|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Nora bywalec

|
Wysłany: Nie 4 Maj 2014, 18:48 Temat postu: |
|
|
wyszło cudnie  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
pearl.jamka guru

|
Wysłany: Pon 5 Maj 2014, 10:59 Temat postu: |
|
|
dziękuję
Są jeszcze takie duże słoiki (jak do zaprawy fasolki) - i one będą stać na dworze - w ogrodzie. _________________ Wiadro cierpliwości przyjmę! Pilnie! |
|
Powrót do góry |
|
 |
natalkap kandydat

|
Wysłany: Pon 5 Maj 2014, 12:22 Temat postu: |
|
|
słoiczki świetnie wyszły  _________________
Aniołek październik 2014... Kocham i nie zapomnę... |
|
Powrót do góry |
|
 |
lauraire guru

|
Wysłany: Pon 5 Maj 2014, 13:54 Temat postu: |
|
|
Super, podziwiam, że Ci się tak chciało i zazdroszczę zdolności manualnych.
Czyli wystrój będzie taki vintage? Mam nadzieję, że podzielisz się zdjęciami po ślubie, jestem bardzo ciekawa tego wystroju, zapowiada się bajkowo.  |
|
Powrót do góry |
|
 |
pearl.jamka guru

|
Wysłany: Pon 5 Maj 2014, 15:33 Temat postu: |
|
|
lauraire napisał: | Super, podziwiam, że Ci się tak chciało i zazdroszczę zdolności manualnych.
Czyli wystrój będzie taki vintage? Mam nadzieję, że podzielisz się zdjęciami po ślubie, jestem bardzo ciekawa tego wystroju, zapowiada się bajkowo.  |
No właśnie ja nie mam zdolności manualnych. Ale o dziwo, nie klęłam jak szewc robiąc te słoiczki.
Generalnie wesele jest w przerobionej stodole więc są bale pod sufitem itp. dlatego nie chcę jakoś specjalnie zdobić sali, bo sama w sobie jest już fajna jedyny minus to białe pokrowce na krzesła, ale już nic nie będę kombinować innego, bo trochę szkoda mi kasy, żeby jeszcze na krzesła robić dekoracje.
Na stołach będą białe obrusy a przez środek jutowy bieżnik i na tym bieżniku co jakiś czas słoiczek z kwiatkami + słoiczek ze świeczką. Do tego kremowe lub zielone serwetki do wycierania i tyle. A nad nami na ścianie przywieszone literki (wycięte z kartonu, przypięte klamerkami) na sznurku (nie zdecydowałam jeszcze co dokładnie będzie -czy Państwo Młodzi , czy Pani i Pan Młody). _________________ Wiadro cierpliwości przyjmę! Pilnie! |
|
Powrót do góry |
|
 |
ula_la kandydat

|
Wysłany: Sro 7 Maj 2014, 13:57 Temat postu: |
|
|
Wg mnie najpiękneisze sa dekoracje z kwiatów i świec:)
[/img][/quote][/url] |
|
Powrót do góry |
|
 |
pearl.jamka guru

|
Wysłany: Wto 13 Maj 2014, 19:11 Temat postu: |
|
|
I winietki - tylko zamiast tego 'kapselka' będę doklejać łodyżkę białego wrzosu.
 _________________ Wiadro cierpliwości przyjmę! Pilnie! |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kasia11889 uzależniony

|
Wysłany: Sro 14 Maj 2014, 10:10 Temat postu: |
|
|
Kapselek też fajny Rozumiem, że winietki też sama robisz? Masz talent kobieto ...ja bym w życiu na to wszystko nie wpadła. _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
pearl.jamka guru

|
Wysłany: Sro 14 Maj 2014, 11:43 Temat postu: |
|
|
Kasia11889 napisał: | Kapselek też fajny Rozumiem, że winietki też sama robisz? Masz talent kobieto ...ja bym w życiu na to wszystko nie wpadła. |
Kapselek mi się podoba, tylko już mało czasu zostało i przyklejenie wrzosu będzie szybsze
Ja mam talent do wymyślania - z realizacją już gorzej - choć jak na brak umiejętności plastycznych chyba całkiem nieźle mi idzie. _________________ Wiadro cierpliwości przyjmę! Pilnie! |
|
Powrót do góry |
|
 |
Angela27.06.2015 gaduła

|
Wysłany: Sro 14 Maj 2014, 16:34 Temat postu: |
|
|
Słoiczki rewelacja!
przepiękne! _________________
 |