|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
niemampomyslu maniak

|
Wysłany: Wto 4 Lut 2014, 21:33 Temat postu: |
|
|
Mani, długi nad, krótki pod  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
pearl.jamka guru

|
Wysłany: Sro 5 Lut 2014, 7:22 Temat postu: |
|
|
Ja będę mieć krótki i będzie upięty nad jakimś upięciem z włosów. Ale pewnie to też zależy od rodzaju welonu  _________________ Wiadro cierpliwości przyjmę! Pilnie! |
|
Powrót do góry |
|
 |
paulinas kandydat

|
Wysłany: Sro 5 Lut 2014, 9:47 Temat postu: |
|
|
Powiedzcie jeszcze, w związku z tym, że suknia ma wg mnie przepiękny, lekki, dopinany tren co wybrać na głowę? Myślę nad welonem, Panie w salonie doradzają mi krótki, taki do połowy pleców, jedna warstwa, zwykła mgiełka. Do kształtu sukni pasuje długi welon. I nie wiem, co wybrać?
W grę wchodzi jeszcze woal. Jestem w kropce! |
|
Powrót do góry |
|
 |
Mani_ani guru

|
Wysłany: Sro 5 Lut 2014, 10:35 Temat postu: |
|
|
Ja bym zrezygnowała z długiego welonu, sam tren wygląda jak welon Ja wybrałabym krótki, żeby w kościele mieć zakryte plecy i dlatego, że to jedyna okazja, by założyć welon Co do woalki.. Mnie ona kojarzy się z takimi eleganckimi, poważnymi sukniami, ta jest dziewczęca i nie umiem sobie jej z nią wybrazić.
Dziękuję za opinie  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
lauraire guru

|
Wysłany: Sro 5 Lut 2014, 11:35 Temat postu: |
|
|
Widziałam ten piękny tren w Twojej sukni i rzeczywiście robi piorunujące wrażenie. Na pewno nie powinnaś do przykrywać długim welonem!
Dobrze by było gdybyś mogła przymierzyć krótki, łatwiej byłoby ocenić jak to się razem komponuje.  |
|
Powrót do góry |
|
 |
oldziiaa guru

|
Wysłany: Sro 5 Lut 2014, 21:26 Temat postu: |
|
|
Tren masz piękny, niczym długi welon, więc nie potrzebne dublowanie. Załóż delikatną mgiełkę, może być nawet z koronkową lamówką.  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
paulinas kandydat

|
Wysłany: Wto 25 Lut 2014, 12:19 Temat postu: |
|
|
Myślicie, że będzie pasował do mojej sukni? Bo odwiedzam go średnio 3 razy dziennie  |
|
Powrót do góry |
|
 |
oldziiaa guru

|
Wysłany: Sro 26 Lut 2014, 20:08 Temat postu: |
|
|
Ten jest bardzo delikatny i bym powiedziała uniwersalny. Ja i moje specyficzne poczucie estetyki podpowiada mi, aby bardziej iść w koronkę zamiast kryształków. _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
lonia początkujący

|
|
Powrót do góry |
|
 |
evaaa początkujący

|
Wysłany: Pią 25 Kwi 2014, 15:27 Temat postu: |
|
|
ja myślałam początkowo o toczku. Nie brałam pod uwagę welonu. Ale tak jak i z mierzeniem sukni cały mój plan się zmienił, tak samo było w tym przypadku Panie w salonie gdzie zakupiłam suknie, uświadomiły mi że kwiaty czy toczek moge założyć na głowę jeszcze nie raz do sukni wieczorowej czy balowej a welon zakłada sie tylko raz w zyciu- no i mialy rację na cokolwiek się dziewczyny decydujecie, polecam salony Evity bo Panie dopasowaly mi welon do sukni i dodatkowo dostalam duzy rabat i zaplacilam za niego grosze  |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|