Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Czekamy na nasze kochane Serduszko
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 43, 44, 45, 46  Następny

Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum ślubne :: strona główna -> Archiwum postów
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
oli_a
guru
guru

PostWysłany: Nie 16 Lut 2014, 21:35    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Witajcie drogie ciocie uśmiech
Dopiero teraz sie melduje, bo macierzynstwo pochlania caly moj swiat. Troche mialam problemow z komunikacja z [b]Gaja[/b], w szpitalu prawie nie bylo zasiegu, sms i mms nie dochodzily. Ale przede wszystkim pragne Ci [b]Gaju[/b] podziekowac, za przekazanie nowinek uśmiech
Nie wiem kiedy znajde chwilke na Oliverowy watek. Narazie mezu ma jeszcze tydzien urlopu i wykorzystujemy ten czas na bycie we trojke i zalatwianie papierkowego kramu.
Teraz co u nas:
Jak juz Gaja pisala, z niedzieli na poniedzialek naszly mnie regularne skurcze. Kilka godz wczesniej wrocilismy od moich rodzicow. Cala dzien czulam sie jakos dziwnie. Miedzy 23a 24 naszly skurcze. Wzielam jeszcze prysznic, depilacja i pomalowalam paznokcie (oczko ).Pozniej obudzilam meza, bo bole byly juz co 4 min. W szpitalu bylismy o 1 i odrazu ktg. PPolozna sprawdzila rozwarcie, ktore bylo juz na 7 cm!! Po 5 min trzask- odeszly mi wody (przestraszylam sie nie na zarty i zaczal sie placz smutny. Przebralam sie w koszule i zaczely sie spacerki z mezem, w tym czasie polozna szykowala dla mnie kapiel. W tym czasie dojechala moja mama. W wodze skurcze byly krotsze. Posiedzialam z pol godz i na lozko, bo bole juz byly co 2 min. Blagalam o znieczulenie dokrzyzowe, ale bylo juz za pozno. Troche pokrzyczalam i mezu juz ledwo co zywy zawolal moja mame, ktora zostala juz ze mna do konca, nie chcialam zeby maz przez to przechodzil, poza tym pielegniarki musialy jego tez dogladac, bo slabo to znosil. Samego porodu nie bede opisywac, bo nie chce straszyc dziewczyn (do dzis to przezywam, przy poloznej dzis, jak jej opowiadalam, sie rozkleilam). Dzieki mojej mamy, ktora zmuszala mnie do oddychania i parcia i zespolowi super dwoch poloznych i lekarki o godz 4:50 na swiat przyszedl moj syn. Bylam szczesliwa ze juz po wszystkim.Pirewszy na rekach mial go tata- mowie Wam, magiczny widok .Po szyciu, o godz 7:30 przewiezli nas na normalna sale. Zadziwiajaco szybko dochodzilam/dochodze do siebie. Oliver to zdrowy, cudowny chlopczyk. Dzis byla u nas polozna- super babka, doinformowala nas jak zajmowac sie Malym, nauczyla kilku trikow;) W domu jestesmy od czwartku. Czekal na nas pokoj przystrojony balonami i mnostwo prezentow (od meza dostalam piekna bransoletke). Jutro mamy pierwsza wizyte u lekarza.
Powiem tak: macierzynstwo to piekna ale i ciezka droga.
Teraz mam zamiar rozkoszowac sie byciem mama, ale i zadbac o siebie (fryzjer i te sprawy oczko )
Przy najblizszej okazji wkleje zdjecie mojego malego mezczyzny.

Oliver <3
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
atina
guru
guru

PostWysłany: Nie 16 Lut 2014, 21:41    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ważne, że już wszystko za Wami, że czujesz sie dobrze i dziecko jest zdrowe uśmiech I muszę powiedzieć, że sprawnie urodziłaś uśmiech Też tak bym chciała... Gratuluję jeszcze raz uśmiech I czekam na Foto i Wasz wątek w dzieciaczkach uśmiech

Powrót do góry
niemampomyslu
maniak
maniak

PostWysłany: Nie 16 Lut 2014, 22:04    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Gratuluję Olu uśmiech

Naprawdę było AŻ tak źle?

Powrót do góry
paula_139
maniak
maniak

PostWysłany: Nie 16 Lut 2014, 22:27    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Gratulacje raz jeszcze Olu wykrzyknik Mam nadzieje że te przykre wspomnienia szybko odejdą w zapomnienie, a Oliverek swoją osóbką cały ten ból wynagradza oczko Powodzenia w nowej roli. Czekam na zdjęcie synka uśmiech

Powrót do góry
Martylda
maniak
maniak

PostWysłany: Nie 16 Lut 2014, 23:17    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ale Ci szybko poszło! Pozwól że wezmę z Ciebie przykład uśmiech (żeby się tak dało hehe) Gratuluję i z niecierpliwością czekam na zdjęcia!

Powrót do góry
ola_b
maniak
maniak

PostWysłany: Pon 17 Lut 2014, 9:51    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

o bólu szybko się zapomina Olu uśmiech a zostają wspomnienia pierwszych chwil dziecka na świecie. Jeszcze raz Gratulujęuśmiech
Cieszcie się sobą uśmiech
guru
guru

PostWysłany: Pon 17 Lut 2014, 16:53    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Oleńko najważniejsze, że już powszystkim i że teraz jesteście już w 3 uśmiech O bólu, tak jak ola_b pisze, bardzo szybko się zapomina Wink
Cieszcie się sobą, bo przeżywacie teraz niezapomniane chwile buziak
Witajcie w domku bukiet
guru
guru

PostWysłany: Pon 17 Lut 2014, 17:19    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Witamy, witamy uśmiech
Najważniejsze, że jesteście cali, zdrowi i razem uśmiech

Powrót do góry
Asiulaaa019
guru
guru

PostWysłany: Pon 17 Lut 2014, 20:30    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Cieszcie się każdą wspólną chwilą uśmiech
I odpoczywaj ile się da język
Jeszcze raz serdecznie Wam gratuluję i czekam na zdjęcia synka oczko

Powrót do góry
asiuniak33
maniak
maniak

PostWysłany: Wto 18 Lut 2014, 8:18    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ola super że już macie wszystko za sobą i można rzec że migusiem poszło oczko

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum ślubne :: strona główna -> Archiwum postów Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 43, 44, 45, 46  Następny
Strona 44 z 46

Skocz do: