|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
AnnaATfotografia początkujący

|
Wysłany: Sob 25 Sty 2014, 20:06 Temat postu: |
|
|
Witam serdecznie
My również jesteśmy parą Fotografujemy we dwoje, dzięki czemu macie Państwo okazję uzyskać niepowtarzalne ujęcia z różnych perspektyw. Zapraszam do zapoznania się z naszą ofertą www.at-fotografia.pl , tam również więcej o Nas.
Pozdrawiam,
Ania |
|
Powrót do góry |
|
 |
Camvi początkujący

|
|
Powrót do góry |
|
 |
przemyslawsz kandydat

|
Wysłany: Sob 15 Lut 2014, 13:27 Temat postu: |
|
|
Witajcie
Zapraszam do obejrzenia mojego portfolio na stronie [link =>] Fotografia Ślubna Warszawa
Jeżeli moje zdjęcia są w Waszym guście z chęcią się z Wami spotkam i pokażę dodatkowe materiały oraz opowiem o tym co mam do zaproponowania. _________________ Fotograf Ślubny Przemysław Szklarski |
|
Powrót do góry |
|
 |
pitfotoart początkujący

Dołączył: 18 Mar 2014 Posty: 4 Skąd: Wyszków, Ostrów Mazowiecka
|
Wysłany: Wto 18 Mar 2014, 0:48 Temat postu: |
|
|
Witamy
Kiedy czytamy takie ogłoszenie, jak Wasze, ręce same rwą się do pisania odpowiedzi! )
Z ogromną przyjemnością podejmiemy się współpracy z Wami!
Również jesteśmy parą młodych ludzi, którzy się kochają Z tą różnicą, że ślub mamy już za sobą, a tym samym czerpiąc z własnych doświadczeń, możemy jeszcze lepiej rozumieć Parę Młodą, jej oczekiwania i obawy
Pracujemy zawsze w duecie, a nasze kadry uzupełniając się, stanowiąc całość, której nie udałoby się stworzyć jednemu fotografowi.
My także nie lubimy nudnego pozowania z przyklejonym uśmiechem - chętnie więc wniesiemy w fotografie trochę szaleństwa, jeszcze więcej pięknych emocji i maksymalnie dużo miłości I zrobimy to w sposób niebanalny!
Nasze prace obejrzycie tutaj: Zdjęcia ślubne | PiT foto-art
Pokrótce o naszej ofercie: Fotografia ślubna - oferta
A tutaj kilka informacji o nas: Duet fotografów ślubnych
Odezwijcie się do nas, a odpowiemy na pozostałe nurtujące Was pytania
Pozdrawiamy
Paulina i Tomasz Zdunek _________________ Pitfotoart.pl - Duet Kreatywnych Fotografów Ślubnych |
|
Powrót do góry |
|
 |
muchomorek początkujący

|
|
Powrót do góry |
|
 |
MB_Foto kandydat

|
Wysłany: Pon 31 Mar 2014, 11:12 Temat postu: |
|
|
Zajmuję się fotografią ślubną profesjonalnie wraz z drugim fotografem ślubnym wykonujemy zdjęcia wspólnie, korzystamy z wysokiej klasy sprzętu aby zapewnić najwyższą jakość zdjęć nawet w ciężkich warunkach oświetleniowych. Po reportażu zdjęcia są poddawane podstawowej obróbce i przekazywane na płycie.
Posiadamy ukończony kurs fotografowania podczas ceremonii ślubnej.
Przykładowe zdjęcie z wesela:
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
AK-FOTO początkujący

|
Wysłany: Czw 3 Kwi 2014, 23:51 Temat postu: |
|
|
Witam,
Jestem fotografem z Legionowa, więc Wasze oklice.
Zapraszam na moją stronę: www.ak-foto.pl
Pracuję na profesjonalnym sprzęcie Canona (pełna klatka + obiektywy L).
Jeśli moje zdjęcia przypadną Wam do gustu proszę o zapytanie na maila w celu przesłania pełnej oferty.
Pozdrawiam
Adam _________________ TWORZYMY WSPOMNIENIA |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|