|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Escherichia guru

|
Wysłany: Czw 31 Paź 2013, 20:20 Temat postu: |
|
|
Akurat z tym pięknem maja to bywa różnie, szczególnie na początku miesiąca. Na pomorzu maj potrafi być chłodny i brzydki, już nie raz się o tym przekonałam
No ale latem też można mieć pecha i trafić na deszczowy sierpień. _________________ Aut inveniam viam aut faciam
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
pearl.jamka guru

|
Wysłany: Czw 31 Paź 2013, 20:27 Temat postu: |
|
|
My bierzemy ślub 31 maja, więc mam nadzieję, ze będzie piknie acz jakby spadł majowy deszczyk z tęczą też by było słodko
Zasadniczo, nigdy nie wiadomo do końca na jaką pogodę się trafi. _________________ Wiadro cierpliwości przyjmę! Pilnie! |
|
Powrót do góry |
|
 |
Escherichia guru

|
Wysłany: Czw 31 Paź 2013, 20:34 Temat postu: |
|
|
Ja mam ślub 10 i z tego co pamiętam to tegoroczny 10 maja był dosyć chłodny. Nie było jakoś strasznie zimno, deszczowo chyba też nie. Było "rześko" jak zwykł mawiać mój kolega na pogodę, gdy temperatura nie przekracza 15 stopni a niebo jest pochmurne
Dzień akurat pamiętam, bo zaliczałam pierwszą w swoim życiu konferencję  _________________ Aut inveniam viam aut faciam
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
pearl.jamka guru

|
Wysłany: Czw 31 Paź 2013, 20:38 Temat postu: |
|
|
Jak to mawiają - grzmot w maju sprzyja urodzaju  _________________ Wiadro cierpliwości przyjmę! Pilnie! |
|
Powrót do góry |
|
 |
Troja86 Gość
|
Wysłany: Czw 21 Lis 2013, 11:23 Temat postu: |
|
|
21 wiek i mamy dalej ludzi wierzących w zabobony, eh co za kraj  |
|
Powrót do góry |
|
 |
kasia_90 guru

|
Wysłany: Czw 21 Lis 2013, 11:27 Temat postu: |
|
|
Sama w nie nie wierzę, ale nie widzę w tym nic złego, bynajmniej na tyle by krytykować.. _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Seiko kandydat

|
Wysłany: Pon 4 Sie 2014, 20:38 Temat postu: |
|
|
A mi sie maj pozytywnie kojarzy i bede miała slub w tym miesiącu A inni niech mówią co chą  |
|
Powrót do góry |
|
 |
agatka.kruk bywalec

|
Wysłany: Czw 7 Sie 2014, 19:41 Temat postu: |
|
|
Maj ogólnie bardzo dobrze się kojarzy - przyroda żyje, wszystko kwitnie, pachnie i w ogóle jest pięknie
Bardzo ładny miesiąc na ślub  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Rzolegien początkujący

|
Wysłany: Nie 14 Cze 2015, 18:21 Temat postu: |
|
|
Mi też maj wydaje się najpiękniejszym miesiącem! Jak tylko zaczęliśmy planować datę ślubu i zdecydowaliśmy, że to będzie maj to też słyszeliśmy milion razy już, że to 'pechowy miesiąc' albo że "źle wróży ślub w maju, bo nie ma literki R'. Wzięliśmy to sobie do serca przy ustalaniu ostatecznej daty i będziemy ślubować w piątek, 13go maja chcieli 'pechową' datę, to niech mają  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
kasiulka59 gaduła

|
Wysłany: Wto 16 Cze 2015, 18:48 Temat postu: |
|
|
Mi się maj kojarzy z nowym życiem , wszystko rozkwita budzi się do życia i zaczyna przyroda żyć na nowo i dlatego maj bo to będzie nasza nowa droga życia. Dwa zaręczyny były w maju to i ślub w maju a trzy zabobonów jest tyle że jest w czym wybierać  _________________
"Małżeństwo – zdarzenie, po którym mężczyzna przestaje kupować kwiaty, a zaczyna kupować warzywa. "
A.Uniechowski |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|