|
| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
czerwony kotek uzależniony

|
Posted: Sat 3 May 2014, 9:00 Post subject: Apart - co o tym sądzicie? |
|
|
My mamy obrączki z tej firmy, wyszło najtaniej ze wszystkich 3 obskoczonych punktów w Zielonej Górze. Mamy w próbie 333; czekaliśmy na nie dość krótko. Wybór był spory... _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
nheledore moderator

|
Posted: Sat 3 May 2014, 10:44 Post subject: |
|
|
W pierwszym odruchu zamknęłam temat, bo byłam pewna, że o Aparcie było milion tematów, ale okazuje się, że jest multum innych firm/sklepów, a Apartu nie mam.
Ale oby to nie był od razu martwy temat... |
|
| Back to top |
|
 |
oldziiaa guru

|
Posted: Sat 3 May 2014, 11:13 Post subject: |
|
|
Oglądaliśmy obrączki z Apartu, jeden model bardzo nam się podobał, ale okazało się, że to co przymierzamy to są metale, a prawdziwa obrączka będzie wyglądać jak na obrazku w katalogu. Dla mnie sporym minusem był brak możliwości zmniejszenia jeśli obrączka posiada kamyk. Nie wiem czy mi się to kiedyś w życiu przyda, ale warto mieć taką opcję
Nie pozwalają na modyfikacje jak jest, tak ma być i już.
Jeśli Wam wyszło najtaniej ze wszystkim no to się mogło opłacać, masz obrączkę bez kamienia, więc też nie dotyczy Cię zmiana rozmiaru. U nas patrząc wychodzi drożej niż w innych firmach, bo bardziej ceni się za markę. Taka jest moja opinia. _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
ewelinka89 moderator

|
Posted: Sat 3 May 2014, 11:58 Post subject: |
|
|
Moja siostra kupowała w Aparcie i jej zmniejszyli, mimo że ma kamyk.. _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Rashel maniak

|
Posted: Sat 3 May 2014, 15:16 Post subject: |
|
|
Z Apartu mam pierscionek zareczynowy i obraczki.
Nie moge narzekac. Swietna obsluga, oryginalne wzory obraczek tez nas skusily. Zwlaszcza ze wszedzie odradzano nam obraczek z bialego i zoltego zlota. Z apartu mamy za to z trzech kolorow. Moze nie jest to tania firma, ale jak dla mnie solidna.
Posiadam tez od nich pierscionki i kolczyki, maz zakupil tam zegarek ( ja zreszta tez mam to w planach)
Lubie te firme  _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Rashel maniak

|
Posted: Sat 3 May 2014, 15:20 Post subject: |
|
|
Z Apartu mam pierscionek zareczynowy i obraczki.
Nie moge narzekac. Swietna obsluga, oryginalne wzory obraczek tez nas skusily. Zwlaszcza ze wszedzie odradzano nam obraczek z bialego i zoltego zlota. Z apartu mamy za to z trzech kolorow. Moze nie jest to tania firma, ale jak dla mnie solidna.
Posiadam tez od nich pierscionki i kolczyki, maz zakupil tam zegarek ( ja zreszta tez mam to w planach)
Lubie te firme  _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Mani_ani guru

|
Posted: Sat 3 May 2014, 15:53 Post subject: |
|
|
Mam od nich pierścionek zaręczynowy i biżuterię ślubną. Co do biżuterii, mają wg mnie bardzo ładne, niepotykane wzory, świetną jakość wykonania, polecam tę firmę Pierścionek mam od ponad 3 lat, jest już porysowany, ale moja siostra też ma pierścionek z białego złota, a innej firmy i w ciągu pierwszego miesiąca zaczęły powstawać rysy - widać ten typ tak ma  _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
pearl.jamka guru

|
Posted: Sat 3 May 2014, 22:33 Post subject: |
|
|
Mamy obrączki z Apartu, ja mam parę innej biżuterii od nich i jestem zadowolona. Aczkolwiek cenią się i są jedną z droższych sieciówek na rynku. _________________ Wiadro cierpliwości przyjmę! Pilnie! |
|
| Back to top |
|
 |
Mani_ani guru

|
Posted: Sat 3 May 2014, 22:38 Post subject: |
|
|
| pearl.jamka wrote: | | Aczkolwiek cenią się i są jedną z droższych sieciówek na rynku. |
To niestety prawda, z ciężkim sercem wydałam kasę na biżuterię ślubną (moim zdaniem cena nieadekwatna do tego, ile bym dała za te wyroby), jednak dopracowanie w ich wyrobach, niepowtarzalność wzorów i zdobyte zaufanie spowodowało, że zdecydowałam się ponownie wybrać APART. _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Kithy maniak

|
Posted: Sun 4 May 2014, 11:13 Post subject: |
|
|
Ja mam zaręczynowy z APARTU i jestem zadowolona, obrączek nie braliśmy bo nie było możliwości abyśmy mieli różne szerokości _________________
   |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
Zamknij
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.
Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce