|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
kasia_90 guru

|
Wysłany: Pon 14 Paź 2013, 19:24 Temat postu: |
|
|
nie spotkałam się.. albo po prostu nie zwróciłam uwagi ale teraz przywiążę do tego uwagę i może faktycznie jest dzięki jeszcze raz  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Mani_ani guru

|
Wysłany: Pon 14 Paź 2013, 19:37 Temat postu: |
|
|
Proszę  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
rammsteinowa kandydat

|
Wysłany: Pon 14 Paź 2013, 21:16 Temat postu: |
|
|
Sukni jeszcze nie mam wybranej.
#kasia_90, a na Allegro patrzyłaś szukając opaski? _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
kasia_90 guru

|
Wysłany: Wto 15 Paź 2013, 7:50 Temat postu: |
|
|
tak na allegro nie znalazłam nic odpowiedniego do tego co sobie wymyśliłam
Co wy na tą fryzurę? Szkoda że nie widać przodu..
|
 |
oldziiaa guru

|
Wysłany: Wto 5 Lis 2013, 14:10 Temat postu: |
|
|
O kasia_90. Dopiero zobaczyłam Twój post, przyznam, że dziwna trochę ta fryzura. Za dużo na górze, za mało na dole.
Co do moich włosów.
Nie wiem w jakiej formie i czy będę miała tą grzywkę czy nie. Dlatego pozwalam włosom rosnąc i rosnąć, dłuższych już nie będę miała. Wiem, że jak zetnę grzywkę tak jak lubię, to mogę mieć problem, żeby później ja wpasować w fryzurę
Nie wszystkie fryzy, które mi się podobają mają grzywkę. Irytuje mnie przy rozpuszczonych włosach takich
Na co dzień noszę spięte je u góry wsuwką i kitkę z tyłu - z tym mogę żyć. Tylko ciągle wyglądam tak samo, bez polotu no i niestety niszczą mi się przez to włosy. _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
domcia192 guru

|
Wysłany: Wto 5 Lis 2013, 16:07 Temat postu: |
|
|
| kasia_90 napisał: | tak na allegro nie znalazłam nic odpowiedniego do tego co sobie wymyśliłam
Co wy na tą fryzurę? Szkoda że nie widać przodu..
 |
właśnie mi się taka podoba tyle że mam włosy troszkę za krótki i musiałabym doczepiać  _________________ Jesteśmy parą od 22.04.2007r. ;** <3
Zaręczeni od 14 grudnia 2012r. ;*
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
PatrycjaS19915 guru

|
Wysłany: Wto 5 Lis 2013, 19:38 Temat postu: |
|
|
ładna ta fryzura ale mam wrażenie że może być mało trwała,ja chyba jednak zrezygnuję z rozpuszczonych włosów myślałam o czymś takim
albo takim z tym że musiała bym raczej doczepić włosy:
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
niemampomyslu maniak

|
Wysłany: Wto 5 Lis 2013, 21:24 Temat postu: |
|
|
Patrycja, oba rodzaje fryzur super, ale i tak najważniejsze jak będziesz w nich wyglądać
Ja w sumie miałam już coś na kształt próbnej - byłam u fryzjera przed półmetkiem
No i generalnie w spiętych z tyłu włosach wyglądam źle, obojętnie czy z odsłoniętymi czy zasłoniętymi uszami Także pozostała jedna opcja - upięcie na bok A jak nie to ja do żadnego ślubu nie idę Żartuję
Także mam w nosie, że jeszcze tyle czasu i zapisuję się na próbną za 2 tygodnie - jestem przypadkiem specjalnej troski
Jak już mówiłam, jakiej mi kiecki nie uszyją- będzie dobrze, jak mnie nie pomalują - jakoś to będzie, ale fryzura to jest u mnie czynnik, który decyduje w 80% jak będę wyglądać.. Także będę chodzić na próbne do skutku! _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
PatrycjaS19915 guru

|
Wysłany: Wto 5 Lis 2013, 21:30 Temat postu: |
|
|
No nie dziwię się ja po 10 jak dostanę wypłatę też umówię się na próbną,ale mnie wzięło na te warkocze |
|
| Powrót do góry |
|
 |
kasia_90 guru

|
Wysłany: Wto 5 Lis 2013, 21:32 Temat postu: |
|
|
Ja nie mogę mieć żadnego koku ponieważ jest mi w nim po prostu brzydko jak nie mam spuszczonych luźno włosów dlatego będę mieć rozpuszczone loki albo lekko spięte. Wiem, że być może będzie się krócej trzymać taka fryzura, ale będę lepiej wyglądała Ale jeszcze się inspiruję. No i doradzę się fryzjerki Oldziiaa niszczą Ci się przez spinanie ich? Patrycja ten pierwszy warkocz mi się podoba  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|