|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Daria777 początkujący

|
Wysłany: Sob 11 Sie 2012, 13:47 Temat postu: |
|
|
| Moim zdaniem trzeba się umówić tak z 2 miesiące wcześniej aby jeszcze zaklepać termin, tak jest w TREŚĆ NIEZGODNA Z REGULAMINEM USUNIĘTA PRZEZ MODERATORA, studio mieści się w Krakowie na ul. Rakowickiej 10 b . W dniu ślubu zarówno upięcie i makijaż jest robiony z dojazdem do Panny młodej, na upięcie próbne trzeba się umówić w salonie tak samo z makijażem. oni już przyjmują zapisy na 2013 rok. Dojeżdżają też w okolice Krakowa ale za to już trzeba ekstra zapłacić w zależności od długości trasy. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Rene83 początkujący

|
Wysłany: Pią 5 Paź 2012, 22:14 Temat postu: |
|
|
do zapamiętania makijażu przez wizażystę - ma taka osoba aparat fotograficzny, albo facechart, gdzie spisuje sobie dokładnie dane kosmetyki użyte do makijażu panny młodej, numer pomadki, kolor i nr cienia, błyszczyka, podkład etc etc...
Podobnie z fryzjerem, moje fryzjerki, które polecam i do nich chodzę, robią zdjęcia swoich fryzur i pamiętają, katalogują sobie albo na własnym prywatnym kompie, albo w pracy, "fryzury ślubne klientek" czy np "makijaże ślubne klientek" i tam w podfolderach zawiera się próbny każdej z pań, która do nas przychodzi. Mi starczy zerknąć na dzień przed ślubem na zdjęcie by wiedzieć i pamiętać, co mam zmalować nast dnia  _________________ Zapraszam serdecznie    www.rene83.iportfolio.pl  
www. mejkapyrenaty.blogspot.com    |
|
| Powrót do góry |
|
 |
kaska01 początkujący

|
Wysłany: Pon 4 Lis 2013, 10:18 Temat postu: |
|
|
ja robilam sobie dokladnie weekend przed tym dniem.. zeby w razie czego mozna bylo w ciagu tygodnia popracowac nad ulepszeniem fryzury  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
kasia_90 guru

|
Wysłany: Pon 4 Lis 2013, 10:26 Temat postu: |
|
|
Ja będę szła miesiąc przed I tak nie będę miała trudnej fryzury ale idę dla pewności  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Rene83 początkujący

|
Wysłany: Pon 4 Lis 2013, 22:42 Temat postu: |
|
|
no, to pokaż nam potem efekty  _________________ Zapraszam serdecznie    www.rene83.iportfolio.pl  
www. mejkapyrenaty.blogspot.com    |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Mani_ani guru

|
Wysłany: Wto 5 Lis 2013, 7:35 Temat postu: |
|
|
Jeśli jest się pewnym fryzjerki/kosmetyczki to najlepiej iść w ostatnim miesiącu, bo wtedy mamy najlepszy obraz na to, jak będziemy wyglądać w dniu ślubu (opalenizna itd). Natomiast jeśli chcemy mieć czas na ewentualną zmianę wizażystki/fryzjerki, to lepiej wcześniej  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
kasia_90 guru

|
Wysłany: Wto 5 Lis 2013, 8:42 Temat postu: |
|
|
Masz rację mani Ale ja jestem można rzec że pewna bo byłam na weselu gdzie czesała dużo osób Wszystkie mi się mega podobały Jej styl po prostu mi się podoba Po drugie moje włosy są podatne do układania Można z nich robić co się chce A fryzura nie będzie trudna bo nie chcę koków  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
oldziiaa guru

|
Wysłany: Wto 5 Lis 2013, 11:04 Temat postu: |
|
|
A ja tak durnie zapuszczam włosy, męczę się z nimi i męczę. Tęsknie za moją grzywką, tylko pytanie czy nie cierpię na darmo, bo się jeszcze okaże, że nie potrzebuję takich kudłów do fryzury
tylko najpierw trzeba zdecydować co chcę na głowie. _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
kasia_90 guru

|
Wysłany: Wto 5 Lis 2013, 11:08 Temat postu: |
|
|
A jakie długie masz? _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
oldziiaa guru

|
Wysłany: Wto 5 Lis 2013, 12:44 Temat postu: |
|
|
Na długość końca łopatek. Nigdy w życiu nie miałam tak długich włosów, najgorzej jest z grzywką, nie ma jej, i wychodzi mi duże czoło przez to. Co mnie bardzo irytuje. _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|