, wiedzieliśmy że koniec się zbliża a ciężko nam było pogodzić się z jego śmiercią. Minęło już tyle lat a nadal boli ..... _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
lauraire guru

|
Posted: Sun 10 Aug 2014, 20:44 Post subject: |
|
|
| Martylda wrote: | april
nie jesteśmy w stanie przygotować się do śmierci bliskiej osoby, nawet jeśli chorowała. Mój tata też ciężko chorował, wiedzieliśmy że koniec się zbliża a ciężko nam było pogodzić się z jego śmiercią. Minęło już tyle lat a nadal boli ..... |
To prawda, nikt i nigdy nie jest w stanie przygotować się na śmierć bliskiej osoby, niezależnie od wieku czy stanu zdrowia. Zawsze będzie niewystarczająco dużo czasu spędzonego z tą osobą...
Chociaż nie wiem co jest gorsze śmierć nagła czy taka na która teoretycznie można się przygotować, mój tata zmarł nagle, nikt się tego nie spodziewał, kilka godzin przed śmiercią tańczył jeszcze ze mną przy muzyce z bajki, a mama go opierniczała, że w Wigilie się nie tańczy, w życiu nie spodziewałaby się, że to jego ostatnie figle z córką.  |
|
| Back to top |
|
 |
Agata85 guru

|
Posted: Mon 11 Aug 2014, 8:47 Post subject: |
|
|
April, tak bardzo mi przykro, też uważam, że na śmierć, nawet spodziewaną nie da się przygotować i zawsze będzie nieoczekiwana i zaskakująca, szczególnie, jeśli dotyczy to tak bliskiej osoby.
Trzymaj się! |
|
| Back to top |
|
 |
domcia192 guru

|
Posted: Mon 11 Aug 2014, 9:05 Post subject: |
|
|
Na ten moment mogę stwierdzić że nagła śmierć jest gorsza niż oczekiwana. Ale tej oczekiwanej nie przeżyłam. Ale myślę że na tą drugą chociaż w minimalnym stopniu przygotować. Mimo to boli. _________________ Jesteśmy parą od 22.04.2007r. ;** <3
Zaręczeni od 14 grudnia 2012r. ;*
 |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
Zamknij
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.
Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce