Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Kahlan kandydat

|
Wysłany: Pon 14 Kwi 2014, 23:45 Temat postu: Witam wszystkie Panny Młode! |
|
|
Cześć wszystkim!! Nazywam się Marta i 16.08.2014r. wychodzę za mąż najważniejsze rzeczy załatwione - sala, fotograf, kamera i suknia, ale jest jeszcze tyle szczegółów do opracowania ach... cieszę się że znalazłam to forum, na pewno skorzystam tu z wielu Waszych rad  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
genus88 kandydat

|
Wysłany: Wto 15 Kwi 2014, 12:07 Temat postu: |
|
|
Witaj:) Będziemy się bawić na swoim ślubie w ten sam dzień _________________ Nigdzie nie kupisz szczęścia, miłość daje je gratis.
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kahlan kandydat

|
Wysłany: Wto 15 Kwi 2014, 17:50 Temat postu: |
|
|
o to wspaniale!! I powiedz jak idą przygotowania? Mi się cały czas wydaje że już tak mało czasu zostało a jeszcze tyle do załatwienia  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
genus88 kandydat

|
Wysłany: Wto 15 Kwi 2014, 18:23 Temat postu: |
|
|
Niby wszystko co terminowe mam w sensie sale kamerzystę kościół orkiestrę fotografa a poza tym suknia, fryzura też. Teraz poszukuje butów i zaproszeń. Auto też mam kwiaty też niby niewiele zostało a jednak za dużo tego wszystkiego..
A ty jak tam? _________________ Nigdzie nie kupisz szczęścia, miłość daje je gratis.
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kahlan kandydat

|
Wysłany: Wto 15 Kwi 2014, 18:47 Temat postu: |
|
|
Ja mam załatwioną sale, zespół, fotografa, kamerzystę, suknie, buty, obrączki i zaproszenia. Zaproszenia rozdaliśmy już w marcu a to dlatego że jesteśmy z dwóch różnych miejscowości i będzie ponad połowa gości z daleka i wszystkim trzeba zarezerwować noclegi. Wesele z kolorem przewodnim - granatowy. Mam białą suknię z granatowymi kwiatami na gorsecie i pod to będzie cała oprawa
Nie mam jeszcze koncepcji fryzury, makijażu i wiązanki. Samochodu też jeszcze nie mamy, myślę że możemy darować sobie ten koszt i pojechać jakimś z rodziny, tym bardziej że wujek mojego lubego ma granatowego mercedesa Ach no i jeszcze narzeczony mój nie ma stroju w ogóle, ale też ma mieć granatowy garnitur
Aktualnie myślę nad winietkami i prezencikami dla gości. Nie wiem czy coś kupić, zrobić samej, czy sobie darować  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Monia27 kandydat

|
Wysłany: Sob 26 Kwi 2014, 13:55 Temat postu: |
|
|
Tez się przywitam. U mnie podobnie, sporo rzec zy pozałatwiane, sporo jeszcze przede mną. Witam wszystkich _________________ Narzeczona od 1 sierpnia 2013
Szczęśliwa ŻONA    ! <3 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kahlan kandydat

|
Wysłany: Sob 26 Kwi 2014, 19:10 Temat postu: |
|
|
Witamy serdecznie kolejną Pannę Młodą  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Angela27.06.2015 gaduła

|
Wysłany: Nie 27 Kwi 2014, 16:32 Temat postu: |
|
|
Witam na forum  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
malwina_123 początkujący

|
Wysłany: Sro 30 Kwi 2014, 21:49 Temat postu: |
|
|
Tutaj Malwina! TEN WIELKI dzień już w czerwcu, więc powoli zaczynam się spinać - przyszłam więc podzielić się tym spinaniem razem z Wami  _________________ zacznij dzień z uśmiechem - a tak też go skończysz! |
|
Powrót do góry |
|
 |
|