Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
hm? ;> początkujący

|
Wysłany: Czw 2 Sty 2014, 20:17 Temat postu: Potrzebny fotograf sesja zdjęciowa Grecja wyspa Kos 30.08 do 6.09.2014 |
|
|
Razem z narzeczonym wpadliśmy na pomysł aby zorganizować sobie sesję ślubną w trakcie podróży poślubnej. Postanowiliśmy, że tym miejscem będzie jedna z greckich wysp Kos. Wiem, że zdarza się, że fotograf spędza po prostu urlop lub wyjeżdża zagranicę i tam jest możliwość skorzystania z jego usług (bez konieczności opłacania hotelu, przelotu itp. - opłata jedynie usługi).
Gdyby ktoś przeczytał, słyszał itp. że któryś z fotografów będzie dostępny w okresie 30.08-06.09. 2014r. na wyspie Kos proszę o info tutaj lub na na priv , bądź namiary na fotografa  _________________ 23 sierpnia 2014 ! ;D |
|
Powrót do góry |
|
 |
wrzos kandydat

|
Wysłany: Pon 13 Sty 2014, 12:12 Temat postu: |
|
|
Hmm myślę że w takiej formule wyjazdu może z tym być duży problem bo dla Nas fotografów ślubnych ten termin jest środkiem sezonu nie mało kto planuje w tych terminach urlop. Ale organizacja wyjazdu fotografa nie jest aż tak kosztowna jakby sie mogło wydawać proszę się odezwać meilowo postaram się pomóc.
www.marcinniemczyk.pl
kontakt@marcinniemczyk.pl _________________ Fotografia Ślubna Śląsk
Facebook |
|
Powrót do góry |
|
 |
OnePerfectMoment kandydat

|
Wysłany: Pon 13 Sty 2014, 15:36 Temat postu: |
|
|
Witam,
ja oferuję sesję ślubną za granicą GARTIS. Para pokrywa koszty dojazdu i zakwaterowania. Nie ma natomiast opłaty za usługę.
Szczegóły w ofercie na mojej stronie Sesje ślubne oferta.
Zapraszam także do obejrzenia mojego portfolio.
Pozdrawiam i zapraszam
One Perfect Moment _________________ One Perfect Moment - Fotografia ślubna i film ślubny
http://www.oneperfectmoment.pl |
|
Powrót do góry |
|
 |
kamil007a7 początkujący

|
Wysłany: Sob 18 Sty 2014, 19:19 Temat postu: zapraszam |
|
|
Witam
Serdecznie zapraszam Państwa do skorzystania z naszych usług
Reprezentuję firmę fotograficzno - filmową która działa w całej Polsce i poza nią również
Serdecznie zapraszam :
www.retroblysk.pl
tel. 733 276 270 |
|
Powrót do góry |
|
 |
grzegorzw kandydat

|
Wysłany: Nie 26 Sty 2014, 15:44 Temat postu: |
|
|
Zapraszam
http://www.mmfotografia.pl _________________ Pozdrawiam
MMFotografia Ślubna
Profesjonalna Fotografia Ślubna - Sesje w Górach |
|
Powrót do góry |
|
 |
przemyslawsz kandydat

|
Wysłany: Pią 31 Sty 2014, 13:50 Temat postu: |
|
|
Cześć
Zapraszam do obejrzenia mojego portfolio na stronie [link =>] Fotografia Ślubna
Jeżeli moje zdjęcia są w Waszym guście z chęcią się z Wami spotkam i pokażę dodatkowe materiały oraz opowiem o tym co mam do zaproponowania.
W takiej formie jak zaproponowaliście niestety nie mam możliwości zrealizowania zlecenia, jednak może wspólnie wymyślimy inne rozwiązanie. _________________ Fotograf Ślubny Przemysław Szklarski |
|
Powrót do góry |
|
 |
|