Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Potrzebny fotograf sesja zdjęciowa Grecja wyspa Kos 30.08 do 6.09.2014

Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum ślubne :: strona główna -> Archiwum postów
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
hm? ;>
początkujący
początkujący

PostWysłany: Czw 2 Sty 2014, 20:17    Temat postu: Potrzebny fotograf sesja zdjęciowa Grecja wyspa Kos 30.08 do 6.09.2014 Odpowiedz z cytatem

Razem z narzeczonym wpadliśmy na pomysł aby zorganizować sobie sesję ślubną w trakcie podróży poślubnej. Postanowiliśmy, że tym miejscem będzie jedna z greckich wysp Kos. Wiem, że zdarza się, że fotograf spędza po prostu urlop lub wyjeżdża zagranicę i tam jest możliwość skorzystania z jego usług (bez konieczności opłacania hotelu, przelotu itp. - opłata jedynie usługi).
Gdyby ktoś przeczytał, słyszał itp. że któryś z fotografów będzie dostępny w okresie 30.08-06.09. 2014r. na wyspie Kos proszę o info tutaj lub na na priv , bądź namiary na fotografa Very Happy
wrzos
kandydat
kandydat

PostWysłany: Pon 13 Sty 2014, 12:12    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Hmm myślę że w takiej formule wyjazdu może z tym być duży problem bo dla Nas fotografów ślubnych ten termin jest środkiem sezonu nie mało kto planuje w tych terminach urlop. Ale organizacja wyjazdu fotografa nie jest aż tak kosztowna jakby sie mogło wydawać proszę się odezwać meilowo postaram się pomóc.

www.marcinniemczyk.pl
kontakt@marcinniemczyk.pl

Facebook
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
OnePerfectMoment
kandydat
kandydat

PostWysłany: Pon 13 Sty 2014, 15:36    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Witam,

ja oferuję sesję ślubną za granicą GARTIS. Para pokrywa koszty dojazdu i zakwaterowania. Nie ma natomiast opłaty za usługę.

Szczegóły w ofercie na mojej stronie Sesje ślubne oferta.

Zapraszam także do obejrzenia mojego portfolio.

Pozdrawiam i zapraszam
One Perfect Moment
kamil007a7
początkujący
początkujący

PostWysłany: Sob 18 Sty 2014, 19:19    Temat postu: zapraszam Odpowiedz z cytatem

Witam
Serdecznie zapraszam Państwa do skorzystania z naszych usług
Reprezentuję firmę fotograficzno - filmową która działa w całej Polsce i poza nią również oczko

Serdecznie zapraszam :

www.retroblysk.pl
tel. 733 276 270
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Adres AIM MSN Messenger
grzegorzw
kandydat
kandydat

PostWysłany: Nie 26 Sty 2014, 15:44    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Zapraszam
http://www.mmfotografia.pl
Powrót do góry
przemyslawsz
kandydat
kandydat

PostWysłany: Pią 31 Sty 2014, 13:50    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Cześć

Zapraszam do obejrzenia mojego portfolio na stronie [link =>] Fotografia Ślubna

Jeżeli moje zdjęcia są w Waszym guście z chęcią się z Wami spotkam i pokażę dodatkowe materiały oraz opowiem o tym co mam do zaproponowania.

W takiej formie jak zaproponowaliście niestety nie mam możliwości zrealizowania zlecenia, jednak może wspólnie wymyślimy inne rozwiązanie.
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum ślubne :: strona główna -> Archiwum postów Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: