|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
natalkap kandydat

|
Wysłany: Sro 29 Sty 2014, 22:44 Temat postu: |
|
|
kiedyś to zrozumie, tylko szkoda tego czasu, który z nią zmarnuje:/ _________________
Aniołek październik 2014... Kocham i nie zapomnę... |
|
Powrót do góry |
|
 |
UrszulaB. kandydat

|
Wysłany: Sro 14 Maj 2014, 6:53 Temat postu: |
|
|
Moją Świadkową będzie moja młodsza o 13 lat Siostra a Świadkiem będzie brat mego Lubego. Mało oryginalnie...  |
|
Powrót do góry |
|
 |
aveline bywalec

|
Wysłany: Czw 29 Maj 2014, 17:04 Temat postu: |
|
|
Naszymi świadkami będą mój młodszy brat i kuzyn narzeczonego. Mój brat zgłosił się do swojej funkcji zaraz po ogłoszeniu naszych zaręczyn, ale on od zawsze wiedział, że nim będzie - ja też byłam jego świadkową. Narzeczony poprosił swojego kuzyna o zostanie jego świadkiem kilka miesięcy temu i ten od razu się zgodził. Ciesząc się mówił, że " nareszcie został wywołany do tablicy". W ciągu ostatnich kilku lat na ślubach w mojej rodzinie widywano dwoje mężczyzn za świadków, więc nie jest to żadna nowość.  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
pearl.jamka guru

|
Wysłany: Czw 29 Maj 2014, 19:26 Temat postu: |
|
|
Hah! Narzeczona świadka skapitulowała i ostatecznie przyjadą razem - już nie chciałam robić maniany powiedziałam tylko świadkowi, że ma jej pilnować, żeby mi nie popsuła uroczystości i niech się dzieje. _________________ Wiadro cierpliwości przyjmę! Pilnie! |
|
Powrót do góry |
|
 |
kasia_90 guru

|
Wysłany: Czw 29 Maj 2014, 19:28 Temat postu: |
|
|
Fiu fiu to powodzenia  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
pearl.jamka guru

|
Wysłany: Czw 29 Maj 2014, 19:29 Temat postu: |
|
|
Schizę mam jak cholera, szczególnie, że będą oboje spać w domu moich rodziców. Z drugiej strony - może się w końcu dziewczyna ogarnie. _________________ Wiadro cierpliwości przyjmę! Pilnie! |
|
Powrót do góry |
|
 |
kasia_90 guru

|
Wysłany: Czw 29 Maj 2014, 19:32 Temat postu: |
|
|
Oby może nie będzie tak źle  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
malenka00 uzależniony

|
Wysłany: Czw 29 Maj 2014, 20:45 Temat postu: |
|
|
Ja sobie nie wyobrażałam świadków jednej płci. I tak ja chciałam moją przyjaciółkę, a mój Narzeczony swoją siostrę. Doszliśmy do tego, że świadkową jest jego siosta a swoją przyjaciółkę wzięłam jako druchnę - jej ufam i wiem, że mogę na nią liczyć. Świadkiem prawdopodobnie będzie mąż mojej kuzynki i tylko brakuje nam drużby. Tak to jakoś sobie rozgraniczyłam  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
aveline bywalec

|
Wysłany: Czw 29 Maj 2014, 22:43 Temat postu: |
|
|
malenka00, ja sobie wymarzyłam tak, żeby mieć dwie druhny dodatkowo do tego całego orszaku ślubnego. A świadkowie mogliby zostać drużbami narzeczonego już po uroczystości w urzędzie. Wiem, trochę to zagmatwane, ale już oczyma wyobraźni widzę, jak do sali ślubów w USC wchodzi najpierw Para Młoda, zaraz potem druhny, za nimi świadkowie/drużbowie, a w tle nasi goście.
Druhny już są obsadzone w swojej roli, to moje młodsze siostry (w dodatku bliźniaczki, więc jeśli zdecydowałby się na ten sam strój, wyglądałby zabójczo ) i były w niebo wzięte, kiedy im to zaproponowałam.  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
malenka00 uzależniony

|
Wysłany: Pią 30 Maj 2014, 19:40 Temat postu: |
|
|
Aveline o to masz super sytuację, na pewno będzie pięknie to wyglądać. A siostry jak nie tak samo zupełnie, to chociaż kolorystycznie się ubiorą  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|