Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
migo30 kandydat

|
Wysłany: Czw 16 Sty 2014, 12:50 Temat postu: Witajcie. Jestem kucharzem chętnym pomóc przyszłym nowożeńcom. |
|
|
Witam.
Mam na imię Grzegorz i jestem kucharzem z ponad 15 letnim doświadczeniem w organizacji imprez weselnych.
Przez kilka lat pracowałem jako szef kuchni w jednej z lepszych restauracji jak na tamte czasy w okolicy.
Układałem menu weselne oraz je organizowałem.
Od kilku lat prowadzę firmę która organizuje przyjęcia weselne na terenie całego śląska i części małopolski.
Jeżeli macie jakieś pytania związane z organizacją przyjęcia weselnego lub jakieś wątpliwości co do miejsca gdzie będziecie organizowali wesele chętnie wam podpowiem BEZPŁATNIE na co warto zwrócić uwagę.
Proszę tez o cierpliwość ponieważ często mam spotkania z klientami i nie zawsze jestem przy komputerze .
Pozdrawiam was serdecznie.
Owsianka Grzegorz _________________ Polecam się przy doradzeniu bezpłatnym wszystkim przyszłym małżonkom co do przyjęcia weselnego. |
|
Powrót do góry |
|
 |
kasia_90 guru

|
Wysłany: Czw 16 Sty 2014, 12:51 Temat postu: |
|
|
To ciekawe czemu bezpłatnie.. _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
lauraire guru

|
Wysłany: Czw 16 Sty 2014, 13:00 Temat postu: |
|
|
No chyba nie tak do końca bezpłatnie... Normalnie reklama w internecie kosztuję, a tutaj siup i w podpisik walniemy linka i promocja za free.  |
|
Powrót do góry |
|
 |
migo30 kandydat

|
Wysłany: Czw 16 Sty 2014, 13:03 Temat postu: |
|
|
Każdy tylko myśli że trzeba zarabiać pieniądze na wszystkim co sie da.
Ja mam doświadczenie w organizacji imprez weselnych i dlaczego nie można bezpłatnie pomóc przyszłym nowożeńcom którzy po raz pierwszy organizują przyjęcie weselne i często się zdarza że sami bez pomocy rodziców.
Są rzeczy na które warto zwrócić uwagę podczas podpisywania umowy na wykonanie przyjęcia weselnego itp. Forum jest ogólnopolskie i myślę że w niczym nikomu to nie będzie przeszkadzało.
Odpłatnie pisze jedynie artykuły do między innymi Grupy Allegro która ma dużo serwisów o tematyce ogłoszeniowej oraz innych gazet , którym wystawiam fakturę ,ale na forum mogę udzielać się bezpłatnie i chyba nic w tym złego.
powiedzmy że można to potraktować jako wolontariat  _________________ Polecam się przy doradzeniu bezpłatnym wszystkim przyszłym małżonkom co do przyjęcia weselnego. |
|
Powrót do góry |
|
 |
kasia_90 guru

|
Wysłany: Czw 16 Sty 2014, 13:08 Temat postu: |
|
|
Można jeśli wykasujesz reklamę  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
migo30 kandydat

|
Wysłany: Czw 16 Sty 2014, 13:11 Temat postu: |
|
|
Jaką reklamę? _________________ Polecam się przy doradzeniu bezpłatnym wszystkim przyszłym małżonkom co do przyjęcia weselnego. |
|
Powrót do góry |
|
 |
kasia_90 guru

|
Wysłany: Czw 16 Sty 2014, 13:12 Temat postu: |
|
|
www _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
migo30 kandydat

|
Wysłany: Czw 16 Sty 2014, 13:14 Temat postu: |
|
|
No ale czy to moja wina ze mam stronę internetową a w profilu jest taka pozycja ?
Gdyby jej nie było to bym nie wpisał .Dzwonił do mnie Moderator i prosił o uzupełnienie profilu i poprawienie danych dlatego to zrobiłem. _________________ Polecam się przy doradzeniu bezpłatnym wszystkim przyszłym małżonkom co do przyjęcia weselnego. |
|
Powrót do góry |
|
 |
lauraire guru

|
Wysłany: Czw 16 Sty 2014, 13:16 Temat postu: |
|
|
migo30 napisał: | .Dzwonił do mnie Moderator i prosił o uzupełnienie profilu i poprawienie danych dlatego to zrobiłem. |
Seriously?
Ojej, ale jesteś ważny...  |
|
Powrót do góry |
|
 |
kasia_90 guru

|
Wysłany: Czw 16 Sty 2014, 13:19 Temat postu: |
|
|
A to moderator dzwoni do ludzi i każe uzupełnić dane?  _________________