Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Więc teraz serca mam dwa - czyli małe/wielkie szczęście Lauraire i jej męża. :)
Idź do strony 1, 2, 3 ... 55, 56, 57  Następny

Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum ślubne :: strona główna -> Archiwum postów
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
lauraire
guru
guru

PostWysłany: Czw 21 Lis 2013, 21:39    Temat postu: Więc teraz serca mam dwa - czyli małe/wielkie szczęście Lauraire i jej męża. :) Odpowiedz z cytatem

Po dzisiejszym usg i zmotywowaniu mnie przez dziewczyny, w końcu postanowiłam założyć swój wątek ciążowy. uśmiech

O tym, że będziemy mieć nasze upragnione maleństwo dowiedzieliśmy się 28.09.2013 r. To był piękny dzień i piękny moment - najpierw euforia, później niedowierzanie, a pomiędzy strach, że coś się stanie, obawy, żeby wszystko było ok. Mąż oszalał, zaczął mi dziękować, a łezki szczęścia delikatnie musnęły jego policzki. A ten widok tylko potęgował moje szczęście. uśmiech

Trzy testy ciążowe - najpierw potwierdził wyniki beta-hCG, a później pierwsze usg. Kolejna fala szczęścia i zamartwianie, żeby wszystko było dobrze. Maleństwo postanowiło umiejscowić się bardzo nisko, ginka każe uważać i oszczędzać się. Przewrażliwiony mąż szaleje jeszcze bardziej, zresztą do dnia dzisiejszego obchodzi się ze mną jak z jajkiem, co czasem mi całkiem pasuję, a czasem niesamowicie irytuje. Twisted Evil
Na szczęście wszystkie badania i wyniki wychodzą dobrze, nawet TSH i tarczyca mają się dobrze.

Dzisiaj byliśmy z mężem na pierwszym genetycznym USG i brak mi słów, żeby opisać to uczucie, to było niesamowite, coś pięknego, najpiękniejszego. Mąż trzymał mnie za rękę i razem oglądaliśmy nasze największe cudo, nasze wspaniałe dzieciątko, które się wierciło, kręciło i machało do nas swoimi maleńkimi rączkami i nóżkami, jakby się chciało przywitać. Pan doktor zbadał tą małą wiercipiętkę, ojj pięknie się pokazywała z każdej strony. Schowała tylko jedną rzecz, na zdjęciu widać, schowała coś co ma miedzy nogami za pępowiną, ale moja teoria jest taka, że skoro tak się zakrywa i tak wstydzi - to musi być kobietą. lol

Wszystko z dzidzią jest dobrze, serduszko głośno bije, nerki pracują, wszystko ma na swoim miejscu i takie jak być powinno.

Pan doktor zapytał do kogo podobne, a mój mąż uznał, że fryzurę ma po nim, ale charakterek chyba po mamusi. lol
Mogłabym patrzeć i patrzeć na to cudo godzinami. buja w obłokach Stwierdzaliśmy razem z mężem, że kochamy tą małą osóbkę najbardziej na świecie. zakochany

A oto kilka sweet foci mojego największego skarba (najlepsze w 3D, mąż ukradł sobie do portfela Mad):

Mój maż uważa, że na zdjęciu, które ma w portfelu - dzidzia mu salutuje. Very Happy

Ostatnio zmieniony przez lauraire dnia Nie 24 Lis 2013, 23:13, w całości zmieniany 3 razy
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
paula_139
maniak
maniak

PostWysłany: Czw 21 Lis 2013, 21:54    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Gratuluję Laura!! Super jest te zdjecie w 3D też takie mamy, taki mały ludek uśmiech Życzę Ci w waszym oficjalnym wątku książkowego przebiegu ciąży. Łatwego porodu i zdrowego dzieciątka!

Powrót do góry
ola_b
maniak
maniak

PostWysłany: Czw 21 Lis 2013, 21:54    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Piękna Dzidzia uśmiech oby Twoja ciąża była nudna a Maluszek zdrowo rósł uśmiech
maniak
maniak

PostWysłany: Czw 21 Lis 2013, 21:56    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Gratulacje uśmiech

Powrót do góry
e-nina
guru
guru

PostWysłany: Czw 21 Lis 2013, 22:09    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

piękne zdjęcia,gratulacje w oficjalnym wątku,a wg mnie mąż ma rację z tym salutowaniem lol

Powrót do góry
Asiulaaa019
guru
guru

PostWysłany: Czw 21 Lis 2013, 22:11    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jaki cudowny ludek wesoły
Książkowo nudnej ciąży życzę oczko
No i oficjalnie w waszym wątku serdecznie gratuluję Very Happy
Niech maleństwo rośnie zdrowo!

Powrót do góry
velvet88
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Czw 21 Lis 2013, 22:14    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Gratulacje Very Happy

Powrót do góry
atina
guru
guru

PostWysłany: Czw 21 Lis 2013, 22:15    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Gratuluję Lauro. Śliczne zdjęcia uśmiechuśmiech I nawet nosek widać uśmiechuśmiech Oficjalnie jeszcze raz gratuluję uśmiech

Powrót do góry
annna
guru
guru

PostWysłany: Czw 21 Lis 2013, 22:37    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

W oficjalnym wątku oficjalne gratulacje Very Happy Też mi się wydaje, że to będzie dziewczynka Very Happy

Powrót do góry
gaja_85
guru
guru

PostWysłany: Czw 21 Lis 2013, 23:34    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Laurko raz jeszcze serdecznie gratuluję lol
A zdjęcia Maleńtwa przeurocze miłość

zdrowej i nudnej ciąży życzę Wink
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum ślubne :: strona główna -> Archiwum postów Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2, 3 ... 55, 56, 57  Następny
Strona 1 z 57

Skocz do: