|
| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
magma84 kandydat

|
Posted: Sat 19 Apr 2014, 15:54 Post subject: Warownia Pszczyńskich Rycerzy PSZCZYNA proszę o opinie. |
|
|
Czy ktoś organizował wesele w tej sali? Może ktoś miał okazję bawić się na weselu tam zorganizowanym?
popr.pisownię/mod/ _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Majkel0406 początkujący

|
Posted: Thu 8 May 2014, 19:51 Post subject: |
|
|
Hej, co prawda na weselu nie byłam lecz na innej zabawie. Co do jedzenia mogę polecić bo jest na prawdę smaczne.
Sama chciałam tam zorganizować swoje wesele, lecz w momencie analizowania i porozumienia menu czy napoi, alkoholi itp, zero dogadania. Miałam wrażenie jakbyśmy im przeszkadzali i chcieli szybko nas spławić. To nas bardzo zraziło do nich
Ale co do jedzenia na prawde super, to samo animatorzy  |
|
| Back to top |
|
 |
marekwisniewski0 kandydat

|
Posted: Sun 13 Jul 2014, 12:05 Post subject: |
|
|
Ja też zamierzam mieć tam wesele. Jeśli naprawdę jest tam dobre jedzenie jak mówicie, to się zdecyduję na to miejsce.
Last edited by marekwisniewski0 on Mon 23 Nov 2015, 12:05; edited 1 time in total |
|
| Back to top |
|
 |
Marika223 kandydat

|
Posted: Tue 9 Sep 2014, 12:09 Post subject: zastanawiam się |
|
|
Ja właśnie zastanawiam się pomiędzy tym miejscem, a Pałacem Kotulińskich w Czechowicach - Dziedzicach, podobają mi się te apartamenty a i menu jest ciekawe http://www.palackotulinskich.pl/przyjecia/wesela
Więc jeszcze myślę.. |
|
| Back to top |
|
 |
cyklik początkujący

|
Posted: Thu 18 Dec 2014, 11:59 Post subject: |
|
|
| Wiem że może to inny punkt widzenia ale byłem tam dwa razy na weselu "w pracy jako fotograf" i powiem wam tak miejsce spoko jedzenie super obsługa ok. Nie mniej jednak jest to bardzo charakterystyczne miejsce z specyficznym wystrojem, jeśli komuś się podoba i dobrze się w nim czuje to polecam. Pamiętajcie jednak że impreza trwa ponad 12h mnie osobiście bo dłuższym pobycie trochę zaczynało przeszkadzać i męczyć. |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
Zamknij
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.
Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce